Google yazdım ama bi sonuç alamadim teşekkür ederimgoogle’ a yazsanız daha net bir cevap alabilirsiniz ya da doktora gidebilirsiniz en azından aile hekiminize sorabilirsiniz o sizi yönlendirecektir.
Aç karnına doktora gidip tahlil yaptırın başta şeker olmak üzere hormonal tahlil yaptırın.İyi aksamlar kızlar. Konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım ben de. Ağzımın içinde şekerli bi tat var 2 haftadır filan bi tane kesme şekeri ağzıma atmışım gibi. Tiksindirici bi şey. Tatlı yesemde yemesemde oluyor agzimin içi bi tuhaf. Aynı şeyi yaşayan var mı doktora gitsem hangi bölüm bakar ne olabilir 23 yaşındayım ve 1 yaşında bebegimi emziriyorum.
Anlamsiz konularla ilgilenecek kadar boş insansinız ki yorum yapmissinizElbette doktora gitmeniz lazım.
Konu mu açıyorsunuz kendinizce eğleniyor musunuz anlamadım.
Peşpeşe anlamsız mesajlar.
Keşke olsa ama ilk bebeğim tedaviyle oldu :)Bebişine kardeş mi geliyor acaba ? :)
Ilk bebeğim tedaviyle oldu kendiligimden hamile olmam biraz zor malesef :)hamile kalmış olabilir misiniz?
benim de hamileliğin ilk haftalarında öyle tatlımsı ve metalik bir tat oluyordu.
Belli olmaz.Keşke olsa ama ilk bebeğim tedaviyle oldu :)
Teşekkür ederim bende yazdığımda aynı şeyler çıktı ama hiçbiri bende yok çok şükürhttps://www.vigoril.com/saglik/agizda-seker-hissi-agizda-tuzluluk-hissi
googlea yazdım bu çıktı. ama yine de önce aile hekimine danışmakta fayda var.
Inşallah :)Belli olmaz.
2.ciler hep süpriz oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?