Bende şekerden şüphelendim ama şeker yüklemesi yaptirdim 1 sene önce bi şey yoktu şeker hastalığı belirtilerinede baktım bende hicbiri yok ama tekrar baktirmakta fayda varAç karnına doktora gidip tahlil yaptırın başta şeker olmak üzere hormonal tahlil yaptırın.
Gizli şekerde olabilir.Bende şekerden şüphelendim ama şeker yüklemesi yaptirdim 1 sene önce bi şey yoktu şeker hastalığı belirtilerinede baktım bende hicbiri yok ama tekrar baktirmakta fayda var
Şekerden farklı mi bakılıyor insulineİnsüline baktırabilirsiniz.İç hastalıkları bölümüme bakabilirsin aç karnına gidip.Bende de oluyor ama yatmadan önce tatlı birşey yediğim veya içtiğim için oluyor.
Açken tokken bakılıyor.Kilo probleminiz var mı veya adet düzensizliği ?Şekerden farklı mi bakılıyor insuline
Gizli şeker şeker yükselmesinde ortaya çıkıyor o yüzden şeker yüklemesi yapılıyor diye biliyorumGizli şekerde olabilir.
Teşekkür ederimAç karnına dahiliye doktoruna gitmen yeterli canım.
Kan değerlerindeki dengesizlik (kansızlıkta bende de aynısı oldu, herkeste belirtiler aynı değil) de bunları etkileyebiliyor. En sağlıklısı sana yakın bir hastaneye gidip aç karnına tahlil vermek olacak. Geçmiş olsun
Polikistik over sa dediğiniz şey insülin olabilir.Bende de oluyor çünkü.Kilonuz kaç kiIkisi de yok ama yumurtalarim kistik görünümde
Konu da belirttim küçük bebeğim var. bilgisi olan varsa -şu hastalık ve şu bölüm olabikir gibi-ona göre randevu alırımNeden doktor degil de burasi?
İç hastalıklarına gidiyorsunuz.Telefondan randevu alın veya özele gidecekseniz önceden randevunuzu alın ve aç gidin bu kadar :)Kilom 64 boyum 173
Evet yükleme yapıyorlar siz yinede dahiliye doktoruna gidin geçen sene çıkmayan bu sene çıkabilir.Gizli şeker şeker yükselmesinde ortaya çıkıyor o yüzden şeker yüklemesi yapılıyor diye biliyorum
Adet düzensizliği yapmıyorsa bir problem yok.Kilo almamaya dikkat edin sadece.Kontrole gidin mutlaka.Kan tahlili için.Pko olmayanda da gizli şeker çıkabiliyor.Pco belirtileri hicbiri yok sadece yumurtalarim pko gibi görünüyor
Teşekkür ederim pankreasla ilgili belirtileri araştıracağımhiçbir tatlı gıda almadan ağzınızda sürekli tatlı tat hissediyorsanız, bunun sebebi bu gibi bozulmalar olabilir:
- Pankreas hastalıkları
- Diyabet
- Nefes alma sisteminin enfeksiyon hastalıkları
- Sinir sisteminin faaliyetlerinde bozulmalar
- Güçlü kronik stres ve depresyon
- Sigara içmekten vazgeçmek
- Bazı kimyasal maddelerle zehirlenme
Ya aslında benim maşallah hiçbir rahatsızlığım yokEn azından bir aile hekimine görün burda insanın aklına konuyla ilgili 100 tane hastalık geliyo hem sen kendini üzme hemde git doğruyu öğren canım morelin alt üst olur bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?