Ağızda şekerli tat

Aç karnına doktora gidip tahlil yaptırın başta şeker olmak üzere hormonal tahlil yaptırın.
Bende şekerden şüphelendim ama şeker yüklemesi yaptirdim 1 sene önce bi şey yoktu şeker hastalığı belirtilerinede baktım bende hicbiri yok ama tekrar baktirmakta fayda var

Aç karnına dahiliye doktoruna gitmen yeterli canım.

Kan değerlerindeki dengesizlik (kansızlıkta bende de aynısı oldu, herkeste belirtiler aynı değil) de bunları etkileyebiliyor. En sağlıklısı sana yakın bir hastaneye gidip aç karnına tahlil vermek olacak. Geçmiş olsun

Bende şekerden şüphelendim ama şeker yüklemesi yaptirdim 1 sene önce bi şey yoktu şeker hastalığı belirtilerinede baktım bende hicbiri yok ama tekrar baktirmakta fayda var
Gizli şekerde olabilir.

Teşekkür ederim

Gizli şeker şeker yükselmesinde ortaya çıkıyor o yüzden şeker yüklemesi yapılıyor diye biliyorum
Evet yükleme yapıyorlar siz yinede dahiliye doktoruna gidin geçen sene çıkmayan bu sene çıkabilir.

hiçbir tatlı gıda almadan ağzınızda sürekli tatlı tat hissediyorsanız, bunun sebebi bu gibi bozulmalar olabilir:

• Pankreas hastalıkları
  • Diyabet
  • Nefes alma sisteminin enfeksiyon hastalıkları
  • Sinir sisteminin faaliyetlerinde bozulmalar
  • Güçlü kronik stres ve depresyon
  • Sigara içmekten vazgeçmek
  • Bazı kimyasal maddelerle zehirlenme

Teşekkür ederim pankreasla ilgili belirtileri araştıracağım

En azından bir aile hekimine görün burda insanın aklına konuyla ilgili 100 tane hastalık geliyo hem sen kendini üzme hemde git doğruyu öğren canım morelin alt üst olur bu gidişle

En azından bir aile hekimine görün burda insanın aklına konuyla ilgili 100 tane hastalık geliyo hem sen kendini üzme hemde git doğruyu öğren canım morelin alt üst olur bu gidişle
Ya aslında benim maşallah hiçbir rahatsızlığım yok sadece bu var ve çok tuhaf bi şey o yüzden buraya konu açtım bununla beraber başka bi sorunum olsa(allah korusun) hemen hastaneye koşardim. tabiki gelen tepkiler normal sağlıkla ilgili konulara bende böyle tepkiler veriyorum. Sadece merak ettim aynı sorunu yaşamış olan var mı bilinen bi şey mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…