Ağız kokusu

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaslar ciddi anlamda agiz kokusu rahatsiz ediyor midem rahatsiz. Kokunun sebebinin o oldugunu söyledi doktorm ancak kullandigim ilaçlar iyi gelmiyor mu ne.. koku o kadar rahatsiz edici ki artik kimseye yaklasmak istemiyorum. Sürekli elimi kapatiyorum. Naneli sakiz naneli sekerden disimi fircalamaktan icim disima çıktı. Ben mi abartiyorum diye düşündüm ama ablam da olduğunu soyledi. hani acliktan olur genelde sabah ancak benim ki öyle olmuyor.. ne yapsam ne etsem bilemedim

ayy canm benmde en dikkat ettigim konu insanlar üzerinde.ama seninki rahatsızlıktan kaynaklanıyormuş bakımsızlıktan degil. o yüzden yapacam bişe yok sanırım. naneli şeker ve sakızdan başka. ama çevredekilerin sağlık probleminden dolayı agızn koktuğu için sıkıntı yapacaklarnı sanmıyorum kafana takma. herşey gibi buda psikolojik olabilir bence.

anladigim kadariyla koku agzinizdan degil midenizden geliyor. istediginiz kadar agzinizi fircalayin temizleyin gargara yapin fayda etmez kokunun kaynagi baska.

Koku midenizden geliyorsa o kokuyu gideremessiniz fircalamakla veya naneli sekerle. Midenizdeki sorunun cozulmesi gerekirr...
Gecmis olsun..

Doktora gidin endoskopi ile doğru teşhis doğru tedavi ile kurtulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…