- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- Konu Sahibi frozen12345
Büyük ihtimalle sonuç yarın çıkacak. Cok huzursuzum...
var mı bir gelişme konu sahibi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimalle sonuç yarın çıkacak. Cok huzursuzum...
var mı bir gelişme konu sahibi???
yok canım dayım üniverste hastanesinde görevli bugün onunla görüştüm sonuçları sordum. sonucun öğleden sonra 3-4 gibi belli olacağını ama doktorla ancak yarın görüşebileceğimi söyledi. bekliyorum. artık neyse öğrenmek istiyorum. dualarınızda beni de unutmayın...
Hayirli haberlerinizi merakla bekliyoruz..Allahi izniyle iyi cikacak insallah.sonuc paylasiminizi bekliyoruz..korkmayin, bol bol hasbiyallahu ve ni'mel vekil...cekin.
öğrenebildiniz mi sonuçları?mutlaka haber vericem size. ama rabbim inş. buraya güzel şeyler yazmamı nasip eder.
İnşALLAH kötü bişey çıkmaz
Rabbim sizi evlatlarınıza sevdiklerinize bağışlasın inşallah kötü birşey çıkmayacaktır..
HEMEN KÖTÜ DÜŞÜNMEYİN İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜN..İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY ÇIKMAZ..
Rabbim şifa versin.
iyi düşünelim de iyi olsun inşallah.
durun bakalım bir sonuçlar çıksın hele
hemen 2 çocuğuma ne olacak diye düşünüp üzmeyin kendinizi belki de iyi huyludur.
Ayy tovbe yarabbim yaa en korktugum sey kanser tumor vs... Allah korusun sizide bizide. Akliniza getirmeyin oyle seyler.ins kotu bisey cikmaz.cok cok gecmis olsun.umarin kotu bisey cikmaz sizde buraya aaa biseyim yokmus cok mutluyum diye konu acarsiniz hepberaber seviniriz ins yarabbim
geçmiş olsun. Allah korusun ama doktorlar her şüpheye önce en kötüsünden yaklaşmak zorundalar. inşAllah kötü bir sonuç çıkmaz.
Belli degil iste bak. Dua et sen, hemen de kotuye yorma doktorlar insani hep en kotusune hazirliyorlar.
Geçmiş olsun. umarım her şey yoluna girer. Aynı durum arkadaşımın annesinde ve dayımda vardı. İkiside ileri aşamada olmasına rağmen her şeyi anlattılar çok şükür. Sizde kötü bir şey olduğunu sanmıyorum. Olsada çok başında gibi telaş etmeyin ama iyi bir devlet hastanesi yada üniversite hastanesine gidin onlar bu konuda daha tecrübeli oluyorlar.
cok gecmis olsun canim
Tekrarlamistir muhtemelen, kötü huylu degildir insallah.
Arastirilmasi rahat etmen acisindan önemli, ve Kötü huylu olsa bile en bastan gitmen cok iyi olmus.
Allahim dermansiz dert vermesin AMIN
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
iyi çıkar umarım. Eğer kötü olsa bile başında olduğu için atlatirsiniz. Kanser tedavisi var. zor süreç ama iyilesiyorsunuz.
geçmiş olsun rabbim şifa versin inş iyi düşünün iyi olsun.
Allahim size sifa versin. Insallah dusundugunuz gibi kötü bir durum yoktur ya insallah
.
İnşallah kötü sonuç çıkmaz. Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun canım. Iyi düşün iyi olsun, Allah yardımcı olsun
Şuan ben de kafaya taktım bak.. Ben derim ki iyi düşün ama kendini kötüye hazırla , kötüye hazırladığında sonuç iyi çıkarsa havalara uçarsın mutluluktan, kötü çıkarsa zaten kötüye hazırladığın için hayal kırıklıkları yaşamazsın. Sonucunu kesinlikle bizimle paylaş frozen12345
Çok geçmiş olsun, olumlu düşünün kötü bir şey çıkmayacak inşallah, mutlu haberleriniz bekliyoruz.
Allah acil şifa versin, inş. sorunsuz atlatırsınız. Kızım 4 aylıkken karnından çok büyük bir tümör aldılar,iyi huyluydu ve 1 ay sonra yine tekrarladı. Meğersem bir de kist varmış ve onu görmemişler,metastas filan sandık Allah korusun. Belki sizin de öyle bir durum oldu,ufak bir parçayı görmemişlerse o büyümüştür
dualarımız sizinle.. inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz...
hemen kötü düşünmeyin..benimde 10-12 yaşlarda damağımda et parçası vardı..kendim hergün oynayarak kopardım..kimse doktora felan da götürmedi..siz anlatınca aklıma geldi..tekrarlamadı birdaha..sonucunuzuda bizimle paylaş merak ediyorum..geçmiş olsun..
Çok gecmis olsun canım. insallah hayirli saglikli haber alırsın
Önce de böyle birşey yasamissiniz birsey çıkmamış inşallah bu da gecer gider olsa oncedekinden bir belirti olurdu herhalde.Allahım acil sifa versin.yazınızı okuyunca benim de içim sıkıldı.belli olunca burdan yine yazın olur mu iyi haberlerinizi bekliyorum
sonuç çıktı mı?
edit: pardon..salı çıkacakmış
çıkar çıkmaz yazın olur mu
Allahım şifa versin inşallah..
öğrenebildiniz mi sonuçları?
Sanirim test sonuclariniz jyi cikti bu sessizligi hayra yoruyoruz insllh
Ama yinede beklemedeyiz sizi
konu sahibi,güzel haberlerini bekliyoruz...
hepinize çok teşekkür ediyorum :)
Yani?? Sonuc ne cikti acaba
inşallah hayırlı ve temiz bir sonuçtur..
arkadaşlar,evet ben de anlayamadım...
harika:)) çok sevindim; Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömür nasip etsin:))arkadaşlar,
bu zorlu dönemde içimi size döktüm hiçbiriniz benden dualarını esirgemedi hepinize çok teşekkür ederim. bugün doktorla görüştüm sonucu aldım kemik iltihabından kaynaklanan bir durum olduğunu söyledi. korkulacak bişey yok dedi inanın yeniden doğdum. mevlam hiçbirinize ve sevdiklerinize bu korkuyu yaşatmasın. bi taraftanda doktorlar iyiki beni korkutmuşlar diyorum çünki sağlığımın kıymetini anladım. hepinize tavsiyem hiç birşey için kendinizi üzmeyin yaşadığınız nefes aldığınız her saniyenin kıymetini bilin. her anınzı sevdiklerinizle hep güzel geçirin. ömür denen şey herşeyi kafanıza takacak kadar uzun değilmiş heran herşeyle karşılaşabiliyormuş insan. rabbim hepinize. sevdiklerinizle uzun sağlıklı ömürler nasip etsin.
Allaha emanet olun.
arkadaşlar,
bu zorlu dönemde içimi size döktüm hiçbiriniz benden dualarını esirgemedi hepinize çok teşekkür ederim. bugün doktorla görüştüm sonucu aldım kemik iltihabından kaynaklanan bir durum olduğunu söyledi. korkulacak bişey yok dedi inanın yeniden doğdum. mevlam hiçbirinize ve sevdiklerinize bu korkuyu yaşatmasın. bi taraftanda doktorlar iyiki beni korkutmuşlar diyorum çünki sağlığımın kıymetini anladım. hepinize tavsiyem hiç birşey için kendinizi üzmeyin yaşadığınız nefes aldığınız her saniyenin kıymetini bilin. her anınzı sevdiklerinizle hep güzel geçirin. ömür denen şey herşeyi kafanıza takacak kadar uzun değilmiş heran herşeyle karşılaşabiliyormuş insan. rabbim hepinize. sevdiklerinizle uzun sağlıklı ömürler nasip etsin.
Allaha emanet olun.