Onkoloji - Kanser ve Türevleri ağız kanseri şüphesi

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

iyi çıkar umarım. Eğer kötü olsa bile başında olduğu için atlatirsiniz. Kanser tedavisi var. zor süreç ama iyilesiyorsunuz.
İnşallah basindadir canım dedimya 4 yıl önce çıkmış ti patoloji ye gitmişti ama sonuç iyiydi bu sefer korkuttular beni

inşallah kötü bir şey yoktur. allah korusun. moralinizi yüksek tutun. geçmiş olsun allah şifa versin.

Deli gibi kpss ye hazırlaniyordum. Hatta bununla ilgili konularda acmistim buraya ama iki gündür herşey değerini kaybetti gözümde hersey basitlesti şimdi boş bir uğraş gibi geliyo bana. İşyerinde bugün Müdüre bile terslendim ki eskiden o bana bişey dese o gün uyuyamazdim şimdi dusunuyorumda insan olarak ne kadar basit şeyler için uzuyoruz kendimizi. Aslında diyolar ya işte yalan Dünya

Şuan ben de kafaya taktım bak.. Ben derim ki iyi düşün ama kendini kötüye hazırla , kötüye hazırladığında sonuç iyi çıkarsa havalara uçarsın mutluluktan, kötü çıkarsa zaten kötüye hazırladığın için hayal kırıklıkları yaşamazsın. Sonucunu kesinlikle bizimle paylaş frozen12345 frozen12345

Çok geçmiş olsun, olumlu düşünün kötü bir şey çıkmayacak inşallah, mutlu haberleriniz bekliyoruz.

sonucu mutlaka paylaşıcam sizinle. benim için iyi dileklerde bulunan herkezden Allah razı olsun bırakın bu hastalığı bunun korkusunu bile mevlam yaşatmasın hiç kimseye

sonucu mutlaka paylaşıcam sizinle. benim için iyi dileklerde bulunan herkezden Allah razı olsun bırakın bu hastalığı bunun korkusunu bile mevlam yaşatmasın hiç kimseye
Allah acil şifa versin, inş. sorunsuz atlatırsınız. Kızım 4 aylıkken karnından çok büyük bir tümör aldılar,iyi huyluydu ve 1 ay sonra yine tekrarladı. Meğersem bir de kist varmış ve onu görmemişler,metastas filan sandık Allah korusun. Belki sizin de öyle bir durum oldu,ufak bir parçayı görmemişlerse o büyümüştür

dualarımız sizinle.. inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz...

hemen kötü düşünmeyin..benimde 10-12 yaşlarda damağımda et parçası vardı..kendim hergün oynayarak kopardım..kimse doktora felan da götürmedi..siz anlatınca aklıma geldi..tekrarlamadı birdaha..sonucunuzuda bizimle paylaş merak ediyorum..geçmiş olsun..Hoppa

Önce de böyle birşey yasamissiniz birsey çıkmamış inşallah bu da gecer gider olsa oncedekinden bir belirti olurdu herhalde.Allahım acil sifa versin.yazınızı okuyunca benim de içim sıkıldı.belli olunca burdan yine yazın olur mu iyi haberlerinizi bekliyorum

İnsallah hayirlisi ile tertemiz cikar test sonuclariniz.patoloji sonucunu beklemenin ne demek oldugunu cok iyi bilirim az gozyasi dokup dua etmedim 8-9 aylik hamile halimle hastane onlerinde hickiriklarla aglamak nedir agladigim yerler şahid. Cokkkk sevdigim.esimin boyle kanserden suphelenilen durumu olmustu.ciltle alakali ve kan hucreleri ile alakali.malesef sonuc kotu cikti tedavi goruyor ama dr.lar korkulcak hicbirseyin olmadigini soylediler yinede adi korkutuyor hastaligin.ama sizinkinin iyi cikacagini dusunuyorum.korkmayin en sonuna kadar arastirilsin ve teshisiniz konsun neyse sikinti tedavisini olursunuz ve gecer insallah.Allah sevdiklerinize bagislasin sizi stres yapmayin.dua edin bol bol.

Allah acil şifa versin, inş. sorunsuz atlatırsınız. Kızım 4 aylıkken karnından çok büyük bir tümör aldılar,iyi huyluydu ve 1 ay sonra yine tekrarladı. Meğersem bir de kist varmış ve onu görmemişler,metastas filan sandık Allah korusun. Belki sizin de öyle bir durum oldu,ufak bir parçayı görmemişlerse o büyümüştür

sizlere de çok çok geçmiş olsun... E esimoglumherseyim Allah eşinize tez vakitte hayırlısıyla şifa versin inşallah.

X