• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağız içinde çıkan yara...

rainbow86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
330
0
46
Aydın
ilk kez başıma geliyor.
üst damağımda bir yara çıktı ve dünden beri canıma okuyor su bile içemiyorum.
karbonat ve tuz bas dediler denedim hiç bir işe yaramıyor. az önce netten biraz araştırdım hangi ilaç iyi gelir diye bir kaç ilaç ismi buldum ama birde size danışmak istedim.
daha önce böyle bir şey başına gelen varmı ne yaptınız ,hangi ilacı kullandınız?

yara derken beyaz olanlardanmı ? ondan bende sürekli cıkıyor ve kenacort gibi yazılan bi krem vardı ondan verıyorlardı ama o etkılı degıl

en son yeni bi tane kesfettim praldyne tam yazılısını bilmiyorum bu daha etkili ;)

bende sureklı cıkar 20 lık dısler yapar dedıler hepsını cektırdım eskısıne oranla cok cok az cıkıyor ama en son diş etimde cıktı.alt köpek dişimin hemen altında.ağız temizliğine cok önem vermeme rağman çıkıyorlar. bağısıklık sistemi ile ilgili sanırım.sirkeyi sulandırıp calkalamak birde çok acıyo ama ezilmiş sarımsak sürmek çok etkili oluyor.oranın büzüştüğünü hissedersin anında.

saolun yorumlarınız için.
tavsiyelerinizi deniycem zira açlıktan ölmek üzereyim :D
o kadar canım yanıyor ki hiç bir şey yeyip içemiyorum.

Canım ben dişimi çektirmiştim , eh o da bir yara açıyor damakta..
Doktorum sık sık tuzlu suyla ağzını çalkala dedi. İşe yarıyor bence. O dişin oluşturduğu boşluk 2-3 günde kapanmıştı.

aft mi agzindaki yara? beyaz delik gibi birsey? bendede cikiyordu dikkat ettim cok seker yiyince veya sekerli icecek falan icince disetlerimde cikiyordu bende. belki seninkide yiyip ictiklerinden kaynaklariniyordur. ben dislerimi fircalarken ozellikle oraya bastirarak fircaliyordum ve uzerine tuz basiyordum ozaman daha az aciyordu sanki

Allah acil sifalar versin arkadaslar
agizdaki yaralara adacayi birebir cok iyi geliyor
bir ark. böyle sorunlari var agzinin ici beyaz beyaz yaralar olusuyor
yemek yiyemiyordu,sifali bitkilerden arastirdim adacayi ile gargara yapmasi gerektigi yaziyordu
bir kac gün denedik cok sükür Rabbime sifa buldu...

ilk kez başıma geliyor.
üst damağımda bir yara çıktı ve dünden beri canıma okuyor su bile içemiyorum.
karbonat ve tuz bas dediler denedim hiç bir işe yaramıyor. az önce netten biraz araştırdım hangi ilaç iyi gelir diye bir kaç ilaç ismi buldum ama birde size danışmak istedim.
daha önce böyle bir şey başına gelen varmı ne yaptınız ,hangi ilacı kullandınız?

canım farhex sprey yada farhex gargara birkaçgünde bişiyn kalmaz inşş geçmişler olsunnn :( diş hekimim ağız yaram için reçetede bunları yazmıştı hep kullanırım sıkıntı yaşadığımda

Back