- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
aynen öyle çok haklısın şahine bile 40-50 bine diyen var eskiden araç lükstü şimdi ihtiyaç haline geldi zorunlu kalmadığım sürece almıcam bende beklemedeyimdün bir üye bana wurstria böyle diye diye tüm kk'yı ev sahibi yapacaksın dedi de, şaka amaçlı söyleme sebebim o
ama evet doğru
yani bir ülkeye bakıyorum
bir kredilere bakıyorum
bir döviz kurlarına bakıyorum
enflasyon yüksek olduğu için parayı harcamak da mantıklı eğer harcanması gerekiyorsa
ama yok ben paramı tutucam diyenler için faize koymak ya da altına koymak, biraz daha zorlama şansı varsa iyi kötü demeden ev alabilmek gibi seçenekler de mantıklı geliyor
araba şu an eğer gerçekten kullanmak için lazım değilse saçma geliyor
zira devamlı masrafı, gideri olan bir araç ve hepsini geçtim fiyatları inanılmaz yüksek
80 bin tl kolay mı kazanılıyor da ağır hasarlı yüksek km'li arabalar alabiliyoruz vatandaşın suçu ne?
teyzemler bundan 2 sene önce falandı sanırım 100 bin civarına yanlış hatırlamıyorsam bmw güzel bir araba aldılar.
tabii ki sıfır değil ama ağır hasarlı da değil en azından
100 bine eli yüzü düzgün araçlar vardı ki psikolojik olarak da makul geliyor insana
30-35 civarına clio falan bulunuyordu ikinci el ama ah vah durumda değil araçlar
şimdi 80 binlere ağır hasarlı arabaya layık görülüyorsak sıkıntı büyük
düşeceğini düşünmediğim için almak istiyorum açıkçasıaynen öyle çok haklısın şahine bile 40-50 bine diyen var eskiden araç lükstü şimdi ihtiyaç haline geldi zorunlu kalmadığım sürece almıcam bende beklemedeyim
ÇıkmıyırEvet benim baktıklarım genel olarak km düsük. Km yüksek olunca da arabada sorun cıkmıyor mu acaba ?
Acele etme o zaman iyice araştır öyle al kesinlikle alacağın aracı ekspere sokdüşeceğini düşünmediğim için almak istiyorum açıkçası
+180bine de araçlar var kmsi 150 170 binlerde olan.
Yani 80 bine ağır hasarlı araç neden alasın?
Geçen arkadaşım eski model bi honda sattı 75bine
Hasarı da yoktu tek tük boyası vardı
Bence iyice araştır öyle al.
80 bin de az para değil sonuçta.
Arabadan anlayan bi tanıdık varsa fikrini al derim.
Bilgim dahilinde yorum yapıyorum. Ağır hasar kaydı demek illa takla atmış yada büyük bi kaza geçirmiş demek değil. Örneğin bi yere çarptın hava yastıkları açıldı araba ağır hasar kayıtlı oluyo. Yada sigortadan para almak için o şekil gösteriliyo. Eşimin arkadaşı kaldırıma çarptı hava yastıkları açıldı araba ağır hasar kayıtlı artık. Ama yinede bu işlerden anlayan biriyle bakın.Merhaba arkadaşlar. Ben 1 2 ay sonra araba almayı düsünüyorum. Biraz bakındım fakat benim alabileceğim parayla baktığım arabaların çoğunun ağır hasar kaydı var. Zaten fiyatlar uctu. Şöyle bir sey de var. Ehliyetimi aldım fakat hiç araba kullanmadım. Yani biraz da acemi şöför olacağım. 75-85 bin arası araba bakıyorum. Manuel de olur otomatik de fakat otomatik alırsam model olarak daha düşük bir araba almış olacağım. Tabi bu parayla da ağır hasarlı araba alabileceğim ancak. Çevremdekiler ilk defa kullanacaksın en azından öğrenmek için düsük bir model al diyorlar. Kaza yapma riskine karşı. Sizce ne yapmalıyım. Ağır hasarlı araba alınır mı.Alınırsa da otomatik mi manuel mi alayım. Bu paraya da acıyorum ama araba almayı çok istiyorum. Cevap verenlere teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?