- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.429
- 598
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Tuvturke girince tamir istiyor ama masrafi cok tutar. Benim hafif hasarli ticari aracim bile gecemedi geçtiğimiz yil. Onarim sonrasi gecti. Ama belki ticari diyedir net bilmiyorum.Çekme belgeliler çıkabiliyor.
Konu sahibi yine de alınmaz tabi.
Ağir hasarlı degil ama hasar kaydi yüksek kmsi yuksek bi araba anca alinir bu fiyatlara ne yazik ki. Kardesimde ayni fiyatlara otomatik bakiyor. Yaris ve micra olabilirMerhaba arkadaşlar. Ben 1 2 ay sonra araba almayı düsünüyorum. Biraz bakındım fakat benim alabileceğim parayla baktığım arabaların çoğunun ağır hasar kaydı var. Zaten fiyatlar uctu. Şöyle bir sey de var. Ehliyetimi aldım fakat hiç araba kullanmadım. Yani biraz da acemi şöför olacağım. 75-85 bin arası araba bakıyorum. Manuel de olur otomatik de fakat otomatik alırsam model olarak daha düşük bir araba almış olacağım. Tabi bu parayla da ağır hasarlı araba alabileceğim ancak. Çevremdekiler ilk defa kullanacaksın en azından öğrenmek için düsük bir model al diyorlar. Kaza yapma riskine karşı. Sizce ne yapmalıyım. Ağır hasarlı araba alınır mı.Alınırsa da otomatik mi manuel mi alayım. Bu paraya da acıyorum ama araba almayı çok istiyorum. Cevap verenlere teşekkürler.
Hasarı nerden aldığına bağlı. Selde sürüklemiş, denize düşmüş araç alınmaz. Önden kazalı yani kaput değişecek kadar hasarlı araba alınmaz. Tavanına ağır bir şey düşmüş araç alınmaz mesela. Ama bazen küçük bir teker kazası bile ağır hasarlı gösterilebiliyor. Hasar var hasar var yaniMerhaba arkadaşlar. Ben 1 2 ay sonra araba almayı düsünüyorum. Biraz bakındım fakat benim alabileceğim parayla baktığım arabaların çoğunun ağır hasar kaydı var. Zaten fiyatlar uctu. Şöyle bir sey de var. Ehliyetimi aldım fakat hiç araba kullanmadım. Yani biraz da acemi şöför olacağım. 75-85 bin arası araba bakıyorum. Manuel de olur otomatik de fakat otomatik alırsam model olarak daha düşük bir araba almış olacağım. Tabi bu parayla da ağır hasarlı araba alabileceğim ancak. Çevremdekiler ilk defa kullanacaksın en azından öğrenmek için düsük bir model al diyorlar. Kaza yapma riskine karşı. Sizce ne yapmalıyım. Ağır hasarlı araba alınır mı.Alınırsa da otomatik mi manuel mi alayım. Bu paraya da acıyorum ama araba almayı çok istiyorum. Cevap verenlere teşekkürler.
komik değil aslında doğru diyorsun ben bu aralar bakıyorum mesela araba krediye başvurcam sözüm ona faiz 1.56 ile 1810 tl taksitle geri 60 vade geri ödeme 108 bin küsür aradaki farka bakşimdi bişey yazıcam herkes gülecek bana ama
hadi yazayım neşeniz yerine gelsin
o 85-100 bine ağır hasarlı araba almak yerine biraz daha birikim yapın 1+1 yatırımlık ev alın
araba fiyatları aşırı saçma
ülke ekonomisinin daha iyiye gideceği yok yani millet parasız kalınca evini satar uygun fiyatlı ev alabilirsiniz
şaka bir yana çok iyi araştırıp almanız lazım. ben araba olaylarını 2 sene önce falan bıraktım. baktım gücüm yetmiyor, alamayacağım. vazgeçtim almaktan. taksi otobüs neyime yetmiyor. eldeki paranın üstüne katıp 1+1 yatırımlık ev alıcaz
Merhaba uzmanlık alanım olarak hemen cvp yazmak istiyorum :) yaklasık 12 13 senedir arac kullanıyorum faal olarak.Merhaba arkadaşlar. Ben 1 2 ay sonra araba almayı düsünüyorum. Biraz bakındım fakat benim alabileceğim parayla baktığım arabaların çoğunun ağır hasar kaydı var. Zaten fiyatlar uctu. Şöyle bir sey de var. Ehliyetimi aldım fakat hiç araba kullanmadım. Yani biraz da acemi şöför olacağım. 75-85 bin arası araba bakıyorum. Manuel de olur otomatik de fakat otomatik alırsam model olarak daha düşük bir araba almış olacağım. Tabi bu parayla da ağır hasarlı araba alabileceğim ancak. Çevremdekiler ilk defa kullanacaksın en azından öğrenmek için düsük bir model al diyorlar. Kaza yapma riskine karşı. Sizce ne yapmalıyım. Ağır hasarlı araba alınır mı.Alınırsa da otomatik mi manuel mi alayım. Bu paraya da acıyorum ama araba almayı çok istiyorum. Cevap verenlere teşekkürler.
dün bir üye bana wurstria böyle diye diye tüm kk'yı ev sahibi yapacaksın dedi de, şaka amaçlı söyleme sebebim okomik değil aslında doğru diyorsun ben bu aralar bakıyorum mesela araba krediye başvurcam sözüm ona faiz 1.56 ile 1810 tl taksitle geri 60 vade geri ödeme 108 bin küsür aradaki farka bak
1.5 sene kadar once kardesim dostum dedigimiz bir insanın oyununa geldi esim ve agir hasarli araba aldi. Ustelik kredi cekmistik otomatik vitesti benim rahat kullanabilmem icin aldi. 1 hafta olmadan arabada oyle cok sorunlar yasadikki geri götürdü bu arabayi sat diye verdi. Allaha cok şükür paramizi kurtardik.Merhaba arkadaşlar. Ben 1 2 ay sonra araba almayı düsünüyorum. Biraz bakındım fakat benim alabileceğim parayla baktığım arabaların çoğunun ağır hasar kaydı var. Zaten fiyatlar uctu. Şöyle bir sey de var. Ehliyetimi aldım fakat hiç araba kullanmadım. Yani biraz da acemi şöför olacağım. 75-85 bin arası araba bakıyorum. Manuel de olur otomatik de fakat otomatik alırsam model olarak daha düşük bir araba almış olacağım. Tabi bu parayla da ağır hasarlı araba alabileceğim ancak. Çevremdekiler ilk defa kullanacaksın en azından öğrenmek için düsük bir model al diyorlar. Kaza yapma riskine karşı. Sizce ne yapmalıyım. Ağır hasarlı araba alınır mı.Alınırsa da otomatik mi manuel mi alayım. Bu paraya da acıyorum ama araba almayı çok istiyorum. Cevap verenlere teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?