- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
75 80 bin ağır hasarlı için çok fazla fiyat, biz de yeni araba aldık bütçemiz sizinkinden daha azdı ama hasar kayıtlı km düşük olmaktansa hasar kayıtsız km yüksek olan araç aldık, ağır hasar kayıtlıyı sonrasında satarken çok zorlanırsınız, satsanız bile baya zarar edersinizMerhaba arkadaşlar. Ben 1 2 ay sonra araba almayı düsünüyorum. Biraz bakındım fakat benim alabileceğim parayla baktığım arabaların çoğunun ağır hasar kaydı var. Zaten fiyatlar uctu. Şöyle bir sey de var. Ehliyetimi aldım fakat hiç araba kullanmadım. Yani biraz da acemi şöför olacağım. 75-85 bin arası araba bakıyorum. Manuel de olur otomatik de fakat otomatik alırsam model olarak daha düşük bir araba almış olacağım. Tabi bu parayla da ağır hasarlı araba alabileceğim ancak. Çevremdekiler ilk defa kullanacaksın en azından öğrenmek için düsük bir model al diyorlar. Kaza yapma riskine karşı. Sizce ne yapmalıyım. Ağır hasarlı araba alınır mı.Alınırsa da otomatik mi manuel mi alayım. Bu paraya da acıyorum ama araba almayı çok istiyorum. Cevap verenlere teşekkürler.
Evet benim baktıklarım genel olarak km düsük. Km yüksek olunca da arabada sorun cıkmıyor mu acaba ?75 80 bin ağır hasarlı için çok fazla fiyat, biz de yeni araba aldık bütçemiz sizinkinden daha azdı ama hasar kayıtlı km düşük olmaktansa hasar kayıtsız km yüksek olan araç aldık, ağır hasar kayıtlıyı sonrasında satarken çok zorlanırsınız, satsanız bile baya zarar edersiniz
Km yüksek olursa mesela 200-250 bin üstü onları da satmak zor olabilir ama hasar kayıtlı olanı her türlü daha zor satarsınız, km si yüksek bizimkinin 200 bin falan ama 0 hasar var, hasarsız olması daha önemliEvet benim baktıklarım genel olarak km düsük. Km yüksek olunca da arabada sorun cıkmıyor mu acaba ?
Agir hasarli araclar trafige cikamaz ki, ilk muayenede sinifta kalir. Trafikten men olur. O araclar genellikle yedek parca icin satiliyor.
Anlamadığım icin herhalde80bine de araçlar var kmsi 150 170 binlerde olan.
Yani 80 bine ağır hasarlı araç neden alasın?
Geçen arkadaşım eski model bi honda sattı 75bine
Hasarı da yoktu tek tük boyası vardı
Bence iyice araştır öyle al.
80 bin de az para değil sonuçta.
Arabadan anlayan bi tanıdık varsa fikrini al derim.
Onlar da yüksekBence tam tersi yeni kullanacağınız için iyi araba almanız lazım. Araba sürekli arıza çıkarırsa kullanirken zorlanırsın, hata yaptığını zannedersin. Kibar , küçük bir araç alırsan ilk başlarda park ederken de daha kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?