ağır depresyondayım sebebi yok

Cok iyi anlıyorum bende evliyim esimle iliskimi etkiliyor o ne kadar anlayisla karsilasa da

İlacı hangi tanıyla kullandınız bilmiyorum ama 3 yıllık bir kullanımın ardından bu kadar çökkün olmamalıydınız. Muhtemelen bu ilacın üzerinizde artık bir etkisi yok, ilaç değişikliğine gidilecektir diye tahmin ediyorum. Bir sorun yok diyorsunuz fakat dikkatimi çeken mesajlarınızdaki anne vurgunuz oldu. ‘30yaşında hala anneye bağlı bir kadınım, annem fazla misyon yüklüyor’ gibi.. Bu yazdıklarınızı da dikkate alarak doktora gidin.

Kan değerlerine bir baktır vitamin eksikliğin olabilir , havalar yüzünden olabilir ya da gerçekten derdi olan insanlarla konuş bak ben depresyona bile giremiyorum Çok takılma bence geçici bir ruh halidir.

Ben de bu aralar böyleyim arkadaşın dediği gibi keyif mutluluk hiçbirşey yok intihar düşüncesi var. Evliyim hamileyim o da tetikliyor ama gerçekten zor oluyor dayanmak. İnsan ne yapacağını şaşırıyor. Bir doktor A görünmenizde fayda var

Bazen sebebi yok sanıyoruz ama oluyor aslında. İnsanız işte illaki tıkanıyoruz bir yerde önemli olan aynı yerde takılıp kalmamak. Son 2 aydır bende çok değişik duygu durumlarına girip çıkabiliyorum. Beni bu hale getiren saçma sapan ruh hastası 10 senelik dostum. Çok sabrettim kaybetmeyelim diye birbirimizi ama olan bana oldu. Bazen bencil olmak gerek. Kendi düşüncelerimiz kendi mutluluğumuz önde olmalı. Anneniz karar vermemeli mesela ilacınıza gitmeliydiniz doktorunuza. Anneye bağımlı yaşamakta sıkıntı. Evlenince problem büyüyor çünkü. Evliliğe alışma çabası yerine annenin yokluğuna alışmaya çalışmakla geçiyor zaman.

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır diyerek küçük seyahatler yapım bence. Haftasonları 2 gün 1 gece şeklinde mesela. İsterseniz tek, isterseniz sevgilinizle. Size kalmış. Biraz deniz koklayın, çimene basın. Bol bol temiz hava alın. Esneyin, yoga videolarını deneyin.

Sen mutsuzsan ben nerelere gideyim kizzzzzzzz
Sevgilim yok
Isyerimden nefret ediyorum
Ailemi de ozledim
Kaka emojisi neden yok bu forumda

kızlar tekrar selam. cuma günü farklı bir doktora gittim, kendi gittiğim doktor ayrılmış. ilacımı değiştirdi. biraz araştırdım daha ağırı değil sanki muadili gibi içerikleri hemen hemen aynı yazıyor internette baktığıma göre.
ama size yazdığımdan beri daha iyiyim. bugün de mesela öyle dipte değildim. dipten biraz yükselmiştim yani. sanırım grip gibi falan zamanla iyileşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…