Agda yaparken can acyanlar buraya

Hmmm peki ne kadar bu emla kremi??

bende çok merak ediorm bu kremi ama uyuşturduğu için kadınlık hissini azltıyormuş die duydum bi de canım çok tatlı napim böle bi çözüm bulmam şartakannehir

Ben amlayı sağlık ocağına yazdırıp almıştım.Yazan doktor bayandı.Acaba emla yazabilir misiniz dedim ve bana hemoroidin mi var dedi.Ben de hayır deyip açıkça söyledim.Epilasyon için dedim.Çok anlayışlı bir bayandı hemen yazdı ve yanlış hatırlamıyorsam 3 tl'ye aldım.ıçinde 5 adet küçük tüpler var.Kısadan kullanımını anlatayım.Epilasyon yapacağınız bölgeye almadan evvel sürüyorsunuz kalın tabaka halinde.Yaklaşık 1-1,5 saat streçle üstünü hiç hava almayacak şekilde kapatıp bekliyorsunuz.Zaman dilimi geçince cımbızla bir deneyin acıyor mu diye.Baktınız acımıyor bir peçeteyle sıyırın başlayın almaya...ışte bu kadar.Fakat anestezik bir ilaçtır.Reçetesinde yazanları görünce kullanmak konusunda çekince yaşayabilirsiniz.Kadınlık hissini azalttığı vs. yazıyor çünkü.Bu %1 görülen etkileri.Her ilacın yan etkileri ilaç firmalarının sorumluluğundan çıksın diye en kötü ihtimal dahil edilerek yazılır, korkmayın.Doktora sordum ve rahatlıkla kullanabileceğimizi söyledi...

Son düzenleme:
Ya bende anneme aldircaktim Trye ucicak bi kac günlügüne yurtdisinda olsa burdan alirim 25ede baya seymis =) haha..

ben emlayı sağlık ocağına yazdırdım 4 lirayı aldım içinde 5 tane tüp oluyo şuana kadar 2 kez denedim ama ikisindede canım yandııııı bence hiç uğraşmaya değmez bi kaç kez aldırdıktan sonra zaten azalma oluyo alışıyosunuz ayrıca bide kuaförünüz ustaysa bu işte çünkü geçenlerde kuaförümü aldattım başkasına gittim canıma okudu mafoldumben

arkadaşlar emla yı ssk karşılamıyomuş alamadım bugün ama eczacı kız bana anestol pomad önerdi aynı şekilde kolay ağda yapmak isteyenler alyolarmış bi de pirsing yapanlar kullanıyolarmış lokal anestezi çin kullanan var mı epilasyon için?

sevgili bebelak yerimsenibenkimse cevap vermemiş dur ben vereyim:) aylar önce galiba, yine emla yazdıracaktım doktor onun zararlı olduğunu kısırlığa yol açtığını söyledi ve anestol pomad yazdı aldım denedim hiçbir işe yaramadı yani hiç uyuşma hissetmedim bir daha da hiç kullanmadım.. kısırlık mısırlık umursamadım yine emla kullanmaya devam ettim fakat şimdi devlet karşılamıyor ve 28 tl çok pahalı onun için başka çözümler arıyorum bende.. az önce araştırdım bunu buldum xylocaire lokal anestezi kremi ssk karşılıyormuş artık en kısa zamanda bunu denicem gerçi burda kullanan arkadaşlar var ama bi kere de kendim deniyim guclubacismile sonuçları yazarım...

bebelak bende anestol denedim bir keresinde ama hiç hiç bi işe yaramıyo gerçi emlada kullandım mükemmel diyen arkadaşlar kada işe yaramadı bende yarı uyuşuk yarı acır vaziyetteydi yarıda bıraktım kısırlık yaptığı falanda bana hikaye gibi geliyo alt tarafı derinin üstüne krem sürüyosun

merhaba kızlar bişey sorucam bu emla hamileyken kullanılıyomu acaba bilgisi olan varsa lütfen yazssın şimdiden teşekkürler.

emla yı ilk defa duydum en kısa zaman da kullanacam canımın acısından ağda yapamıyrm yapamayınca özellikle bikini bölgesi çok kötü oluyo zaten bi tek oraya dayanamıyrm

ARKADASLAR BANADA BıR DOKTOR ŞÖYLE DEDı AGDA YAPILIRKEN EMLA KREM UYSTURDGU VE ACI HıSSINI AZALTTIGI ıÇıN KARSI TARAF VAJINAYA ZARAR VERECEK SEKILDE CEKTIGI ZAMANDA ANLASILMIYORMUS VAJINA ZARAR GÖREBILIR DEDı SENDE HıSSETMEZSIN DEDI ÖNERMEDı boshayallersmile

AYNEN TATLIM O YÜZDEN 15 DK ACI CEKIYORUM AMA VAJINA ZARAR GÖRMESINDEN ıYı DıYE DUSUNDUMkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…