ay kızlar ben yarın tatıle cıkıyorum ve agda yapıcam ama emlasız nasıl olucak bılemıyorum sımdıden stresıne gırdım bıle uzun zamandır emlayla alısmısım sımdı nasıl olucak cok acıcak stresı yasıyorum, neden kullanmıyosun pekı dıye aklınıza gelebılır ama eczanelerde emla krem bulamadım yok lafı ıle karsılastım hep, kalkmamısta ama anlamadım zaten en onemlı zamanlarda olmaz
canım benim sen de ne şans varmış alışınbca emlaya çok zor olur ujamrım kazasız agrısız agdanı yaparsın öptüm iyi tatiller
bnce hamileyken kullanma zararlı olablr idareten tüy dökücü kullan bilemyrmaslında bu krem bende var bir kez denedim muhtemelen streçle filan sarmadığım için randıman alamadım ayrıca bütün kıl köklerim sivilce gibi şişti ve günlerce acıdı yürürken filan mahvoldum... şimdide hamileyim iyice hassaslaşıyo insan... acaba hamilelikte kullanılıyomu?? merak ettim.. elimde hala 4 tüp var... eğer sorun olmazsa birde böyle denerim.. birde özel olacak ama özel bölgende kullandınmı?? benim demin anlattığım durum özel bölgemde başıma geldi....
Xylocaine sprey bn kullandım 17 tl saglık ocagından yazırdım 3.25 e aldım ama pek bı yararıı yok gıbıı hafıfletıyoo ama acıyıı bırazz yaglı olduıgu ıcın agda yapmak eldıwen le almak zor oluyoo eldıwende pudra kalmıyo wee kayıyo bosuna canın canıyorr
bn bir tüp kullndım yarım saat bklttm ynlışmı ypyrum anlmdım
hatta 2 gün öncesinden kullanmaya başlayınca daha etkili derken ne demek istediğinizi anlamadım. bunu biraz açar mısınız. tşk.kızlar sizi bilmem ama ben çözümü tamamen tesadüf eseri buldum.hemde gayet basit.herkeste bebek yağı vardır.dustan sonra sürüyosun.kurumasını bekliyosun.sonra yapıyosun epilasyonu hemde epilatörle.tüyler kökten yumusadığı için daha kolay cıkıyo ve acı hissini azaltıyo.hatta 2 gün öncesinden kullanmaya başlayınca daha etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?