hatta 2 gün öncesinden kullanmaya başlayınca daha etkili derken ne demek istediğinizi anlamadım. bunu biraz açar mısınız. tşk.
bikini bölgesinde canım çok acıyo ne ağda ne epilatör hiçbirini yapamıyorum.emlayıda denedim uyuşmadı canımçok acıdı önerisi olan varmı?
Valla arkadaşlar ben emla kullanmaya başladım.Bacaklarımı kuaförde sir ağdayla aldırıyordum ve profösyonalce yapılmasına rağmen benim canım çok acıyordu.Ben de geçen gün emla sürdüm iyice yedirdim bacağıma.1 saat kadar bekledim.Aldım elime epilatörü başladım alamaya.Bakıyorum alıyor kılları ama ben nedense hissetmiyorum.Hem de ben esmerim ve sir yaptırmama rağmen siyahtı ve sıktı.Hiç hissetmedim.Baktım acımıyor bütün bacaklarımı aldım.Hiç hissetmedim.Şaka gibiydi yani.Sanki bir başkasını bacağını alıyor gibisiniz.Etkisi aldıktan 1 saat sonra falan geçti.Makineyle aldığımdan hafif yandı bacağım.Aldıktan sonra da karınca yumurtası sürdüm.Alalı 3 hafta olacak daha yeni çıkmaya başladı.Yani ben emlayı tavsiye ediyorum...Umarım işinize yarar...kaydirigubbakcemile2
Bu elma kremi nasil bisi yani bi ismi var mi ne diye sormak lazim saticiya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?