slm kızlar ben emla kremi kullanıyorum ve çok memnunum ağda yapılacak bölgeye kremi sürüyosun sonra strecfilmle sarıyosun 40 dk beklettikten sonra kremi silip ağda işlemine başlıosun sinek ısırığı gibi acı oluyo ee o kadarıda olsun artık :dance:sonrasında 1 ay rahaat mis gibi :roflol:ayrıca eczanede satılıyo 17lra boşuna vermeğin sağlık ocakları bile yazıo
slm kızlar ben emla kremi kullanıyorum ve çok memnunum ağda yapılacak bölgeye kremi sürüyosun sonra strecfilmle sarıyosun 40 dk beklettikten sonra kremi silip ağda işlemine başlıosun sinek ısırığı gibi acı oluyo ee o kadarıda olsun artık :dance:sonrasında 1 ay rahaat mis gibi :roflol:ayrıca eczanede satılıyo 17lra boşuna vermeğin sağlık ocakları bile yazıo
aslında bu krem bende var bir kez denedim muhtemelen streçle filan sarmadığım için randıman alamadım ayrıca bütün kıl köklerim sivilce gibi şişti ve günlerce acıdı yürürken filan mahvoldum... şimdide hamileyim iyice hassaslaşıyo insan... acaba hamilelikte kullanılıyomu?? merak ettim.. elimde hala 4 tüp var... eğer sorun olmazsa birde böyle denerim.. birde özel olacak ama özel bölgende kullandınmı?? benim demin anlattığım durum özel bölgemde başıma geldi....
bende kaç gündür buradaki bi arkadaş için araştırıyordum
spreyin adı (Xylocaine sprey)
lokal olarak kullanılıyormuş
17 tl imiş fiyatıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?