• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agda yaparken can acyanlar buraya

hatta 2 gün öncesinden kullanmaya başlayınca daha etkili derken ne demek istediğinizi anlamadım. bunu biraz açar mısınız. tşk.

turkank yani epilasyon yapmadan 2 gün önce başlarsan demek yapmadan 2 gün önce bebek yagını dustan sonra yada kuru temiz cilde uygulamak anlamında söyledim.tüy kökleri fazla yumusadığından hiç acı duymuyosun.:lepi:

canım iğneli epilasyonda iz kalabiiyor hemde çok agryordeniyor bence emla ile yapmandır
öptüm nanktan

selam arkadaslar, ben ilk kez bu emla kremini deniyecem, simdi sürdüm, sanirim 40dk filan beklemem gerekiyormus, ama biraz yanma yapiyor silsemmi, beklesemmi karar veremedim... insallah ise yarar...

kızlar burayada yazıyım bari yorumumu diğer bir başlıkda zaten yazmıştım ama burdada engin bilgilerimi paylaşmak isterim gerçekten ağda eziyetten çok keyifli bir işe dönüşmesini istiyorsan emlayı bir tüpü bir seferde sür önce yarım tüpü dağıt yedirerek sorada kalan yarımı kalın bir tabaka şeklinde üstünde bırak ağda yapıcağın yerlerin yani.sora streç folyo koyuyosun hava almasın diye üstünede bi havlu paçate koy iç çamaşırınıda giy 2 saat otur tv izle cnm sabret ikide bir gidip bakma uyştuğuna benim gibi:) ki genede uyuştu.hatta telin ayarını kur bekle cnm sorada git ağdanı gönül rahatlıyla 20 dakkada bitir bukadar basit

bu arada yakma demiş bi arkadaşımız ilk dakkalarda hafif bi karıncalanma olabiliyor ama yakma olmadı bende iç kısımlara kaçırmamaya çalışın oraları yaktığını duymuştum sadece tüy olan bölgelere sürün arkadaşlar

madiid durumu olan kesinlikle lazere gitmeli..ben komple vucuta gidiyorum acaip rahatlıkkk önceden agdayla epilasyon aletiyle ugraşıp canımın agrımasındann kurtulcam inş..bakalımm memenunum ama masraflı işte..inanaın onca para veriyorum ama gözüme gelmiyo..

bnde emlayı denemek istiorum yoksa hayatta aldıramam hep makine ile (tabi kökten almayan makine veya jilet) kullanıyordum ama artık bıktım yaw evlencem yarın bürgün alışayım :D emla cidden uyuşturuyormu onu sürüp kuaföre gidicem agda yapmayı hiç beceremem de...birde bu emlanın yan etkileri varmı arkadaşlar...ben pazar yola gidecem de :( :( sizce ne yapayım :(

ben yıllardır kol ve bacaklarıma yaptırırım,hiç acı duymuyorum yaa,öyle bi alışmış ki vücut...:))

Valla arkadaşlar ben emla kullanmaya başladım.Bacaklarımı kuaförde sir ağdayla aldırıyordum ve profösyonalce yapılmasına rağmen benim canım çok acıyordu.Ben de geçen gün emla sürdüm iyice yedirdim bacağıma.1 saat kadar bekledim.Aldım elime epilatörü başladım alamaya.Bakıyorum alıyor kılları ama ben nedense hissetmiyorum.Hem de ben esmerim ve sir yaptırmama rağmen siyahtı ve sıktı.Hiç hissetmedim.Baktım acımıyor bütün bacaklarımı aldım.Hiç hissetmedim.Şaka gibiydi yani.Sanki bir başkasını bacağını alıyor gibisiniz.Etkisi aldıktan 1 saat sonra falan geçti.Makineyle aldığımdan hafif yandı bacağım.Aldıktan sonra da karınca yumurtası sürdüm.Alalı 3 hafta olacak daha yeni çıkmaya başladı.Yani ben emlayı tavsiye ediyorum...Umarım işinize yarar...kaydirigubbakcemile2

Valla arkadaşlar ben emla kullanmaya başladım.Bacaklarımı kuaförde sir ağdayla aldırıyordum ve profösyonalce yapılmasına rağmen benim canım çok acıyordu.Ben de geçen gün emla sürdüm iyice yedirdim bacağıma.1 saat kadar bekledim.Aldım elime epilatörü başladım alamaya.Bakıyorum alıyor kılları ama ben nedense hissetmiyorum.Hem de ben esmerim ve sir yaptırmama rağmen siyahtı ve sıktı.Hiç hissetmedim.Baktım acımıyor bütün bacaklarımı aldım.Hiç hissetmedim.Şaka gibiydi yani.Sanki bir başkasını bacağını alıyor gibisiniz.Etkisi aldıktan 1 saat sonra falan geçti.Makineyle aldığımdan hafif yandı bacağım.Aldıktan sonra da karınca yumurtası sürdüm.Alalı 3 hafta olacak daha yeni çıkmaya başladı.Yani ben emlayı tavsiye ediyorum...Umarım işinize yarar...kaydirigubbakcemile2

şimdi aklımdan geçen sorunun cevabını yazmışsın ben yeni katıldım aranıza da forumu kullanmayı daha yeni yeni öğreniorm emla kremini duydum ama bikini bölgesine kullanmak için almayı düşündüm ben bi kısmını alamıorm çok canım acıyor bi de jiletten ağdaya geçtim üst kısımlar tamam ama diğer taraflarda.. ayyy.. ama uyuşturduğu için kadınlık hissini azaltır falan diyorlar kararsız kaldım açıkças :1no2:

Bu elma kremi nasil bisi yani bi ismi var mi ne diye sormak lazim saticiya???

elma kremi değil emla kremi. yani adı emla
zaten ben eczaneye gittim lazer epilasyona gidiyorum uyuşturucu bi krem varmış dedim emla krem verdi bana. (ozamanlar lazere gidicektim vazgeçtim sonra) bir kutusunda 5 tüp vardı sanırım. tabi küçük.
ben çok memnundum bitti şimdi. alıcam yine. tavsiye ederim hiç hissetmeden işini hallediyosun.

Back