• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agda yaparken can acyanlar buraya

herkese merhabalar bende emla krem kullanmaktayım ve acıyor diyenlere şaşırıyorum benim hiç ama hiç acımıyor resmen o bölge hissiz oluyor ve ben streç filmle falanda sarmıyorum bolca sürüyorum çamaşırımı giyiyiyorum 1 saate yakın bekliyorum ve hiç silmeden yapıyorum zaten kremi emiyo yani temiz görünüyor orası yapışık falan durmuyo sonradfa çok rahat ağdamı yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay kızlar ben yarın tatıle cıkıyorum ve agda yapıcam ama emlasız nasıl olucak bılemıyorum sımdıden stresıne gırdım bıle uzun zamandır emlayla alısmısım sımdı nasıl olucak cok acıcak stresı yasıyorum, neden kullanmıyosun pekı dıye aklınıza gelebılır ama eczanelerde emla krem bulamadım yok lafı ıle karsılastım hep, kalkmamısta ama anlamadım zaten en onemlı zamanlarda olmaz

ay kızlar ben yarın tatıle cıkıyorum ve agda yapıcam ama emlasız nasıl olucak bılemıyorum sımdıden stresıne gırdım bıle uzun zamandır emlayla alısmısım sımdı nasıl olucak cok acıcak stresı yasıyorum, neden kullanmıyosun pekı dıye aklınıza gelebılır ama eczanelerde emla krem bulamadım yok lafı ıle karsılastım hep, kalkmamısta ama anlamadım zaten en onemlı zamanlarda olmaz

canım benim sen de ne şans varmış alışınbca emlaya çok zor olur ujamrım kazasız agrısız agdanı yaparsın öptüm iyi tatiller

canım benim sen de ne şans varmış alışınbca emlaya çok zor olur ujamrım kazasız agrısız agdanı yaparsın öptüm iyi tatiller

kıyıda kosede 1 tüp kalmiş onemli yerlere sürdüm ve sorunsuz halledip tatilimi bile yapip geldim, emlanın o 1 tüpünü bulunca inan altın bulmuş gibi sevindim heryerine yetmedi ama en onemli yerlere sürüp işi hallettim:)

aslında bu krem bende var bir kez denedim muhtemelen streçle filan sarmadığım için randıman alamadım ayrıca bütün kıl köklerim sivilce gibi şişti ve günlerce acıdı yürürken filan mahvoldum... şimdide hamileyim iyice hassaslaşıyo insan... acaba hamilelikte kullanılıyomu?? merak ettim.. elimde hala 4 tüp var... eğer sorun olmazsa birde böyle denerim.. birde özel olacak ama özel bölgende kullandınmı?? benim demin anlattığım durum özel bölgemde başıma geldi.... :kahve:
bnce hamileyken kullanma zararlı olablr idareten tüy dökücü kullan bilemyrm

Xylocaine sprey bn kullandım 17 tl saglık ocagından yazırdım 3.25 e aldım ama pek bı yararıı yok gıbıı hafıfletıyoo ama acıyıı bırazz yaglı olduıgu ıcın agda yapmak eldıwen le almak zor oluyoo eldıwende pudra kalmıyo wee kayıyo bosuna canın canıyorr

Xylocaine sprey bn kullandım 17 tl saglık ocagından yazırdım 3.25 e aldım ama pek bı yararıı yok gıbıı hafıfletıyoo ama acıyıı bırazz yaglı olduıgu ıcın agda yapmak eldıwen le almak zor oluyoo eldıwende pudra kalmıyo wee kayıyo bosuna canın canıyorr

birdee sıkıyorsun 2 dk fılan beklıyosunn 10-15 dklık bı uyustur ma saglıyor bıkını bolgesıne sıktım ben bayaa bı yanmıstıı 2 dk sonra hıssetmedım yanmasını ama yaglı oldugu ıcın alamadım :olmaz::kedi:

bak ama sey war bu kulak delmek ıcın 5 sanıyelıkte etkısı war acıyı tamamen yok edıyorr ama 5 saanıyede ne yaparsan artıqq snn bılecegın iş

KIzlar ben bu konuda çok sıkıntı çektim canım inanılmaz acır benim en ufacık bir şeyde... Bu yüzden buradan okuduğum bilgilerle emla kullanmaya karar verdim ve 1 senedir emla sayesinde ağda yapabiliyorum... :) Emlayı 1 tüp sürüyorum ardından 15-20 dk bekleyip, peçeteyle silip ağdamı yapıyorum ve hiç acı hissetmiyorum... Harika bir şey ya

bu emla bende de farklı farklı etkiler yarattı, önce sürdüm bir tüp sardım 2 saat bekledim uyuşmadı söylene söylene sildim sonra. Sonra belli bir zaman sonra tekrar niyetlendim yapmaya sürdüm ettim uyuştu bu sefer baya rahat aldım, ama etkisi yarım saatte falsn geçti. Sonraki tüpü kullanımımda yine uyuşmadı böyle garip bişey

arkadaşlar sağlık ocağına yazdırıken ne diyorsunuz.?
yanii doktor sorunca ne cevap verecem ben..utanırım ağda için demeye:kedi:
bayan doktor olsa neyse ama erkek doktoar denk gelirsem diye korkuyorum..

bn bir tüp kullndım yarım saat bklttm ynlışmı ypyrum anlmdım

ben emla krem kullanıcısı olaraktan çok memnun kaldım ilk kullanımımda tam bilmediğimden canım acımıştı..kremi bulamaç şeklinde sür ince tabaka halinde olmasın yani daha sonra streç film yada ince buz dolabı poşetiyle sar o sürdüğün bölgeyi ben 1,5 saat kadar bekletip öyle almıştım sen kısa süre bekletmişsin.birazdaha uzun süre beklet bide öyle dene tatlımm ne acı ne sonradan bi ağrı hissetmedimm:sm_confused:

bikini bölgesinde canım çok acıyo ne ağda ne epilatör hiçbirini yapamıyorum.emlayıda denedim uyuşmadı canımçok acıdı önerisi olan varmı?

kızlar sizi bilmem ama ben çözümü tamamen tesadüf eseri buldum.hemde gayet basit.herkeste bebek yağı vardır.dustan sonra sürüyosun.kurumasını bekliyosun.sonra yapıyosun epilasyonu hemde epilatörle.tüyler kökten yumusadığı için daha kolay cıkıyo ve acı hissini azaltıyo.hatta 2 gün öncesinden kullanmaya başlayınca daha etkili.

ben bikini bölgesinde hayatta aqda falan kullanamıyorm kafayı yerim ya çok pis acıyo değil aqda kaşımı alırken bile deli oluyorum yok olmuyo kafayı yicem

kızlar sizi bilmem ama ben çözümü tamamen tesadüf eseri buldum.hemde gayet basit.herkeste bebek yağı vardır.dustan sonra sürüyosun.kurumasını bekliyosun.sonra yapıyosun epilasyonu hemde epilatörle.tüyler kökten yumusadığı için daha kolay cıkıyo ve acı hissini azaltıyo.hatta 2 gün öncesinden kullanmaya başlayınca daha etkili.
hatta 2 gün öncesinden kullanmaya başlayınca daha etkili derken ne demek istediğinizi anlamadım. bunu biraz açar mısınız. tşk.

Back