- Konu Sahibi MadamCivciv
Kizlar ben genital bölgeye agda yaptim dün, simdi ise kizardi bisuru sivilce çikti ve dokununca çok fena sekilde aci veriyo. Kaç gün sürer bu kizariklikla sivilcelerin gitmesi ?? :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o hep bana da oluyor ya hep sivilce çıkıyor var mı bunun bir çözümü gerçekten :26:
o hep bana da oluyor ya hep sivilce çıkıyor var mı bunun bir çözümü gerçekten :26:
Kizlar ben genital bölgeye agda yaptim dün, simdi ise kizardi bisuru sivilce çikti ve dokununca çok fena sekilde aci veriyo. Kaç gün sürer bu kizariklikla sivilcelerin gitmesi ?? :26:
aynı sıkıntıyı bende çekiyordum şekerli ağdayla yapmışsındır ağdayı ve ters yöne çekmek kıllların kopmasına yol açıyor ve sivilcelere sebep oluyor benimnde sivilceleri geçti artık kistler oluşmaya başladı 2 defa kist aldı eşim. alınmassa da iltihap oluyor ve sürekli akıyor o yüzden sir ağda kullanılması daha uygun ve kendimiz ters yöne çekiyoruz bir salona git yaptır ağdanı daha rahat edersin.