• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda sonrası genital bölgedeki kızarmalar ve sivilceler :(

MadamCivciv

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
42
1
16
Fransa
Kizlar ben genital bölgeye agda yaptim dün, simdi ise kizardi bisuru sivilce çikti ve dokununca çok fena sekilde aci veriyo. Kaç gün sürer bu kizariklikla sivilcelerin gitmesi ?? :26:

o hep bana da oluyor ya hep sivilce çıkıyor:31: var mı bunun bir çözümü gerçekten :26:

Tüyleri sık sık alırsanız ve çok fazla uzamadan alırsanız sivilce tahriş olmaz.

Kizlar ben genital bölgeye agda yaptim dün, simdi ise kizardi bisuru sivilce çikti ve dokununca çok fena sekilde aci veriyo. Kaç gün sürer bu kizariklikla sivilcelerin gitmesi ?? :26:

aynı sıkıntıyı bende çekiyordum şekerli ağdayla yapmışsındır ağdayı ve ters yöne çekmek kıllların kopmasına yol açıyor ve sivilcelere sebep oluyor benimnde sivilceleri geçti artık kistler oluşmaya başladı 2 defa kist aldı eşim. alınmassa da iltihap oluyor ve sürekli akıyor o yüzden sir ağda kullanılması daha uygun ve kendimiz ters yöne çekiyoruz bir salona git yaptır ağdanı daha rahat edersin.

aynı sıkıntıyı bende çekiyordum şekerli ağdayla yapmışsındır ağdayı ve ters yöne çekmek kıllların kopmasına yol açıyor ve sivilcelere sebep oluyor benimnde sivilceleri geçti artık kistler oluşmaya başladı 2 defa kist aldı eşim. alınmassa da iltihap oluyor ve sürekli akıyor o yüzden sir ağda kullanılması daha uygun ve kendimiz ters yöne çekiyoruz bir salona git yaptır ağdanı daha rahat edersin.

sir agda heryerde bulunabilir mi

Buyuk kozmetik magazalarinda sir konserve agdalar satiliyor.
Benim nacizane onerim kendi konserve agdanizi ve spatulanizi alin ve kuaforunuze rica edin ''Ben kendi agdami kullanmak istiyorum''diye
Makinesine koyar agdanizi ve yaklasik 10 dk icinde o agda servise hazir hale gelir zaten.

Depileve,Depilissima agdalar piyasadaki en kaliteli olan agdalardir.Bu agdalar direk kila ve kil kokune yapistigi icin deride,ciltte asla bir kabarmaya,kizarmaya ve sivilceye neden olmaz. Tabi is sadece agda ile bitmiyor,agda sonrasi kullanilan agda yaginin da mutlaka kaliteli bir yag olmasi lazim ki,acilan kil koklerinde alerjiye neden olmasin.

Bendede ağda sonrası kızarıklık ve sivilce oluyo çok kötü bişey duş aldıktan sonra pudra sürdüm biraz azaldı ama yinede var ve çok rahatsız oluyorum kesin çözüm bulanlar yardımcı olabilirmi

bazen de sivilce sanıyorsun ama o kıl dönmesi oluyor. yani o iltihaplı görüntünün içinde kıl oluyor. benim başıma gelen genelde bu oluyor. siz bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?? o iltihaplı kısmı nasıl temizliyorsunuz?? cildiyeye gitsem halleder sanırım ama hamile olduğum için mikrop falan kaparsam diye korkuyorum :(

o kıl dönmesi bir süre sonra sivlceymiş gibi oluyor, dokununca acıyor, oynamazsan bir süre sonra kendiliğinden kuruyup dökülüyor, oynarsan mikrop kaptırabilirsin

Yeni konu acmaya gerek yok burdan yazayim. Kizlar agdadan sonra genitalin ust kismi sivilce oluyor mu sizinde ? Minik minik beyaz sivilceler oldu bende merak ettim o_O

Ya onlar bende de oldu 2 gun once ilk defa gda yaptirdim genitale ama ust kismi komple minik minik iltihapli sivilce oldu ve canim cok yaniyor fucidin kullaniyorum ama fayda etmedi lutfen bilen varsa yardim etsin

Back