kızlar sir ağda seti ile yapanlar varmı bugun sipariş verdim :78:
arkadaşlarım kullanıyo çok da memnunlar
ii yapmışsın en iyisi sir diyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sir ağda seti ile yapanlar varmı bugun sipariş verdim :78:
çam sakızını kaynayan tencereye oturttum kabıyla :44: 10 15 dk dan sonra biraz ılıtmaya bı bırakıcam canlar? çok yapış yapış çünkü ya oof
Dün kardeşim sir ağda yaptıktan sonra bacağının üst kısımları kanlanmış gibi kızardı çok az.
Bir kaç kez uyguladı galiba ağdayı aynı yere. Buzla geçer mi bu kızarıklıklar?:26:
Ne önerirsiniz? Ben bepanten ve vazelin sürdüm gece
Ayrıca dün ağda yaptı, yarın güneşe çıkması zararlı olur mu?
biraz geç oldu ama en azından okuyanlar için cevap yazıyım, ağda yaptıktan 3 gün sonra çıkın diyolar, kıl köklerini 3 gün boyunca nemlendirip ondan sonra güneşe çıkmak lazım beninde başıma gelmişti, hep mor mor benek oldu kıl diplerim
öyle denedim benmari usülü yaptım sıcak suda beklettim az ılıdı .
fayansa döktüm ama bal gbi sünüyodu . hep yapıştı alabildiğimi aldım ama yapış yapıştı
aynı bal gibi sürdüm hiç bişi olmadı. galiba kaynatılacak başta dediğin gibi. bikez daha denicem.
bal gibi sürmeyeceksin. sıcak sıcak mermere dökeceksin sonra orda ılıyacak sen elinle yavasca mermerden kazıyacaksın elinle sonra cek uzasın hamur gibi sonra birleştir tekrar cek..bir kaç kez tekrarlaa.... parlak altın gibi akide sekerleri gibi bi görünümü oluyooo... kapkatı olana kadr yapıcaksın cekip uzatcaksın sonra birasını alıp vücuduna yapıştracaksın:)
sir ağda ısıtıcılarının hepsi standartmış markası önemli değilmiş ama italyan markaları daha iyi diye okumuştum canım ben depilissimanin setini netten aldım. Kartuş, ısıtıcı, yağlı mendili ve bezi... dışarda satılıyor mu bilmiyorum ve bende merak ediyorum aslında..depislissima ağda forumda çok önerilmiş arkadaşlar.İzmirde nerden alabilirim.
Yoksa netten mi sipariş etmem lazım??Bir de ısıtıcı alırken kartuş için olanını mı almalıyım ve farklı markaların ısıtıcıları birbirine uyar mı?
acın bir kaç sefer yaptıktan sonra hafifler,zamanlada alışırsın