• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

kartuşlu ağda sir ağda oluyo bi yere yaptığın zaman tekrar üstüne yaptığın zaman derin kalkıyo ben 3 sene önce almıştım alırken bana söylememişlerdi öyle olduğunu bende bişey olmaz diye bi yere 3 kere yapmıştım sonuç olarak derim kalkmıştı 1 hafta yara geçmedi çok kötü oluyo

ricalar
sir ağd bir bölgeye bi kere uygulanır
kullanmadan önce de pudra kullanmalısın
yoksa hem derini alır hemde kahve rengi iz bırakıyr

evet bildiğimiz bebek pudrası
ağda daha iyi yapışıyor hemde bölge terlemediği için pudralıyken
vücut terli olunca ağdayı yapıştırırsın ama çekerken öldürür
o yüzden pudrala ağda olacak bölgeyi önce teri alıp

kızlar ya ben yapamıyorum genital bölgeme ağda falan,çoor zor benim için,yapanlara gerçekten özeniyorum ve tebrik ediyorum :46:
sir ve eldiven de denedim olmuyo:50: tatlı canlıyım maalesef:59:
kuaföre gitmeye utanıyorum, ama bu aralar düşünmeye başladım,utana sıkıla gider miyim bilmem, jiletden gına geldi çünkü,
izmirli arkadaşlara bi sorum olacak bornova ve civarında temiz ve güvenilir bi ağda salonu var mı bildiğiniz?
inşallah hallederim bu sorunu,kendim yapabilsem yaparım istekliyim ama başlamadan bitiyo maalesef girişimllerim. neyse uzun oldu kusura bakmayın, eminim halimi anlıyosunuzdur....

bilmiyorum ben sürekli kullandığım için mi ama
sir ağda diğer ağdlara göre daha güzel alıyor
jilet kullanıyorsan tüylerin çıkış yönlerini jlleti kullanış şekline göre değiştirmişsindir
önce bir salonda aldır bence
daha sonra çıkmaya başladığında jiletin yaptığı yönler hem normal formuna döner
hemde ağda bezlerini küçük küçük tutarsan yapabilirsin
ama önce bir salona git düzelsin yönleri

ben bugün temizledim genital bölgemi ve ilk dafa kasık kenarlarım morardı:44:sanırım aynı yere ağdayı bi kaç kere sürmekten oldu ama sırtım ağrıdı ama değdi yumuşacık oluyo mis gibi:17:

ben bugün temizledim genital bölgemi ve ilk dafa kasık kenarlarım morardı:44:sanırım aynı yere ağdayı bi kaç kere sürmekten oldu ama sırtım ağrıdı ama değdi yumuşacık oluyo mis gibi:17:

canm agdayı aynı yere yapıştırmaktan morarmıştır
haklısn sırt agrıyor eğilmekten ama sonucu görünce bu herşeye değiyor

canm agdayı aynı yere yapıştırmaktan morarmıştır
haklısn sırt agrıyor eğilmekten ama sonucu görünce bu herşeye değiyor

evt tatlım bencede arada alınmayan küçükler vardı onun için tekrar yapıştırmak zorunda kaldım ama nu kezde morardı ama bugün daha iyi...sonuç tabikide mükemmel vede 1-1.5 ay rahatlık...:17::17:

merhaba kızlar 17 yasındayım ve incesinden kalınına heryerimde tüy var ve artık sinir olmaya başladım özellikle açıkta olan yerler, kollarımı bioder sir ağdayla almayı düşünüyorum yazın ama omuzlarıma kadr tüy var omuzlara doğru çıktıkçada tüyler haliyle seyreliyo yada daha ince onlara dokunmak istemiyorum ama yarısını alıp yarısını almayıncada bi tuhaf olmaz mı? siz nasıl yapıyosunuz bu koldaki tüyleri alma olayını açıklarsanız çook mesut olurum umarım kısa sürede cvp gelir çünkü gerçekten çok merak ediyorum........offf tanrım napıcam bn:119:

ağdayla alabilirsin. acımıyor zaten kollar. ama alma günlerine dikkat etmeni öneririm: bunun için tüy sorunumuza başka bir pencereden bakalım başlığına bakabilirsin. herkes faydalanmış oradan.
ama ne yaparsan yap tüy sarartıcı kullanma, çok uzatıyor ve kalınlaştırıyor. en azından bende öyle oldu.

Ilk ağda denemem sesu sir ağda yaptım şimdi bacakalarıma uyguladım .ama tam bir felaket kafayı yiyeceğim yaaa. Alamadığıma mı yanayım heryeri batırdığıma mı yanayım....üstelik heryerim yapış yapış yaaa çıkaramıyorum nasıl temizleneceğim . Yağla masaj yaptım ama ama hala olmuyor.bacağım nereye değse yapışyor yardım edin nasıl temizleneceğim ben .suyun altına girdim yine olmuyor....

Yapan arkadaşlar acil cevap yazın ne olurrrrrrrr....hala yapış yapış nasıl temizleyeyeim... Cevap bekliyorum.....

Ilk ağda denemem sesu sir ağda yaptım şimdi bacakalarıma uyguladım .ama tam bir felaket kafayı yiyeceğim yaaa. Alamadığıma mı yanayım heryeri batırdığıma mı yanayım....üstelik heryerim yapış yapış yaaa çıkaramıyorum nasıl temizleneceğim . Yağla masaj yaptım ama ama hala olmuyor.bacağım nereye değse yapışyor yardım edin nasıl temizleneceğim ben .suyun altına girdim yine olmuyor....

kuaför malzemeleri satılan yerlerde onların özel yağlı mendilleri var,ben ondan kullanıyorum,
ama şuan yapışkanlığın geçmesi için ıslak mendille dene,kolanyayla filan,,,bir dahaki sefere o mendillerden kesin al,ve işlem sırasında doktor eldivenlerinden geçir ellerine

kuaför malzemeleri satılan yerlerde onların özel yağlı mendilleri var,ben ondan kullanıyorum,
ama şuan yapışkanlığın geçmesi için ıslak mendille dene,kolanyayla filan,,,bir dahaki sefere o mendillerden kesin al,ve işlem sırasında doktor eldivenlerinden geçir ellerine

:teşekkürler. Hemen mendille deneyeyim. Kafayı yiyeceğim valla. Bir daha denemem tövbe ettim şimdi....

Yapan arkadaşlar acil cevap yazın ne olurrrrrrrr....hala yapış yapış nasıl temizleyeyeim... Cevap bekliyorum.....

geçmiş olsun canım,

sir ağda berbat bişey.ama kuaför yaparsa harika oluyor o ayrı. :1:
evde bebe yağı ya da vücut yağı varsa işe yarıyor.bende evde ki denemelerimde kullanmıştım.
temizlemişti.özel yağı da var evet ama söylediğim yağlar da işe yarıyor yani.

sesu nun soğuk ağdasını almıştım dolapta bekliyor. çok kötü bence. donup kalıyor. ben önceden ipek diye bir markanın soğuk ağdasını kullanıyordum çok memnundum artık onun yerine bunu üretiyorlar diye saten isimli bi ağda verdiler bana. ipekten daha çok memnundum ama bu da fena değil. ısıtmak falan yok sürüyorsun bezi var yapıştırıp çekiyorsun. hatta çektiğini de tekrar yapıştırabiliyosun. kollarımı 2 kağıtla temizliyorum ben mesela. sıcak su ile de hemen temizleniyor. kuaföre gidemediğimde en büyük yardımcım tavsiye ederim. resim de ekleyeyim:

$saten-soguk-agda.jpg

kızlar bence utanmaz sanız eğer gidin kuaförünüze yaptırın valla.
çünkü bu sir ağda zıkkımı evde olacak iş değil.iğrenç bişey.
normal ağda da sıcaklarda olmuyo hiç.gidin bence 15 dakikada komple mis gibi oluyo valla.
evde saatlerce cırmalıyosun. sonuç berbat.yorgunluk. ağrı.bi sürü zaman.

tavsiye ederim yani.:21:

ben son 3 aydır bacaklarım ve genitali sirle alıyorum ondan önce jiletle alıyordum, ağda olarak vivetin teneke kutu olandan naturelinden alıyorum diğer pudralı yada azulen olandan memnun kalmadım onun dışında başka markalarda denedim ama vivet gibi olmadı hiçbiri, yalnız işte yapış yapış oluyor ve vücuttan temizlenmesi zor oluyor bebeyağı yada kendi temizleme yağıyla bir nebze temizleniyor. tabi o temizlik hissi ve rahatlığı herşeye değer, genitali alırken morarma ve bazen köklerde kanama olabiliyor ama dediğim gibi temiz olması için katlanıyor insan, bide ilk denemelerde eldiven denedim ama ne mümkün olmuyor en iyisi sir bence hem azaltıyorda sanki gerçi ben ağdadan sonra 3 gün bioder kullanıyorum hem geç çıkıyor hemde daha cansız oluyorlar

Bende de Sesu'nun tablet (hindistancevizli harika kokuyor) sir ağdası, Vivet'in ağda sonrası yağı var.:68:Bu hafta düzenli komple ağda yapmaya başlayacağım.:12:Adetli olduğum ve her bölgemdeki tüyler uzamadığı için bir anda yapamadım.Alt bacaklarımı, ayağımın üzerindeki ve ayak parmaklarımdaki tüyleri aldım.Öncesinde jilet olduğu için sanırım, tam pürüzsüz olmadı.:26:Kolların, koltuk altım, göbeğim, ellerim uzamadı.Uzatıp tertemiz edeceğim oralarımı da.:109:Bugün yarın, adetim tam geçince de bikini bölgemi halledeceğim.Ağda en temiz, en mantıklı yöntem vallahi.Birde ardından karınca yumurtası yağı sürüyorum.:97:İnşallah istenmeyen tüylerimi kontrol altına alabilirim zamanla.:109:

Back