bayanlar bende vajinamdaki kılları yıllardır jiletle alıyordum, en sonunda iyice gürleştiler,jiletle aldıktan sonra hemen 3 günde arpa boyu kadar oluveriyor.bende hayatta kıllı dolaşmasını sevmem,birgün karar verdim ne yapıp yapıp bu kıllardan kurtulmam lazım dedim . aldım sir ağdayı yapıştıp yapıştırıp çekiverdim, çok acıdı hatta kıl kökleride kanadı en sonunda pırıl pırıl yaptım ama , ne yapayım sinir olmuştum bi kere. bi sinirle ağdayı alıştım artık
gerçekten o bölgenin kılsız olduğunu hissetmek bile insanı mutlu ediyor.
o bölgede biraz kararma var işte canımı sıkıyor,o kararmayı geçirecek veye beyazlatacak bişey var mı acaba ???
yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar bende ağda çeşitlerinin hepsinden alma takıntısı oluştu. Bir poşet ağda aldım çünkü batıklarımı yok eden hangisi olursa onu kullanıcam. Pudralı sir ağdayla başlıyorum. :95: Kullanan var mı?
kızlar bende vi-vet ağda seti aldım sir ağdasından memnun kalınca ısıtıcısınıda aldım aranızda kullanan varmı acaba :))
ben kullanıyorum gayet memnunum . tavsiye ederim.
kızlar merhaba
bugün karar verdim bundan sonra agda yapıcam zira ben epilasyon makinası kullanıyorum ama en fazla 5 gün 5 gün sonra başlıyor çıkmaya ve ortalama 4 saatımi alıyor çok fazlada batık oluştu karar verdim ağda yapmaya araştırdımda sir agdayı begenen ve öneren çok sorum şu genital bölgeye sir agda nasıl yapılır bezlemi çekiliyor yoksa sir agda kuruyuncamı çekiliyor onu anlamadım birde ağda sonrası kararmadan bahsedilmiş o nasıl oluyor onu anlamadım ayrıca kuförler ne kadar sürede komple mesela agdayı yapıyorlar
kızlar cevaplarınızı bekliyorum
kıl sorunu hepimizin kabusu galiba:) mübarek benimde heryerimde var hormonlarda normal ama malesef ki genetik. bende 3 yıldır falan hamamda aldırıyorum.Ankarada bazı hamamlarda ağda olayı var 5 dakkada alıyolar hertarafını komple vucudu koltukaltı,tüm bacak,paket 15 tl normal ağda kullanıyolar azalıyo gerçekten ben ayda bir gidiyorum yorulma derdi olmuyo.
nasil yani canim, hamama gidiyorsun ve orda mi aldiriyorsun? kullandigin agda bildigimiz agda mi yoksa bir ozelligi varmi
Canım hamama gidiyorum orda aldırıyorum banyo yapma yeri ve ağda bölümü var 6 kabin var ağda için çalışan kadınlar var bildiğimiz çamsakızı ağdayla alıyolar tabi ağdaları kendileri yapıyolar temiz gittiğim yer ben ilk gittiğimde tedirgin gitmiştim sonra gönül rahatlığıyla gittim.ağdadan sonra istersen banyo yada kesede yaptırıyosun onun ücretini bilmiyorum.ağda yapıldıktan sonra hamam kısmına geçip sıcak suyla vucudunu yıkayıp çıkıyosun.
desene pamuk prenses olarak cikiyorsun, hem agda hemde hamam, gel keyfim gel..
Acaba hamam yeri sicak oldugu icin mi agda daha iyi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?