Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

kızlar şu depilissima nın sir ağda setini aldım 35 tl ye,içinde sir ağda rolonu,ısıtıcısı,temizleme mendilleri,ve çekmek için kağıtları,,,
valla şimdiye kadar ben bu ürünü niye kullanmadım diye kafamı dövdüm resmen,
muhteşem bir ürün,
10 numara tek kelimeyle,
koltuk altımı ve bacaklarımı 20 dk. da bitirdim,pırıl pırıl oldular,herkese tavsiye ederim,
yapıştırdığım her yer ilk çekişte pırıl pırıldı,aynı yere 2. kez hiç uygulamadım,
ne büyük kolaylıkmış,kuafördede hiç aldırmamıştım,kendim epilatör kulanıyodum,,,
ama depilisima internetten araştırdım ve çoğunluk çok memenun diye aldım ve bende memnun kaldım

kızlar bende vi-vet ağda seti aldım sir ağdasından memnun kalınca ısıtıcısınıda aldım aranızda kullanan varmı acaba :))

ilk defa yaptım diyosun bende bi kaç kere denedim üst kısmını yapabiliyorum ama altı kısmı olmuyo hem canım acıyo hemde tüyler gelmiyo ağda yapışıp kalıyo

ya kızlar bnde kendim hiç beceremiyorum kuaföre gittim orda aldırdım çok gzl alıo ama çoook acıo emla krem sürdm hiç işe yaramadı artık kendm yapayım evde diyorum hem de kuaföre para vermek istemiyorum o kdr ama nasıl becericem nasıl yapsam neyle başlasam acı için emladan başka daha kuvvetli bi krem var mı nolur yardım

Kızlar bende ağda çeşitlerinin hepsinden alma takıntısı oluştu. Bir poşet ağda aldım çünkü batıklarımı yok eden hangisi olursa onu kullanıcam. Pudralı sir ağdayla başlıyorum. :95: Kullanan var mı?

kızlar bende vi-vet ağda seti aldım sir ağdasından memnun kalınca ısıtıcısınıda aldım aranızda kullanan varmı acaba :))

vivet ağda setini kuaförüm kullanıyordu gayet iyi.ben de ege-sir diye bi ısıtıcı kullanıyorum. genelde ısıtıcılar aynı.ağdayı iyi seçmek gerek.

kızlar merhaba
bugün karar verdim bundan sonra agda yapıcam zira ben epilasyon makinası kullanıyorum ama en fazla 5 gün 5 gün sonra başlıyor çıkmaya ve ortalama 4 saatımi alıyor çok fazlada batık oluştu karar verdim ağda yapmaya araştırdımda sir agdayı begenen ve öneren çok sorum şu genital bölgeye sir agda nasıl yapılır bezlemi çekiliyor yoksa sir agda kuruyuncamı çekiliyor onu anlamadım birde ağda sonrası kararmadan bahsedilmiş o nasıl oluyor onu anlamadım ayrıca kuförler ne kadar sürede komple mesela agdayı yapıyorlar
kızlar cevaplarınızı bekliyorum

genital bolgeye agda uygulayanlar var ama bence dikkat edilmesi ve titizlikle davranilmasi gerekn bir bolge. Malum genital bolgede agda yapildigi zmn yirtilma riski var tabi bu yapilisa bagli.. Bazilari sarki yaptigi soyluyorlar..

ya kızlar bende genital bölgeme ve koltukaltıma çamsakızı ağda yapıyorum ama ağdayı hazırlarken ve çekerken çok zorlanıyorum daha pratik olsun bişey olsun istiyorum bu kartuşlu sir ağda setleri genital bölgeye rahat uygulanıyo mu bide çok kararma yapıyomu? normalde bacaklarımda ve koltukaltında epilatör kullanıyorum sizce sir ağda mı daha iyi epilatör mü?çok soru sordum ama

kıl sorunu hepimizin kabusu galiba:) mübarek benimde heryerimde var hormonlarda normal ama malesef ki genetik. bende 3 yıldır falan hamamda aldırıyorum.Ankarada bazı hamamlarda ağda olayı var 5 dakkada alıyolar hertarafını komple vucudu koltukaltı,tüm bacak,paket 15 tl normal ağda kullanıyolar azalıyo gerçekten ben ayda bir gidiyorum yorulma derdi olmuyo.

nasil yani canim, hamama gidiyorsun ve orda mi aldiriyorsun? kullandigin agda bildigimiz agda mi yoksa bir ozelligi varmi

nasil yani canim, hamama gidiyorsun ve orda mi aldiriyorsun? kullandigin agda bildigimiz agda mi yoksa bir ozelligi varmi

Canım hamama gidiyorum orda aldırıyorum banyo yapma yeri ve ağda bölümü var 6 kabin var ağda için çalışan kadınlar var bildiğimiz çamsakızı ağdayla alıyolar tabi ağdaları kendileri yapıyolar temiz gittiğim yer ben ilk gittiğimde tedirgin gitmiştim sonra gönül rahatlığıyla gittim.ağdadan sonra istersen banyo yada kesede yaptırıyosun onun ücretini bilmiyorum.ağda yapıldıktan sonra hamam kısmına geçip sıcak suyla vucudunu yıkayıp çıkıyosun.

desene pamuk prenses olarak cikiyorsun, hem agda hemde hamam, gel keyfim gel..
Acaba hamam yeri sicak oldugu icin mi agda daha iyi oluyor?

desene pamuk prenses olarak cikiyorsun, hem agda hemde hamam, gel keyfim gel..
Acaba hamam yeri sicak oldugu icin mi agda daha iyi oluyor?

yok canımya ağda bölümünde yaz için soğutucu var kışında normal sıcaklıkta oluyor evet birde çok rahat düzenli ağda yaparsan zaten belli bir süre sonra tüylerde azalma oluyor. aslında kıl kökünlede alakalı genetik ben önceden bacaklarıma çok zorda kalınca jilette vururdum oda ağda gibi 2 haftada anca çıkmaya başlıyodu.ağdayı düzenli yaptırınca paket gölgemde ve bacaklarımda azalma yaptı önemli olan adet zamanından bir hafta önce ağda yapmayacaksın bitiminden sonrada hemen yapmayacaksın ağda çünkü hormonlar o dönemde hızlı çalıştığı için doğal olarak hemen kılların çıkmaya başlıyor.

kızlar bu kartuş ağda olayı nedir? heryerde bulabilirmiyiz? kalıp gibi sürüp bezle çekebiliyomuyuz? pudralı pudrasız seçenekleri varmı?????

çok soru sordm bağışlayın... ama çok batık sorunm var benm de ağdaya başlamam lazım..

kartuş ağdayı sürde gör canım
benim ilk kartuş tecrübemi 17 yaşında yaşadım
bir daha da bacaklarıma bile kartuş uygulamadım o kadar soğudum anla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…