prensesim baya bi tuyo verdin agda hakinda bende canim acicak diye hep jiletle aliyorum ama makine aldim simdi braundan onla denicem bakalim ama benim canim cok tatli aciya gelemiyorum canim
Canim bende alt tarafi braunla yapabilcegimi sanmiorm dedigin gibi yapsam yapsam orayi agdayla yapabilirim bakalim once hele bacaklarimi makinayla almayi ondan sonra agdayla alt kismi bi denicem simdi hep jilet kullaniordum veya veet
evet canim simdi tugler tiken gibi cikior bide cok cabuk cikiyor biktim artik o yuzden bakalim yarin makineyle alcam hemde az cikar tugler ve daha yavas
evet canim simdi tugler tiken gibi cikior bide cok cabuk cikiyor biktim artik o yuzden bakalim yarin makineyle alcam hemde az cikar tugler ve daha yavas
arkadaslar camsakisi agda ile sir agdanin farki nedir ben yurtdisindanim ve burda hic sir agdaya rastlamadim sadece sir agda var.
kızlar meraba bende bı suredır kuafore gıdıp sır agda ıle aldrıyodum ama bu ara hıc vaktım olmuyo evde yapmayı dusnuyorum ama cekerken hzlı olamıyorum.acıkcası bıraz da korkuyorum. yada acıyı azaltcagını dusundugunuz bısı varmı ?
bebe pudrasının işe yaradığını duymuştum bi dene istersen bide sir yapmadan önce buz falan koy uyuşturacağı için faydalı olabilirbende size bişey sorıcam sir ağda kısa tüyleride alıyomu
evet yanlislikla yazmisimburda sir agda yok mecburen camsakisi kullancam ama izine gidersem bolca alir gelirim buraya yaza kadar idare ederim camsakiziyla napalim.
bebe pudrasının işe yaradığını duymuştum bi dene istersen bide sir yapmadan önce buz falan koy uyuşturacağı için faydalı olabilirbende size bişey sorıcam sir ağda kısa tüyleride alıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?