- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 163
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm tamamını al bi de tüy sarartıcı krem kullan çok seyrekleşiyo zamanla zaten ayda bir alırsın üstü alsan ççok az çıkar sarartınca hiç de belli olmaz :)düzensizleşmesinden daha da kötü olmasından korkuyorum açıkcası ama yaz tatilinde 3 ay bioder ağda kullanırsam ki azaltığı söyleniyo en azından inceltmesi bile yeter çünkü bnm tüylerim uzun uzun sinir oluyorum
bndde bu aralar kolumdaki tüylere taktim.alsam mi almasam mi kararsızım:18:
kimi alma birde olunlamı ugfrascan dıyo kimide al diyo karar veremedim ki:18:
Makine kullanıyordum, tüylerimi sertletirmişti. Makinem bozuldu, 6-7 aydır ağda ile alıyorum. tüylerim seyreldi ve geç çıkıyor
hangi ağdadan kullanıyosn turuncu kutulu vr bideyeşl kutulu?
hangi ağdadan kullanıyosn turuncu kutulu vr bideyeşl kutulu?
bayanlar bende vajinamdaki kılları yıllardır jiletle alıyordum, en sonunda iyice gürleştiler,jiletle aldıktan sonra hemen 3 günde arpa boyu kadar oluveriyor.bende hayatta kıllı dolaşmasını sevmem,birgün karar verdim ne yapıp yapıp bu kıllardan kurtulmam lazım dedim . aldım sir ağdayı yapıştıp yapıştırıp çekiverdim, çok acıdı hatta kıl kökleride kanadı en sonunda pırıl pırıl yaptım ama , ne yapayım sinir olmuştum bi kere. bi sinirle ağdayı alıştım artık
gerçekten o bölgenin kılsız olduğunu hissetmek bile insanı mutlu ediyor.
o bölgede biraz kararma var işte canımı sıkıyor,o kararmayı geçirecek veye beyazlatacak bişey var mı acaba ???
yardımcı olursanız sevinirim
bu gün bacaklarıma ağda yaptım. yarın malum bölgeyi almaya niyetliyim ilk kez ağda yapıcam çünkü. çok acısada alıcam artık kıl tüyden nefret ediyorum ağda en güzeli...
allah aşkına şu ağdayı biri öğretsn bana bacaklarma falan nysede kapalı yerlerime yapamıyorm korkuyorm yanlışbi hareket yaparm bşy olr diyee bezle olanımı iyi yoksa yeşl elle çekilen ağdamı? ilk yapıcm