• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

benim kol tuylerim ck az koyu ama ben dokunmuyorum, bacaklarla anca bas ediyrm birde kol tuylerimle ugrasamam. ztn kollarimda cok kucuk benler var onlara dikkat edip almak ugrastirici..

düzensizleşmesinden daha da kötü olmasından korkuyorum açıkcası ama yaz tatilinde 3 ay bioder ağda kullanırsam ki azaltığı söyleniyo en azından inceltmesi bile yeter çünkü bnm tüylerim uzun uzun sinir oluyorum:25:

düzensizleşmesinden daha da kötü olmasından korkuyorum açıkcası ama yaz tatilinde 3 ay bioder ağda kullanırsam ki azaltığı söyleniyo en azından inceltmesi bile yeter çünkü bnm tüylerim uzun uzun sinir oluyorum:25:
cnm tamamını al bi de tüy sarartıcı krem kullan çok seyrekleşiyo zamanla zaten ayda bir alırsın üstü alsan ççok az çıkar sarartınca hiç de belli olmaz :)

ya kızlar bn ağdayla almaya başladım tüylerimi azalsın diye ama şmdi alalı 2 hafta oluo uzadı bn epilasyonla alsam tekrar sertleştirir mi

bndde bu aralar kolumdaki tüylere taktim.alsam mi almasam mi kararsızım:18:
kimi alma birde olunlamı ugfrascan dıyo kimide al diyo karar veremedim ki:18:

allah aşkına şu ağdayı biri öğretsn bana bacaklarma falan nysede kapalı yerlerime yapamıyorm korkuyorm yanlışbi hareket yaparm bşy olr diyee bezle olanımı iyi yoksa yeşl elle çekilen ağdamı? ilk yapıcm:(

bayanlar bende vajinamdaki kılları yıllardır jiletle alıyordum, en sonunda iyice gürleştiler,jiletle aldıktan sonra hemen 3 günde arpa boyu kadar oluveriyor.bende hayatta kıllı dolaşmasını sevmem,birgün karar verdim ne yapıp yapıp bu kıllardan kurtulmam lazım dedim . aldım sir ağdayı yapıştıp yapıştırıp çekiverdim, çok acıdı hatta kıl kökleride kanadı en sonunda pırıl pırıl yaptım ama , ne yapayım sinir olmuştum bi kere. bi sinirle ağdayı alıştım artık:66:
gerçekten o bölgenin kılsız olduğunu hissetmek bile insanı mutlu ediyor.
o bölgede biraz kararma var işte canımı sıkıyor,o kararmayı geçirecek veye beyazlatacak bişey var mı acaba ???
yardımcı olursanız sevinirim

bayanlar bende vajinamdaki kılları yıllardır jiletle alıyordum, en sonunda iyice gürleştiler,jiletle aldıktan sonra hemen 3 günde arpa boyu kadar oluveriyor.bende hayatta kıllı dolaşmasını sevmem,birgün karar verdim ne yapıp yapıp bu kıllardan kurtulmam lazım dedim . aldım sir ağdayı yapıştıp yapıştırıp çekiverdim, çok acıdı hatta kıl kökleride kanadı en sonunda pırıl pırıl yaptım ama , ne yapayım sinir olmuştum bi kere. bi sinirle ağdayı alıştım artık:66:
gerçekten o bölgenin kılsız olduğunu hissetmek bile insanı mutlu ediyor.
o bölgede biraz kararma var işte canımı sıkıyor,o kararmayı geçirecek veye beyazlatacak bişey var mı acaba ???
yardımcı olursanız sevinirim

bende ayni oyle karar verdim birgun yaptim bir kac kere agda bantlariyla ama oyle kizardi karardi ki ve cok batik olustu jiletle sanki daha iyiydi. Bana gore batik ve leke daha kotu geliyor jiletle en azindan hergun tertemiz alabiliyorum banyo yaparken ve leke kalmiyo

ağdadan bu kadar korkmanıza hiç gerek yok bayanlar
artık kocamın o malum bölgesini bile ağda yapıyorum,
ikna etmesi zor oldu biraz ama parlayınca onunda kafasını yattı bu ağda işi:49:

bu gün bacaklarıma ağda yaptım. yarın malum bölgeyi almaya niyetliyim ilk kez ağda yapıcam çünkü. çok acısada alıcam artık kıl tüyden nefret ediyorum ağda en güzeli...

bu gün bacaklarıma ağda yaptım. yarın malum bölgeyi almaya niyetliyim ilk kez ağda yapıcam çünkü. çok acısada alıcam artık kıl tüyden nefret ediyorum ağda en güzeli...

evet canm en güzeli agda tetemiz
bu arada acırsa emla kullan
acıyı azaltıyor

allah aşkına şu ağdayı biri öğretsn bana bacaklarma falan nysede kapalı yerlerime yapamıyorm korkuyorm yanlışbi hareket yaparm bşy olr diyee bezle olanımı iyi yoksa yeşl elle çekilen ağdamı? ilk yapıcm:(

O kadar çok korkuyorsan ağdacıya aldırsana. ben kendime yapıştırınca çekemiyorum ağdacıya naz yapamayacağın için aldırıp kurtuluyosun. ayrıca onlar bu işin uzmanı iki kerede mis gibi yapıyorlar.

Back