bende kendime kendime ağda yapmaya alışmaya çalışıyorum bezi yapıştırıyorum ama çekmeye gelince kalbim güm gm:2: bu korkumu nasıl yenebilirim
canımbenım*hangı-bolge*bıkını-bolgesımı
nekadar*hızlı*vecabuk*cekersen*okadaraz-acıo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kendime kendime ağda yapmaya alışmaya çalışıyorum bezi yapıştırıyorum ama çekmeye gelince kalbim güm gm:2: bu korkumu nasıl yenebilirim
canımbenım*hangı-bolge*bıkını-bolgesımı
nekadar*hızlı*vecabuk*cekersen*okadaraz-acıo
evet bikini bölgesi diğer yerlere alştım bi oraya alışamadım bide dediğiniz gibi denicem inşaallah yavaş yavaş artık alışırım :)
ağda konusunda biraz marifetliyim galiba daha ortaokuldayken bile kendime hatta arkadaşıma bile ağda yapıyodum
şimdide genital bölge hariç her yerime sir ağdayı kendim yapıyorum pek zorlanmıyorum yalnızca yazları zorlanıyorum çok sıcak oldugu için
canım*enzor-orayı*alıstırmak-ama-alısırsın*zamanla-benımde*canımcok*tatlıdır*ama*alısıosun*
bıde*agdabandıyla*yapıorumben*ufak*ufak-kesıp-bırden*cekıorum-
uzun bir suredir agda yapiyorsun galiba, hic tuylerinde azalma gordun mu?
bende agda bantını bıkını bölgemde kullanıyorum cnm gercekten super ve acısız oluyo :) yalnız sen genıtal bölgeye de mı uyguluyosun agda bantını . eger uyguluyosan cekerken cok acıyo mu ?
ya da genıtal ıcın elle cekılen agda mı kullanıyosun . cunku ağdayı genıtal bölgemde kullanınca cekemıyorum cok acıyo
canım-bacaklarda-epılator-koltukaltı-ve-dıgerbolge*ıcın*agdabandı-kullanıorum*agdabandını
ufaltıorum-makasla-bıde-pudrasuruyorumm*aklında-olsun-dahaıyı-yapısıo-tahrıste-azoluyo
ozaman*bıcırpıda*cekıyorum*bıkacseferyaparken-alkol*almıstım*acı-hıshıssetmemıstım*acıkcası
acaba ben de alkollü mü denesem kafa bi dünya halde
evde rakı da var şarap da bira da bazı arkadaşlar bi kadeh şarapla denemiş ama
benim bünye alkole çok dayanıklı bi kadeh kesmez ki beni
canım-bacaklarda-epılator-koltukaltı-ve-dıgerbolge*ıcın*agdabandı-kullanıorum*agdabandını
ufaltıorum-makasla-bıde-pudrasuruyorumm*aklında-olsun-dahaıyı-yapısıo-tahrıste-azoluyo
ozaman*bıcırpıda*cekıyorum*bıkacseferyaparken-alkol*almıstım*acı-hıshıssetmemıstım*acıkcası
pudrayi agdabandina mi suruyorsun? nasil oluyor oyle? birde bebek pudrasi dimi?
denemeyim o halde sayin editorum
pudrayı ağda yapılcak bölgeye sürüyoruz
daha iyi yapışıyo tüylere ağda
hem de biraz olsun acı azalıyo
pudrayı ağda yapılcak bölgeye sürüyoruz
daha iyi yapışıyo tüylere ağda
hem de biraz olsun acı azalıyo
pudrayi agdabandina mi suruyorsun? nasil oluyor oyle? birde bebek pudrasi dimi?
acaba ben de alkollü mü denesem kafa bi dünya halde
evde rakı da var şarap da bira da bazı arkadaşlar bi kadeh şarapla denemiş ama
benim bünye alkole çok dayanıklı bi kadeh kesmez ki beni
ya ben pudrayı da denıyorum ama yınede cok acıyo genıtal bölge :)