Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

bende kendime kendime ağda yapmaya alışmaya çalışıyorum bezi yapıştırıyorum ama çekmeye gelince kalbim güm gm:2: bu korkumu nasıl yenebilirim

canımbenım*hangı-bolge*bıkını-bolgesımı
nekadar*hızlı*vecabuk*cekersen*okadaraz-acıo

evet bikini bölgesi diğer yerlere alştım bi oraya alışamadım bide dediğiniz gibi denicem inşaallah yavaş yavaş artık alışırım :)

canım*enzor-orayı*alıstırmak-ama-alısırsın*zamanla-benımde*canımcok*tatlıdır*ama*alısıosun*
bıde*agdabandıyla*yapıorumben*ufak*ufak-kesıp-bırden*cekıorum-

bende kendime kendime ağda yapmaya alışmaya çalışıyorum bezi yapıştırıyorum ama çekmeye gelince kalbim güm gm:2: bu korkumu nasıl yenebilirim

bunun puf noktasi kalbinin atisarini dinlersen daha cok bekler ve acin daha buyuk olur, o yuzden bezi yapistirdgin an viiizzz diye cek tek seferde butun bezi!! aci olur ama aci dusunmezsen daha az acir.. inanki deger canim

ağda konusunda biraz marifetliyim galiba daha ortaokuldayken bile kendime hatta arkadaşıma bile ağda yapıyodum
şimdide genital bölge hariç her yerime sir ağdayı kendim yapıyorum pek zorlanmıyorum yalnızca yazları zorlanıyorum çok sıcak oldugu için

uzun bir suredir agda yapiyorsun galiba, hic tuylerinde azalma gordun mu?

canım*enzor-orayı*alıstırmak-ama-alısırsın*zamanla-benımde*canımcok*tatlıdır*ama*alısıosun*
bıde*agdabandıyla*yapıorumben*ufak*ufak-kesıp-bırden*cekıorum-

bende agda bantını bıkını bölgemde kullanıyorum cnm gercekten super ve acısız oluyo :) yalnız sen genıtal bölgeye de mı uyguluyosun agda bantını . eger uyguluyosan cekerken cok acıyo mu ?
ya da genıtal ıcın elle cekılen agda mı kullanıyosun . cunku ağdayı genıtal bölgemde kullanınca cekemıyorum cok acıyo

uzun bir suredir agda yapiyorsun galiba, hic tuylerinde azalma gordun mu?

son iki senedir sir ağda yapıyorum ondan önce normal şekerli ağdalardan yapıyodum turuncu kutulu olandan..
sir ağdayla karınca yumurtası yağını bi dönem birlikte götürdüm azaldığını farkettim
ama esmerim ben yani kıllarda çok hala maalesef:2:

canım-bacaklarda-epılator-koltukaltı-ve-dıgerbolge*ıcın*agdabandı-kullanıorum*agdabandını
ufaltıorum-makasla-bıde-pudrasuruyorumm*aklında-olsun-dahaıyı-yapısıo-tahrıste-azoluyo
ozaman*bıcırpıda*cekıyorum*bıkacseferyaparken-alkol*almıstım*acı-hıshıssetmemıstım*acıkcası

acaba ben de alkollü mü denesem kafa bi dünya halde
evde rakı da var şarap da bira da bazı arkadaşlar bi kadeh şarapla denemiş ama
benim bünye alkole çok dayanıklı bi kadeh kesmez ki beni

pudrayi agdabandina mi suruyorsun? nasil oluyor oyle? birde bebek pudrasi dimi?

acaba ben de alkollü mü denesem kafa bi dünya halde
evde rakı da var şarap da bira da bazı arkadaşlar bi kadeh şarapla denemiş ama
benim bünye alkole çok dayanıklı bi kadeh kesmez ki beni

canım*canın-cok-tatlıysa-ozellıkle*bıkınıbolgesı-gıbı*hassaskısımlarda-agda*dahada*acıo
ama-sarhosolcak-kadar*deılde*bıraz*ıcersen--ınan*hıc*acımıo
cart-curcekıosun-rahat-rahat-pırılpırıloluyo

prensesim baya bi tuyo verdin agda hakinda bende canim acicak diye hep jiletle aliyorum ama makine aldim simdi braundan onla denicem bakalim ama benim canim cok tatli aciya gelemiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…