Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

canım evde yapman için hazır sir ağda setleri var çokda pratik oluyor ben bikini bölgemide bacakalrımı her yerimi evde alıyorum ilk seferlerde biraz zorlandım ama şuan çok kolay geliyor marketlerde sesu ve vivet marka ürünler var çok kaliteli değil bana sorarsanız Sir Agda Seti buraya bakabilirsiniz bualamayanlar için bir çok çeşit var.

Son düzenleme:
kizlar... agda yapildiktan sonra tuyler uzun surede cikmaya bilir fakat batik cikmanin sebebi ne olabilir? ilk agda yapisimda mesela gayet seyrek fakat daha sonra batik cikmaya basliyor gibi.. biri jilet onermisti ama en son basvuracagim alet olur herhalde.

kızlar bn koltuk altını we bacaklarımı hep ağdayla alıyorum.. qenital bölqeye dokunamıyorum çok korkuyorum :18: we koltuk altını alınca çok kanıyo napmam lazm

ben tanacay in agda makinesini aldim kendim yapiyorum kizlar coook rahat ve kullanisli bir makina

yaa kızlar afedersiniz bişey sorcam. peki bu popo arasındaki kılları nasıl almak gerek :S uff çok acıyolar yaa.. utandım şuan

onu da denedim.. kıl kopunca (özellikle tam çukur kısmında) hemn kanıyo :18:

merak ettim kan degerlerin nasil? adet doneminde kanamam cok mu yoksa normal mi yoksa az mi?
Uzman degilim ama hemen kaniyorsa ya damarlarin yapisi cok ince yada kanamayi durduran mekanizmada yavaslama var (hemostaz).. ister bir doktora gorun ama tehlikleli bir durum degl.

bilmiyom kan dğerlerimi.. adet dönemim ilk qün sancılı ama çoook bi kan kaybım yok normal.. ilk qün fazla diğer qünler normal.. çok önmli bi durum olmasa da canım çok acıyo ya.. hanqi doktora qitmeliyim ki???:18:

hmmm ozaman kan degerlerin normal olabilir. Eger kanin cok sulu olsaydi ozaman hem kil alinca hemde adet doneminde kan akintisi durmaz derdim fakat adet donemin normal gozkuyorum. ozlikle koltuk altlarin kaniyorsa durum kadar vahim gozukmuyor. Istersen limon tuz sur, ben tuy geciktirici olarak kullanmaya basladigimda hafif kanamalari durdurmustu.
Hangi doktora gelince de normal aile doktoruna gidebilirsin veya bir dermatologa.

selamlar herkesee :) yeniyim burada ilk mesajımı da yazayım. uzun zamandır okuyorum üyelik yeni nasip oldu.
tabii ki istenmeyen tüyler benim de sorunum emla fayda etmedi, jilet yiyen her yerimi de çok acıttı ağda:18:
sayfalar dolusu yazı var okurum da, benim sorum kısa yoldan şu olacak: istanbul avrupa yakasında, temiz bir ağda salonu kuaförü filan tavsiye edebilir misiniz? çok sevinirim. öğrenciyim, 50 lirayı geçmeyecek bir yer olursa iyi olur malum bütçem kısıtlı :26:

kızlar bn koltuk altını we bacaklarımı hep ağdayla alıyorum.. qenital bölqeye dokunamıyorum çok korkuyorum :18: we koltuk altını alınca çok kanıyo napmam lazm

selamlar,
o bende de oluyordu başlarda. eğer jilet filan kullandıysan önceden, belki ağdayla almak ilk başlarda kanatabilir. ben ağdayla değil ama eldivenle alıyorum her seferinde de kanıyor limon tuz karışımını sürersen üstüne biraz acır ama kanaması azalır gittikçe çünkü koltuk altındaki kıl kökleri güçlü olduğundan kıl kökünü çektiğin zaman mecbr kanar biraz gıcık ama idare eet korkulacak birşey yok

limon tuz karışımı kanayan yarayı çok yakmaz mı?? ben bi keresinde sadece limon sürdüm kolumu vücuduma çok yaklaştıramıyodum çok acıyodu sanırım o durum psikolojime yerleşti :) yine de tşk ederm canm bi de tuz karışımıyla deniyim :S daha beter yanıp boyumun ölçüsünü alayım :)

canim ben sana dedim yukardaki yazilarimda var, limon kanamyi durduyor diye. Belki bastan cizzz acitir fakat bir zarari yok sadece kanama duruyor.. ustelik limon antiseptik ozelligi var yani antibakteryen ozelligiii..

bende cok acıdığı için bir türlü ağda yapamıyordum veee
bu site sayesinde emla kremle tanıştım valla mucızeymiş
denedim ve sonuç süper hiç bir acı duymadım

koltukaltı ve/veya genital bölge ağdayla alırkan kanama noktasına gelen cok acıyan arkadaslar. Ben de aynı sorunlar oluyordu ağda, tüy dökücü krem, jilet neredeyse herşeyi kullandım. Şimdi sir ağda kullanıyorum cok zor oluyo başlarda ve cok zahmetli geliyo ama alısılıyor inanin:) sabredin, kesinlikle farklı farklı yöntemleri üstüstte kullanmayın batık kırık bi sürü dert sahibi olursunuz...

kök*kısmı-kalın-olunca-kanama-oluyogenelde

bende kendime kendime ağda yapmaya alışmaya çalışıyorum bezi yapıştırıyorum ama çekmeye gelince kalbim güm gm:2: bu korkumu nasıl yenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…