kızlar bn koltuk altını we bacaklarımı hep ağdayla alıyorum.. qenital bölqeye dokunamıyorum çok korkuyorum :18: we koltuk altını alınca çok kanıyo napmam lazm
koltuk altini baska birsekilde almaya denesen... mesela eldiven ile.
onu da denedim.. kıl kopunca (özellikle tam çukur kısmında) hemn kanıyo :18:
bilmiyom kan dğerlerimi.. adet dönemim ilk qün sancılı ama çoook bi kan kaybım yok normal.. ilk qün fazla diğer qünler normal.. çok önmli bi durum olmasa da canım çok acıyo ya.. hanqi doktora qitmeliyim ki???:18:
bakalım.. korkuyorum bazen almaya mecbur öle yapcam artık... tşk ederm
kızlar bn koltuk altını we bacaklarımı hep ağdayla alıyorum.. qenital bölqeye dokunamıyorum çok korkuyorum :18: we koltuk altını alınca çok kanıyo napmam lazm
selamlar,
o bende de oluyordu başlarda. eğer jilet filan kullandıysan önceden, belki ağdayla almak ilk başlarda kanatabilir. ben ağdayla değil ama eldivenle alıyorum her seferinde de kanıyorlimon tuz karışımını sürersen üstüne biraz acır ama kanaması azalır gittikçe çünkü koltuk altındaki kıl kökleri güçlü olduğundan kıl kökünü çektiğin zaman mecbr kanar biraz gıcık ama idare eet korkulacak birşey yok
limon tuz karışımı kanayan yarayı çok yakmaz mı?? ben bi keresinde sadece limon sürdüm kolumu vücuduma çok yaklaştıramıyodum çok acıyodu sanırım o durum psikolojime yerleşti :) yine de tşk ederm canm bi de tuz karışımıyla deniyim :S daha beter yanıp boyumun ölçüsünü alayım :)
koltukaltı ve/veya genital bölge ağdayla alırkan kanama noktasına gelen cok acıyan arkadaslar. Ben de aynı sorunlar oluyordu ağda, tüy dökücü krem, jilet neredeyse herşeyi kullandım. Şimdi sir ağda kullanıyorum cok zor oluyo başlarda ve cok zahmetli geliyo ama alısılıyor inanin:) sabredin, kesinlikle farklı farklı yöntemleri üstüstte kullanmayın batık kırık bi sürü dert sahibi olursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?