• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Canım ben set olarak almadım tek tek almıştım bana daha pahallıya geldi ürünler ozzaman bu set yoktu şuan birde haftanın ürünüymüymüş bu bende bugün baktım 150 tl bana 180 tlk ye gelmişti eldivene gerek yok bence çünkü spatule ile sürüyorsun 3-4 saniyede kuruyor sonra elinle çekiyorsu nelinle çekerken eline bulaşmıyor ben Ağda yağı almıştım extra birde stopingrow kıl dönmesi batık spreyi malum bölgede baya batık vardı benim şimdi hiç birşey kalmadı çok şükür.

Canımcım çok sagol bende hemen alıcam bir tane ...

wallla çok rahatlık ben 4 aydan fazladır kullanıyorum baya baya azamaya başladı tüylerim en güzel tarafıda sir ağda yumuşacık yapıyor bide en az 2 hafta yumuşacık 1 ayı geçiyor çıkması eğer batıkların varsa stopimgror batık spreyide çok iyi

wallla çok rahatlık ben 4 aydan fazladır kullanıyorum baya baya azamaya başladı tüylerim en güzel tarafıda sir ağda yumuşacık yapıyor bide en az 2 hafta yumuşacık 1 ayı geçiyor çıkması eğer batıkların varsa stopimgror batık spreyide çok iyi

batık ıcın bıkını bolgesındede kullanılıomuuu

ya bende soru bitmiyo sir ağdayı çok ısıtırsak sir özelliği kaybolurmuş bunun ayarını kendimizin yapması zormuş falan filan yani ağda ısıtıcı makina almak gerekliymişmiş para tuzağı mı bilmiyorum diyelim ki aldım şu vivol marka konserve ağda ısıtıcısı daha uygun fiyatlı ama 300ml lik ağdalar için tasarlanmış içine daha küçük boyutta bi konserve ağda koysak sorun olur mu aceba yani 250ml lik bi ağda koysam?? illa tam boyutuna göre mi olacak?? özetle büyük ısıtıcı alıp içinde küçük ağda ısıtabilir miyiz yani :dilcikar: ağda yapmak giderek daha karmaşık hale mi geliyo ne

arkadaşlar bu soruma cevap verebilecek biri var mı?

ben ocakta ısıtcam teneke agdayı sora agdam bitene kadar ütüyü ter çevircem üstne koycamki agdam sıcak kalsın makinya para vermem.popo arasını nasıl alıyorsunuz birde genital bölgedeki kararmaya limon ii gelirmi

popo arasını yolarak alıyorum ben ağdayı bi miktar parmağıma alınca zaten yapış yapış oluyo parmağım ve kökünden alıyo
genital bölge kararması için ağdayı çok sıcak uygulama nefes aldıran iç çamaşırı giy fazla sıkı kıyafetler giyme o bölgeye pantolonlar falan baskı yapmasın ve 2-3 damla limonu bi miktar bebe pudrasıyla karıştırıp krem kıvamına getir sür ama limonu çok çok koyma cildi yakabilir 20 dk en az beklet yarım saat de olabilir ama süreyi abartma cildin aşırı reaksiyon göstermediği sürece aralıklarla bunu yapabilirsin en azından bi gün aralıklarla yapabilirsin başlangıçta denemek için.bazıları bepantene plus ın koltuk altındaki kararmaya iyi geldiğini yazmıştı bikini bölgesi için de kullanılabilir ama kılları beslediğini duymuştum kullananlar her gün düzenli olarak yediriyolarmış çok kafaya takıyosan bi cildiyeciye danış pigmentlere etki eden kremler var hangisinin sana uygun olduğuna karar verir
benim bildiklerim bu kadar can can

Onada baktım canım ondan da alıcam bir tane nedir bizim bu kıl tüy meselesinden çektiğimiz ya...

Onada baktım canım ondan da alıcam bir tane nedir bizim bu kıl tüy meselesinden çektiğimiz ya...

sorma canım erkekler ne güzel vur jileti gitsin zamanında o hataya bende düşmüştüm jiletle almıştım aldığımın ertesi günü kaşıntı yapmaya başladı 3 gün sonrada çıkıyorda hemde daha siyah ve daha gür neyseki sir ağda ile tanışitım ilk ağdacıya gittim bi kaç defa çok hiyjenik bulmadım vede çok para her gi,ttiğimde komple ağda 50-60 tl sonra bir arkadaşım bu siteyi önerdi bana ben burdan aldım evde kendim yapıyorum çokda rahat oluyor dedi yapabilirmiyim yapamazmıyım derken aldım bu zaman kadar aklım nerdeymiş dedim allah razı olsun arkadaşımdan bir defa para verdim ama her ay ağdacıya 50 tl verdiğimi düşünsem senede 600 tl yapar az paramı birde evinin rahatlığı temizliği istediğin zaman yapma imkanın çabası.

sorma canım erkekler ne güzel vur jileti gitsin zamanında o hataya bende düşmüştüm jiletle almıştım aldığımın ertesi günü kaşıntı yapmaya başladı 3 gün sonrada çıkıyorda hemde daha siyah ve daha gür neyseki sir ağda ile tanışitım ilk ağdacıya gittim bi kaç defa çok hiyjenik bulmadım vede çok para her gi,ttiğimde komple ağda 50-60 tl sonra bir arkadaşım bu siteyi önerdi bana ben burdan aldım evde kendim yapıyorum çokda rahat oluyor dedi yapabilirmiyim yapamazmıyım derken aldım bu zaman kadar aklım nerdeymiş dedim allah razı olsun arkadaşımdan bir defa para verdim ama her ay ağdacıya 50 tl verdiğimi düşünsem senede 600 tl yapar az paramı birde evinin rahatlığı temizliği istediğin zaman yapma imkanın çabası.

Evet canım haklısın her yer bu konuda hijyenik olmayabilir tabi her ay bu parayı vermekde zor en iyisi makine alıp evde rahat bir şekilde kendimiz yaparız...kaydirigubbakcemile5

Ben konserve ağda ısıtıcısı almak istiyorum da işte ya 300 ya 400ml lik konservelere göre tasarlanmış makinalar ben 250 lik bi konserve ağda ısıtsam bunların içinde sorun olur mu diye düşünüyorum nası bi alet içine oturtmalı değil de normal çanak şeklindeyse sorun olmaz ama hiç görmedim yakından bu makinaları internetten sipariş verecektim bilen var mı

Ben konserve ağda ısıtıcısı almak istiyorum da işte ya 300 ya 400ml lik konservelere göre tasarlanmış makinalar ben 250 lik bi konserve ağda ısıtsam bunların içinde sorun olur mu diye düşünüyorum nası bi alet içine oturtmalı değil de normal çanak şeklindeyse sorun olmaz ama hiç görmedim yakından bu makinaları internetten sipariş verecektim bilen var mı

Canım bakımlıolmak.com bu siteye bir bak istersen orada istediğini bulacaksındır muhtemelen.

sebo oraya baktım zaten ilk kez orda dediğim bu aletleri gördüm ama anlayamadım işte 400ml lik konserve ısıtıcı içinde 250ml lik bi konserve ısıtılabiliyo mu yoksa tamı tamına 400ml lik mi olmalı illa bunu öğrensem alıcam

sebo oraya baktım zaten ilk kez orda dediğim bu aletleri gördüm ama anlayamadım işte 400ml lik konserve ısıtıcı içinde 250ml lik bi konserve ısıtılabiliyo mu yoksa tamı tamına 400ml lik mi olmalı illa bunu öğrensem alıcam

canım aslında müşteri hizmetlerini arasan kafana takılan soruları sorup öğrenmiş olursun daha iyi olur senin için...bende alıcam bir tane ama benim ki tablet ağda ısıtıcı makine olacak cezveli yani .

aynı sitede stopingrow kıl dönmesi spreyi var bu batıklarda da işe yarıyo mu kullanan var mı aceba işe yarayan bi şeyse ben de alıcam ama peeling etkisi olan bi şeyse benim peelinglere karşı cildim hassastır cildi soyan bi şey mi hele ki ağdadan sonra cilt daha da hassaslaşıyo

Back