• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

bende sonunda ağda seti aldım vi-vet
bütün değişik markalarda uyuyor makinaya
ayrıca vi-vet'tende çok memnunum
burda kızlar hep depilisimayı önermiş ama
hiçbiyer bulamıyorsun siteler hariç
siteden almaya kalksam ağdayı 5 lr ağdaya 5lr kargoyamı vericem
vi-veti herkeze önerirm

vi-veti herkeze önerirm

bende vi-vet kullanıyorum, tavsiye ederim :90:

Merhaba arkadaşlar.Ben bu zamana kadar hep jilet veya makineyle aldm tüylermi.Ağda ne zaman yapmaya kalksam beceremiyorum.Bugünde denedm olmadı.uzun içi ağda dolu ucunda dönen bir şey war o dönen şeyi bacağıma sürüyrm ağda gelyr.Alırken kadın en pratiği bu dedi bnde ondan aldm umarım dediğim ağdayı anlamşsnzdr.Sürdüm ağdyı bacağıma sonra kağıdıyla almak için kğdı üzerne yapıştrdm ve çektm.Çektm bezi ewet ama bezde sadece biraz ağda wardı hiç tüy gelmedi.Anlamadım bnde bezi tekrar yapştrdm yine bi şey olmadı.Sonra yapştra yapıştra uğraştm baya bir bezde biraz ağda biraz tuy oldu işte.Ama bacağımda ağda kaldı hala banyo yaptım ağda mübarek ypştığı bacaktan temzlenmedi banyodan çıktım baya ovaladm bacAğımı ama cıkmadı sonra kremledm yine çıkmadı biraz yağ sürdm elime ovaladm baya bir zor çıkardm ama ağdamı yok yapmam bi daha tam olarak öğrenmeden.Şimdi bana nerede yanlş yaptığımı anlatrmısınz.Öğrenmek istyorum şu ağdayı nasıl yaptığınızı teşekkürler arkadaşlar.

ağda kullanamıyorum epilatörle işimi hallediyorm.fakat kararmalara bir önerim batıklarada ii geliyor.tuz,limon suyu ,elma sirkesi epilasyondan sonra bacak ve koltuk altıma sürdüm 3 gün yatmadan önce ilk gün fecii yaktı ama inanılmaz beyazlama oldu ten rengimde deneyin derim.hatta aşırı hassas bir cildim var.:64:

ağda kullanamıyorum epilatörle işimi hallediyorm.fakat kararmalara bir önerim batıklarada ii geliyor.tuz,limon suyu ,elma sirkesi epilasyondan sonra bacak ve koltuk altıma sürdüm 3 gün yatmadan önce ilk gün fecii yaktı ama inanılmaz beyazlama oldu ten rengimde deneyin derim.hatta aşırı hassas bir cildim var.:64:
deniyeceğim suricim bende senin önerini deneyeceğim sende emlayı dene :8:

ben bu agda makinesini aldım bir ara denedim bacak kolyuk altı falan tamam da malum bölgede olmadı yapamadım.kılın cıkıs yönune göre sür cek falan cok ugrasmalı bi iş gibi geldi bana.o gün bu gündür vivet agda bantları kullanıyorum ve cok memnunum.

bişiy sormak istiyorum şimdi siri sürüyoruz ya çıkış yönünün tersine doğru.çekerken de tersine doğru çekersek o kıl batık olmaz mı? çıkış yönüne doğru çekmeliyiz değil mi?

bişiy sormak istiyorum şimdi siri sürüyoruz ya çıkış yönünün tersine doğru.çekerken de tersine doğru çekersek o kıl batık olmaz mı? çıkış yönüne doğru çekmeliyiz değil mi?

canım çıkış yönüne doğru sürceksin ağda yada siri bezi yapıştırcaksın sürdüğün yere ama ağdayı çekerken tersten çekeceksin ki kıllar kökünden çıkıp gelsin eğer sürdüğün gibi çekmeye çalışırsan bütün kıllar teninde yapışır kalır ağda bezine gelmez.yani spatulayla ağdayı aşağıya doğru sürüyorsan ağda bezini yapıştırdıktan sonra yukarı doğru çekeceksin ve hızlı bir şekilde çekeceksin.kolay gelsin:)

Peeling etkisisi yapan birşey değil istenildiği taktirde peeling ile kullanılabilir. Stopingrow içeriğinde aspirin var batıkları 48-72 saat içerisinde cilt dışına çıkartmakta etkilidir.
aynı sitede stopingrow kıl dönmesi spreyi var bu batıklarda da işe yarıyo mu kullanan var mı aceba işe yarayan bi şeyse ben de alıcam ama peeling etkisi olan bi şeyse benim peelinglere karşı cildim hassastır cildi soyan bi şey mi hele ki ağdadan sonra cilt daha da hassaslaşıyo

doğru yere parmak basmıssın canım ama iki ürünüde kullan arasındaki farkı anlayabilirsin istanbul içi isen zaten satan çok yer var depilissimayı online olarakta bulman çok yanlış anlama kullandığın markayıda kullandım ama depilissimanın çok artısını gördüm
vi-veti herkeze önerirm

Günlerdir ağdayı savsaklıyorum ağdacıya da gitmeye üşendiimden, dün en sonunda bu böyle olmaz deyip sesu'nun roll on ağdasından aldım ohh böyle rahatlık yokmuş valla bugüne kadar ağdcılara boşuna para vermişim dedim resmen, büyük kolaylık. ılık ağdanın spatulasıyla eziyetiyle uğraşmadan şipşak hallettim bacakları yirmi dakikada :) herkese tavsiye ederim, rengi de süper pembe pembe. :21:

kızlar ben ağda salonunda komple yaptırıyorum çünkü kendim yapamıyorumm ve çok memnunum 35 Liraya koltuk altı özel bölge ve tam boy bacak 6-7 aydır devamlı gidiyorum ağdaya başladığımdan beri başka hiç birşey kullanmadım ve gerçekten çok azaldı bacaklarımın üst kısmında hiç yok sayılır özel bölgede oldukça azaldıı evlenene kadar devamm çok rahatlık gerçektenn .. hem azalıyo hemde çok geçç çıkıyoo tüyler...

yaa kusura bakmayin ama bi agda icin ben gidipte elin karisina orami burami acamam iki cocugum var catal krizini bile daha atlatamadim nerde kaldi agda icin birinin karsina gececegim
gobekle diz arasinin kadinada namahrem oldugunu biliyormusunuz bilmiyorum tabiii artik bole seyler goreceye girdi ne yazikki
kızlar ben ağda salonunda komple yaptırıyorum çünkü kendim yapamıyorumm ve çok memnunum 35 Liraya koltuk altı özel bölge ve tam boy bacak 6-7 aydır devamlı gidiyorum ağdaya başladığımdan beri başka hiç birşey kullanmadım ve gerçekten çok azaldı bacaklarımın üst kısmında hiç yok sayılır özel bölgede oldukça azaldıı evlenene kadar devamm çok rahatlık gerçektenn .. hem azalıyo hemde çok geçç çıkıyoo tüyler...

yaa kusura bakmayin ama bi agda icin ben gidipte elin karisina orami burami acamam iki cocugum var catal krizini bile daha atlatamadim nerde kaldi agda icin birinin karsina gececegim
gobekle diz arasinin kadinada namahrem oldugunu biliyormusunuz bilmiyorum tabiii artik bole seyler goreceye girdi ne yazikki

evet günah olduğunu biliyorumm ama başka çarem yok kendım almayı çok denedimm olmuyoo çekemıyorum kalıyo kaç gün çıkmıyo sir ağda ordann bende çok karşıydım arkadaşlarım gidiyordu onlara kızıyordum şimdi ben gidiyorumm evlenene kadar gitmeyı düşünoyurm daha sonra kendım alacağım biraz daha azalsın

Back