bende sonunda ağda seti aldım vi-vet
bütün değişik markalarda uyuyor makinaya
ayrıca vi-vet'tende çok memnunum
burda kızlar hep depilisimayı önermiş ama
hiçbiyer bulamıyorsun siteler hariç
siteden almaya kalksam ağdayı 5 lr ağdaya 5lr kargoyamı vericem
vi-veti herkeze önerirm
deniyeceğim suricim bende senin önerini deneyeceğim sende emlayı deneağda kullanamıyorum epilatörle işimi hallediyorm.fakat kararmalara bir önerim batıklarada ii geliyor.tuz,limon suyu ,elma sirkesi epilasyondan sonra bacak ve koltuk altıma sürdüm 3 gün yatmadan önce ilk gün fecii yaktı ama inanılmaz beyazlama oldu ten rengimde deneyin derim.hatta aşırı hassas bir cildim var.
bişiy sormak istiyorum şimdi siri sürüyoruz ya çıkış yönünün tersine doğru.çekerken de tersine doğru çekersek o kıl batık olmaz mı? çıkış yönüne doğru çekmeliyiz değil mi?
sıze tavsıyem bı dolu kadeh sarap ve sonra bıkını agdası cok rahat oluoo kendım yapıorum
aynı sitede stopingrow kıl dönmesi spreyi var bu batıklarda da işe yarıyo mu kullanan var mı aceba işe yarayan bi şeyse ben de alıcam ama peeling etkisi olan bi şeyse benim peelinglere karşı cildim hassastır cildi soyan bi şey mi hele ki ağdadan sonra cilt daha da hassaslaşıyo
bende sonunda ağda seti aldım vi-vet
bütün değişik markalarda uyuyor makinaya
ayrıca vi-vet'tende çok memnunum
burda kızlar hep depilisimayı önermiş ama
hiçbiyer bulamıyorsun siteler hariç
siteden almaya kalksam ağdayı 5 lr ağdaya 5lr kargoyamı vericem
vi-veti herkeze önerirm
haklısn canm denedim harika hiç,şey hissetmiyorsun saol tatlım
kızlar ben ağda salonunda komple yaptırıyorum çünkü kendim yapamıyorumm ve çok memnunum 35 Liraya koltuk altı özel bölge ve tam boy bacak 6-7 aydır devamlı gidiyorum ağdaya başladığımdan beri başka hiç birşey kullanmadım ve gerçekten çok azaldı bacaklarımın üst kısmında hiç yok sayılır özel bölgede oldukça azaldıı evlenene kadar devamm çok rahatlık gerçektenn .. hem azalıyo hemde çok geçç çıkıyoo tüyler...
yaa kusura bakmayin ama bi agda icin ben gidipte elin karisina orami burami acamam iki cocugum var catal krizini bile daha atlatamadim nerde kaldi agda icin birinin karsina gececegim
gobekle diz arasinin kadinada namahrem oldugunu biliyormusunuz bilmiyorum tabiii artik bole seyler goreceye girdi ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?