• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

prensesim baya bi tuyo verdin agda hakinda bende canim acicak diye hep jiletle aliyorum ama makine aldim simdi braundan onla denicem bakalim ama benim canim cok tatli aciya gelemiyorum canim

canım-benım-bende-onceden-hep-jılet*yapıodum*ama-sonra-gecen-sene-yeter-dedım-agdaya-basladım-canımcok-tatlıdır-benımde-amaben-yapabılıosam*herkes-yapar-valla
bacaklarımı-epılasyon*aletıyle*alıorum-ama-oraya-denedım-ona-dayanamadım*ıste-tatlım
agdayı-bıcırpıda-cekıosun-bıtıo*bakalım*sen-yapabılcekmısın-canım-braunla*sonra*yorumlarını-soylersın*hayatım

Canim bende alt tarafi braunla yapabilcegimi sanmiorm dedigin gibi yapsam yapsam orayi agdayla yapabilirim bakalim once hele bacaklarimi makinayla almayi ondan sonra agdayla alt kismi bi denicem simdi hep jilet kullaniordum veya veet

Canim bende alt tarafi braunla yapabilcegimi sanmiorm dedigin gibi yapsam yapsam orayi agdayla yapabilirim bakalim once hele bacaklarimi makinayla almayi ondan sonra agdayla alt kismi bi denicem simdi hep jilet kullaniordum veya veet

bacakların-ıcın-cok*rahat-edersın*canım-alısırsın*bı*ıkı*dakıka*sonra*ııyıce-alısıosun*tatlım
rahat-etceksın-jılet*ıkıgun*sonra*dıken*gııbıoluyodu-sımdı*farkıgorceksın*hayatım

evet canim simdi tugler tiken gibi cikior bide cok cabuk cikiyor biktim artik o yuzden bakalim yarin makineyle alcam hemde az cikar tugler ve daha yavas

evet canim simdi tugler tiken gibi cikior bide cok cabuk cikiyor biktim artik o yuzden bakalim yarin makineyle alcam hemde az cikar tugler ve daha yavas

yarın-yorumlarını-yazarsın*tatlımcım
bıder*regldonemlerınde-yapma-hassaslık*oluyo-daha-acıoluyo-hayatım

askask86'cığım geceki konu için özelden yazayım dedim ama mesaj kutun dolu silerisen gerekçeli açıklama yaparım

arkadaşlar ben de yeni başladım ağda yapmaya,kartuş sistem kullanıyorum,ısıtıcısı falan var.bikaç tarzanca denemeden sonra alıştım ama şu pudra olayını merak ettim.mesela bacağıma yapmak istiyorum,pudrayı sürüp sonra kartuşu sürünce pudra kartuşa bulaşmıyo mu?ben bezi değil de tenimi ağdalıyorum sonra bezi yapıştırıyorum,o yüzden pudra olayı kafamı karıştırdı.

arkadaslar camsakisi agda ile sir agdanin farki nedir ben yurtdisindanim ve burda hic sir agdaya rastlamadim sadece sir agda var.

birazcık çelişkili olmus cnm söyledigin :)) belkı yanlıslıkla yazmısda olabilirsin. neyse ben cevabı verim.
çamsakızı dedıklerının ıcınde şeker var normal evde yapılan babaanne usulu agdadan.
ama sir agdanın ıcerıgı daha farklı. çam agaclarının recinesınden uretılıyo ve daha saglam bi ağda yanı daha etkili. diğerinde şekerli oldugu ıcın kıl köklerını besliyo.
her zaman her yerde sir agda :64:

evet yanlislikla yazmisim:61:burda sir agda yok mecburen camsakisi kullancam ama izine gidersem bolca alir gelirim buraya yaza kadar idare ederim camsakiziyla napalim.

kızlar meraba bende bı suredır kuafore gıdıp sır agda ıle aldrıyodum ama bu ara hıc vaktım olmuyo evde yapmayı dusnuyorum ama cekerken hzlı olamıyorum.acıkcası bıraz da korkuyorum. yada acıyı azaltcagını dusundugunuz bısı varmı ? :59:

kızlar meraba bende bı suredır kuafore gıdıp sır agda ıle aldrıyodum ama bu ara hıc vaktım olmuyo evde yapmayı dusnuyorum ama cekerken hzlı olamıyorum.acıkcası bıraz da korkuyorum. yada acıyı azaltcagını dusundugunuz bısı varmı ? :59:

bebe pudrasının işe yaradığını duymuştum bi dene istersen bide sir yapmadan önce buz falan koy uyuşturacağı için faydalı olabilir:34: bende size bişey sorıcam sir ağda kısa tüyleride alıyomu

Kim ne derse desin, ağda yapıcaksınız eğer canınız acıcak. bu kesin bi şey.
Dünyada her işe bi kolaylık bulunmuş ama, bunda yok.
EMLA diye krem duydum pahalı olmasına rağmen gittim aldım eczaneden, belki ben yanlış uyguladım bilmiyorum ama hiç bi faydasını görmedim valla.

her ağda yapışım bir olay ...
çalışıyorum tek pazarım var evde yapmam artık imkansız hale gelmeye başladı.
akşam baktım babam maşa gidiyor hemen evdede vardı kartuşlarım dedim halledeceğim bugün.
kartuş makina olmadığından ocakta ısıtarak değiş tokuş ederek yaptığım sir ağda serüveni görülmeye değer valla.
biri soğudu koşşş diğerine o soğudu koşşş hadi öbürküne.
artık bitsin diye öyle çabaladım ki hayt huyttt valla acı macı hak getire.
ben severim aslında vakit olsa şöle sele serpe ama kuafördeki rahatlıkta hiç bir yerde yok.
ama ben bacaklarımda bile çok ama çok utanıyorum ya kuaförden.
atlatamıyorum bir türlü.
her ay düzenede sokamadım.
artık herkes benim ağda sorunlarımdan bıktı valla evde.
:51:

canım neden kendine eziyet ediyorsun ocakta ısıtmayla olurmu hiç alsana bir sir ağda seti eskisi gibi öçle çok parada değil 25-30 tl ye setler var içinde makinesi kartuşu bezi hepsi var uğraşma bence bak şu sitede modeller var. www.siragdaseti.com

bebe pudrasının işe yaradığını duymuştum bi dene istersen bide sir yapmadan önce buz falan koy uyuşturacağı için faydalı olabilir:34: bende size bişey sorıcam sir ağda kısa tüyleride alıyomu

hayir kisa tuyleri almiyor, agda yaptigim zaman uzun sure cikmiyor cikincada cok ince cikiyor. ince oluncada agdaya yapismiyor yada yapisiyor ama agda almiyor onlari.. uzamasini beklemek gerek :-S

evet yanlislikla yazmisim:61:burda sir agda yok mecburen camsakisi kullancam ama izine gidersem bolca alir gelirim buraya yaza kadar idare ederim camsakiziyla napalim.

evet, bendee turkiye'ye gittigimde stok olarak aldim geldim, burda camsakizindan baska sey yok, diger markalarda veet gibiler hic ise yaramiyor :72::72:

vlla benımkılerı alıyo canım onceden jıletle almıs oldugum halde en az 1 bck 2 cm lıklerı alır sanırım

merhaba kızlar 17 yasındayım ve incesinden kalınına heryerimde tüy var ve artık sinir olmaya başladım özellikle açıkta olan yerler, kollarımı bioder sir ağdayla almayı düşünüyorum yazın ama omuzlarıma kadr tüy var omuzlara doğru çıktıkçada tüyler haliyle seyreliyo yada daha ince onlara dokunmak istemiyorum ama yarısını alıp yarısını almayıncada bi tuhaf olmaz mı? siz nasıl yapıyosunuz bu koldaki tüyleri alma olayını açıklarsanız çook mesut olurum umarım kısa sürede cvp gelir çünkü gerçekten çok merak ediyorum........offf tanrım napıcam bn:119:

Back