ya ben yapıyordum da olmadı hızlı çektim ama olmadı yapış yapış oldu off =((
kuaföre gitmeyde utanıyorum annem git diyor ama utanıoyurm nasıl yapılıyor ??
herkez acıyor diyor off =((
Canım bende secile katılıyorum cildin biraz hassas sanırım doğru ağdayı uygualamalısın birde ağdacıda mikrop kapma riskin var günde kaç kişi geliyor oraya bende seçil gibi abakimliolmak.com sitesinden set aldım evde kendim yapıyorum küçük sivilceler seni korkutmasın ilk seferlerde bendede çıkıyordu kıl köklerinin kalın olmasından kaynaklanıyor 2.3,. seferden sonra çıkmayacaktır birde ağda öncesi talk pudrası sür ağda sonrasıda en az 6 saat suyla temaz ettirme kıl kökleri alındığı için gözenekler açık oluyor.
yağmurcum nasıl oldun biraz daha iyimisin geçmiş olsun tekrar tatlım yıkayarak yanluş yapmışsın o küçük küçük sivilcelerde biraza ondan olmuş olabilir en az 6 saat yıkama gözeneklere su dolmasın genital böle için ben kartuşla denedim beceremedim zor oluyor konseve ağda seti vardı 400 ml 115tl ben onu almadım onun yerine EZwax konserve ısıtıcı var 82 TL onu aldım birde 20 tl mi neydi genital bölge için titantum bol pudralu konserve ağda var çok iyi makinese ısıtıyon spatula ile süğrüyon hemen kuruyor zaten sonra elle yavaşça çekiyorum tertemiz extra neler alabilirsin talk pudrası ağda öncesi sürersen terleme olmaz tüyleri daha iyi alır ağda yağı ben bacaklar için birde 100 ml kartuş st aldım ir kere masraf yaptım ama 3 aydır kullanıyorum dahada kaç aya daha yeter alırsan burda yaz nasıl yaptın becerebildinmi merakta bırakma bizi.
yağmurcum nasıl oldun biraz daha iyimisin geçmiş olsun tekrar tatlım yıkayarak yanluş yapmışsın o küçük küçük sivilcelerde biraza ondan olmuş olabilir en az 6 saat yıkama gözeneklere su dolmasın genital böle için ben kartuşla denedim beceremedim zor oluyor konseve ağda seti vardı 400 ml 115tl ben onu almadım onun yerine EZwax konserve ısıtıcı var 82 TL onu aldım birde 20 tl mi neydi genital bölge için titantum bol pudralu konserve ağda var çok iyi makinese ısıtıyon spatula ile süğrüyon hemen kuruyor zaten sonra elle yavaşça çekiyorum tertemiz extra neler alabilirsin talk pudrası ağda öncesi sürersen terleme olmaz tüyleri daha iyi alır ağda yağı ben bacaklar için birde 100 ml kartuş st aldım ir kere masraf yaptım ama 3 aydır kullanıyorum dahada kaç aya daha yeter alırsan burda yaz nasıl yaptın becerebildinmi merakta bırakma bizi.
canim genital bolgede kullandigin agda nasil bisey?nerden eczanedenmi aldin?
surerken aciomu?bide bezsiz nasil kolay cekiliomu>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?