• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Güneş veya solaryumla bronzlaşmış ciltler ağda sonrası lekelenmiş gibi görünebilirler. Bu ağdanın cildin ölü üst deri tabakasını almasındandır. Vücut peelingi sorunu çözecektir. Koltuk altında oluşan lekelerin en büyük nedeni ağda işlemi öncesi bölgedeki teri ve deodorantı temizlememekten meydana gelir. Ağda işlemi sonrasında kesinlikle deodorant kullanılmamalıdır. Kızarma hassas ciltlerde görülebilir, birkaç saat içerisinde yok olur. Morarma tamamen kullanım hatasıdır. İki kere aynı kağıdı yapıştırmak, kağıdı ters çekmek, çekerken deriyi germemek gibi nedenlerden meydana gelir. Sivilcelenme normaldir. Birkaç gün içinde geçer. Ellenmemelidir.

Bişey söyliim canım ayak bileklerimde böyle lekelenmeler oluştueyvahedigeldismile..ne alakaysa..fücüüüt pilinkini deniyim bariii..Deniz tuzu falan olur mu acep?:uhm:

gecmis olsun kuzumm neden leke oldu acaba tatlum

Bilmiyorum ki..Sanki güneşlenme sonrası oluştu gibi geliyor..ay böyle kir gibi duruyor..

Bak bi de ne diyim..Ağda sonrası limon sürmek işe yarıyor..2 seans yaptım, çok bariz seyrelme gördüm(bacaklarda denedim)..Fazla tüylü biri değilim ama,yine de var hani..sıfır değilim..denenmesini TAVSİYE EDERİM..

Bend ebikaç kez denedim beceremedim ama sonuncuda oldu yarım yamalakta olsa

ikncide dahada iyi olur sanırım

ağdaya hayran oldum bu arada

şubatın 1 inde almıştım

9 gün oldu hala hiç bişey yok

ne mucizevi bişeymiş şimdiye kadar nasıl yapmam dyorum şimdi

hergün çıkacağına acıyo ama bi kerede kurtuluyoruz uzun süre

zamanla 1,5 ayda bile çıkıyomuş düşünün rahatlığı:smiley-cool:

Bilmiyorum ki..Sanki güneşlenme sonrası oluştu gibi geliyor..ay böyle kir gibi duruyor..

Bak bi de ne diyim..Ağda sonrası limon sürmek işe yarıyor..2 seans yaptım, çok bariz seyrelme gördüm(bacaklarda denedim)..Fazla tüylü biri değilim ama,yine de var hani..sıfır değilim..denenmesini TAVSİYE EDERİM..

canım limonu direk mi sürüyosun

tuzla karıştıtıyolar diye duymuştum

arkadaşlar bende bikini bölgesini ağdayla alanlara hayranım

üst kısmı tamam zorda olsa alıdm acıyarak ama diğer tarafları eyvahedigeldismile

arkadaşlar bende bikini bölgesini ağdayla alanlara hayranım

üst kısmı tamam zorda olsa alıdm acıyarak ama diğer tarafları eyvahedigeldismile

guzelcimm senelerdir bende jilet kullaniodum bikiniye bi gun bi cesaret geldi ogunden sonra hep agda yapiorum bes ay oldu ama azalma olmadi henuz

guzelcimm senelerdir bende jilet kullaniodum bikiniye bi gun bi cesaret geldi ogunden sonra hep agda yapiorum bes ay oldu ama azalma olmadi henuz

canım en azından geç çıkarıyo

bak ben ilk defa sir ağdayla başladım şubat 1de bugün ayın 13ü

ama jilet öylemi,ertesi gün geliyo:utangac:

koltukaltında gözle görülür bi seyrelma var bende

bacaklarımda zaten azdı,böyle çok iyi oldu:sm_cool:

arkadaslar bende 2 yıldır ağdayla alıyorum cok memnunum ama bititkten sonraki temizliğe deger acıda gün gectıkce azalıyorr kesınlıkle tavsıye edıyorummm...

kızlar ben ilk defa sir ağdaya gitmiştim kuaför malum bölgemi yaktı acısına mı yanayım yeni evlenmiştim onamı yanayım allahtan yanık çok derin deildi 10 gün sonra kabuk bağladı ve döküldü. tek iyi tarafı yanan yerlerde artık kıl çıkmıyor vede yanık izi falan yokk .o gü
nden sonra çamsakızı alıp tüm yerimi kendim kollar dahil tüm bacak koltuk altık genital bölge 1.5 saatte alıyorum

kızlar ben ilk defa sir ağdaya gitmiştim kuaför malum bölgemi yaktı acısına mı yanayım yeni evlenmiştim onamı yanayım allahtan yanık çok derin deildi 10 gün sonra kabuk bağladı ve döküldü. tek iyi tarafı yanan yerlerde artık kıl çıkmıyor vede yanık izi falan yokk .o gü
nden sonra çamsakızı alıp tüm yerimi kendim kollar dahil tüm bacak koltuk altık genital bölge 1.5 saatte alıyorum

her şerde bir hayır vardır... keşke tamamını yaksaymış dediğin oldu mu? şaka bir yana hiç mi kendisi ısıyı kontrol etmemeiş töbe töbe. kolay mı orada yanık acısaı çekmek...

ya ben ağdaya cesaret edemedim.. epilasyon makinesi kullanıyorum bikini bölgesinde.. ama kırıyor ve kıl dönmesi yapıyor dediler.. bende öyle bişey olmadı.. 2 senedir kullanıyorum ama korkuyorum.. şimdi ağdayı denicem artık o daha sağlıklı bir yöntem bence..

vivet hazır ağda bandı aldım bugün arkadaşlar

hiç uğraştırmıyo

elinizle ısıtıp direk yapıştırıp çekiyosunuz çok rahat

içinden de baya çıkıyo,

Ben uzun zamandır ağda yapıyorum. onun dışında sadece çok acil zamanlarda kısa tüylerim oldugunda agda yapmak mümkün olmadıgından jilet kullanıyorum. ilk yaptıgımda acıdı. Ondan sonra hiç bir bölgem acımadı parça parça gerdire gerdire yapıyorum. artık alıştım normal jiletle alıomuş gibi sıfır acı.

Back