• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

arkadaslar tanacan .com dıye bır sıtede nasıl agda yapılacagı falan vıdeolu anlatılmıs ıstersenız bakabılırsınız

kusura bakma biraz erken cevap veriorum ama kaydirigubbakcemile3 o da yüz hariç tüm vücutta kullanılıyo.tüy için yine.alçı gibi hatta kullanılışı da öyle.şu özelliğiyle alçıdan ayrılıo:iğrenç bi kokusu vaaar :dance:ben düzgünce kullanmadım kullanan arkadaşlar giitikçe daha geç kıl çıktığını fark ettilerCADIARZU

kızlar ben çok rahat ağda yapanlardanım,size bi fikir vereyim şu bildiğimiz çam sakızı ağdayı sıcak suda azcık eritin o kutusundan çıkabilecek kıvama gelsin,ağda için büyük bir cezve edinin ucuz olsun önemi yok,içine dökün cezvenin bu ağdayı.bir metal bıçak alın bu iş için ama kesmeyen şu sus bıçağı gibi olanlardan yada spatulada olur bunun için ama metal temiz kendınız kaynar suya koyar sonra birde makıneye atarsanız yıne tertemiz kullanırsınız bu iş için tabiki.cezveyi en kısık ateşe koyun ağda su gibi akışkan kıvama gelsin,asla çok sıcakken sürmeyin yanarsınız.biraz soğutup elinizi değdirin yanmasın bacaklarınız.bıçak yardımıyla mesela tum alt bacağa ıncecık surun.sonra bir bezle yapıştır çek,yapıştır çek yapın toplamda 3 dakkanızı almıyor.birde koltuk altı ve bikini bölgesi için pedlerden çıkan şu yağlı kağıtlar yokmu üstü motifli,onları kullanabilirsiniz.temiz pedlerden ayırın evdeyken yani kullandığınızda.koyun dolapta temiz bir yere birikiyor.yağlı bölümünü kullanın.çoook rahat 1,5 liraya işiniz hallolur vermeyin 30-40 lira boşa

arkadaşlar bugün ilk defa sir ağda yaptım

ama ağdanın vücudumda kalan yerleri siyah siyah yapıştı

suyla yıkadım ama çıkmıyo,nasıl çkarabilirim

ayrıca karınca yyumurtasını kullandım şöyleki tüyler alındıktan sonra 3 gün illaki sürmek gerekiyor.e alıyorsunuz kılları o sefer süremediniz diyelimki,olmuyor işte dön başa.ya da çok zorda kaldınız jilet yada tüy dökücü kullandınız yine başa dönüyorsunuz.yani basit aslında ama işte kullanmak itina gerektiriyorzemuszemus

Tercih Edilecek Ağda: Bu bölgede pudralı ağdaların tercih edilmesinde fayda vardır. Pudralı ağda mevcut değilse bol pudralama yapılmalıdır. Pudra hem ağda öncesi hem ağda sonrası uygulanmalıdır.
ışlem Sırası: Kol altı bölgesi işlem öncesinde kozmetik kalıntılardan(parfüm deodorant stick roll-on vb.) ve nemden antibakteriyel bir jel yardımıyla arındırılmalıdır. Kol altında tüyler farklı yönlere uzadığından bölge tüylerin çıkış yönüne göre bölgelere ayrılır. Pudralı ağda tercih edilse dahi kol altı işlem öncesinde pudralanmalıdır. Ayrılan bölgelere tüylerin çıkış yönüne sürülen ağda aynı yönde yapıştırılan ağda kağıdı ile tek hamlede cilde paralel ve alttan cildi gererek tüylerin çıkış yönünün tersine çekilir.
Her ayrılan bölüm aynı şekilde çalışıldıktan sonra ağda kalıntıları çabuk emilebilen bir yağ ile temizlenir ve ağda işlemi Allantoin Salatalık Özü gibi cildi yenileyen nemlendiren ve yatıştıran maddeler içeren bir losyon ile tamamlanır.
Kol altında ter ifrazatı yoğun olduğundan bölgenin işlem sonrası tekrar pudralanması önerilir.
Tercih Edilen Sistem: Oylumlu ve dar yüzeyler olduğu için kol altı ağdasında konserve sistem tavsiye edilir. Tercih edilen Kağıt Boyutu: Ağda kağıdı ile 5- 10 cm boyunda dikine kesilmiş şeritler halinde çalışılması tavsiye edilir.

Güneş veya solaryumla bronzlaşmış ciltler ağda sonrası lekelenmiş gibi görünebilirler. Bu ağdanın cildin ölü üst deri tabakasını almasındandır. Vücut peelingi sorunu çözecektir. Koltuk altında oluşan lekelerin en büyük nedeni ağda işlemi öncesi bölgedeki teri ve deodorantı temizlememekten meydana gelir. Ağda işlemi sonrasında kesinlikle deodorant kullanılmamalıdır. Kızarma hassas ciltlerde görülebilir, birkaç saat içerisinde yok olur. Morarma tamamen kullanım hatasıdır. ıki kere aynı kağıdı yapıştırmak, kağıdı ters çekmek, çekerken deriyi germemek gibi nedenlerden meydana gelir. Sivilcelenme normaldir. Birkaç gün içinde geçer. Ellenmemelidir.

Back