• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

canım bence ne kadar acil olsada jilet hiç sürme derim ben ağda kullanıyorsun kullanuyorsun tüylerin azalıyor inceliyor 6 ay sonra bi jilet vuruyorsun tekrar kıl kökleri kalınlaşıp çoğalıyor depilissimanın hazır sir ağda setleri var al onlardan bikini bölgesi 20 dk bacaklar 15 dk sürüyor bacakalarda kartuş ağda çok daha pratik ve kolay ben bikini bölgesi için konserve ısıtıcı aldım birde titanyum tablet ağda aldım bikini bölgesi için özel ağda bu hepsini bakimliolmak.com diye bir siteden almıştım depilissimanın bayisiymiş bunlar fiyatları çok ucuz piyasaya göre geçenlerde girdim kapıda ödeme seçeneğide koymuşlar ben alırken yoktu internetten alışveriş yapmaya korkanlar için birebir ürün geliyor kapında ödüyosun parasını. bakimliolmak.com site

ya ben yapıyordum da olmadı hızlı çektim ama olmadı yapış yapış oldu off =((
kuaföre gitmeyde utanıyorum annem git diyor ama utanıoyurm nasıl yapılıyor ??
herkez acıyor diyor off =((

ya ben yapıyordum da olmadı hızlı çektim ama olmadı yapış yapış oldu off =((
kuaföre gitmeyde utanıyorum annem git diyor ama utanıoyurm nasıl yapılıyor ??
herkez acıyor diyor off =((

yavrum utanılacak bişey yok birkaçkez iyi bir kuaförde yaptır ögrenirsin:lepi:

selam :)

bende artık ağda yaptırmak istiyorum ama kendim yapamam salona giderim heralde..

ilk defa için ağdacıya yaptırmak daha mı iyi sizce de?

ıstanbul'da bahçelievler ya da bakırköy civarında tavsiye edebileceğiniz hijyene önem veren bir yer var mı?

yada kuaförün hijyene dikkat ettiğini nasıl anlarız?

Son düzenleme:
canım cesaret edip ağdacıya gidiyorsan ilk sefer için evde yapmaktan iyidir tabi burda en önemli nokta ağdacıda bitiyor iyi bir ağdacıya enk gelirsen zaten evde kendin uğraşmak istemeyeceksindir ama ben denk gelemedim zaaten içeri girdiğinde ağdaya başladığında temz iyi bi yerse senin içine siner anlarsın en önemlisi eldivn takıyormu temiz bi yermi herkese kullanıdğı spatulayı sana kullanmaması gerekir gibi gibi.. ben bi kaç yere gittim baktım içime sinmiyo depilissima sir ağda seti aldım bu ağda cıların kullandığı evde kendim yapıyorum

teşekkürler secilhancı cevabın için :) evet ağdacıya gittim ..ama sanki bana çok temiz bir yermiş gibi de gelmedi..

eldiven kullanmadı ama aynı spatulayıda kullanmadı.. ama yinede hijyen konusunda çok iyi mi bilemiyorum..

ama benim cildim çok hassas ve dün yaptırdım birşey yoktu ama bu sabah kalktığımda genital bölgenin üst kısmında minik minik sivilceler vardı..

bunu geçirmek için ne sürebilirim krem olarak sizce ?

canım ağda sonrası hassa ciltlerde olur korkma krem sür birde stopinrow kıl dönmesi spreyi diye bir sprey var ben onda sürüyorum hem cilde iyi geliyor hemde batıkları önlüyor.

ben hem mahremimi başkasına açmak istemiyorum hemde bi kaç sefer gittim içime sinmedi depilissimanın sir ağda setini aldım evde kendim yapıyorum.

merhabalar bende 3seferdir ağda yaptırıyorum bikini bölgesine
kartuş ağda kullanıyor ve bezle alıyor kuaför
bende batık oluşmaya başladı derinin altından çıkıyor kıllar cildim kuru belki onunlada alakası vardır
Secilhancı şu bahsettiğin batık spreyi nasıl bişey sen memnunmusun birden nerden aldın acaba?

ben daha önce kendim yapmayı denemiştim ama becerememiştim.. belki birkaç kere ağdacıya gidip o bölgeyi alıştırırsam olabilir..

bende çok zorlandım açarken ama sen baya beceriklisin heralde ben evde nasıl kendim yaparım bilemiyorum :1shok:

ne kremi sürebilirim peki..eczaneden alıcamda evde nemlendiriciden başka krem bulamadım..

canım çok iyi ve etkili bir ürün banada bir arkadaşım tavsiye etti ağda sonrası oluşan kızrıklıklarada çok iyi geliyor yağmur gönderdiğin resmi gördüm baya kötü olmuş onu kullanabilirsin geçirir birde senin cildin hassas sanırım pudralı ağda kullanılması gerekirdi sana ne kullandı bilmiyorum gerçi ceydacım bakimliolmak.com sitesinde var o sprey stopinrow ismi 35 tl

pudralı ağdayı falan ilk defa duyuyorum ne kullandı sormadım..

dr a gittim krem ve ilaç verdi..kremi kullandım kızarıklığı geçti ..şimdi minik sivilcelerin geçmesini bekliyorum..arkadaşımla beraber gitmiştik..onda hiçbir sorun yok..

eğer mikrop kapma olsa ondada olurdu sanırım benim cildim çok hassas..

dr a kalsa sir ağda yaptırma falan dedi..

acaba ilk defa yaptırdım diye mi cilt bu kadar reaksiyon verdi ?

sizilceler geçtikten sonra ağda vakti geldiğinde 1 kere daha şansımı denesem mi??

ama bu sefer bakımlı olmak.com dan kendim için uygun seti alıcam ve ya evde kendim denicem yada kuaföre götürüp orda yaptırırım..

sizce dr u dinleyip bir daha yaptırmıym mı bilemedim canım sıkıldı offfffffffff..

kızlar ben bu sesunun soguk agda bantlarını bır kere denemıstım cok oluyor ama 6-7 sene oldu ama bacaklarım dayak yemıs gıbı morarmıstı memnun olan varmı yanlısmı uygulamıstım o donem

Canım bende secile katılıyorum cildin biraz hassas sanırım doğru ağdayı uygualamalısın birde ağdacıda mikrop kapma riskin var günde kaç kişi geliyor oraya bende seçil gibi abakimliolmak.com sitesinden set aldım evde kendim yapıyorum küçük sivilceler seni korkutmasın ilk seferlerde bendede çıkıyordu kıl köklerinin kalın olmasından kaynaklanıyor 2.3,. seferden sonra çıkmayacaktır birde ağda öncesi talk pudrası sür ağda sonrasıda en az 6 saat suyla temaz ettirme kıl kökleri alındığı için gözenekler açık oluyor.

evet belkide çok hassas bu yüzden oldu şu an nerdeyse bütün kıl kökleri minik minik sivilceler halinde..ama ilk günki gibi değil krem biraz iyi geldi çok şükür..

bende kendime uygun bir set alıcam bu siteden ..bir kere daha deniym bakalım belki bu sefer olmaz ..

ben 2-3 saat sonra bol suyla ve duş jeliyle yıkamıştım malum başka yerde yaptırınca ağdayı içim rahat etmemişti..

bu sefer daha geç yıkarım..

bana en uygunu hangisi olur kızlar..en hassas ciltler için olanı hangisi? genital bölge için hangisini alıym ?

yağmurcum nasıl oldun biraz daha iyimisin geçmiş olsun tekrar tatlım yıkayarak yanluş yapmışsın o küçük küçük sivilcelerde biraza ondan olmuş olabilir en az 6 saat yıkama gözeneklere su dolmasın genital böle için ben kartuşla denedim beceremedim zor oluyor konseve ağda seti vardı 400 ml 115tl ben onu almadım onun yerine EZwax konserve ısıtıcı var 82 TL onu aldım birde 20 tl mi neydi genital bölge için titantum bol pudralu konserve ağda var çok iyi makinese ısıtıyon spatula ile süğrüyon hemen kuruyor zaten sonra elle yavaşça çekiyorum tertemiz extra neler alabilirsin talk pudrası ağda öncesi sürersen terleme olmaz tüyleri daha iyi alır ağda yağı ben bacaklar için birde 100 ml kartuş st aldım ir kere masraf yaptım ama 3 aydır kullanıyorum dahada kaç aya daha yeter alırsan burda yaz nasıl yaptın becerebildinmi merakta bırakma bizi.

yağmurcum nasıl oldun biraz daha iyimisin geçmiş olsun tekrar tatlım yıkayarak yanluş yapmışsın o küçük küçük sivilcelerde biraza ondan olmuş olabilir en az 6 saat yıkama gözeneklere su dolmasın genital böle için ben kartuşla denedim beceremedim zor oluyor konseve ağda seti vardı 400 ml 115tl ben onu almadım onun yerine EZwax konserve ısıtıcı var 82 TL onu aldım birde 20 tl mi neydi genital bölge için titantum bol pudralu konserve ağda var çok iyi makinese ısıtıyon spatula ile süğrüyon hemen kuruyor zaten sonra elle yavaşça çekiyorum tertemiz extra neler alabilirsin talk pudrası ağda öncesi sürersen terleme olmaz tüyleri daha iyi alır ağda yağı ben bacaklar için birde 100 ml kartuş st aldım ir kere masraf yaptım ama 3 aydır kullanıyorum dahada kaç aya daha yeter alırsan burda yaz nasıl yaptın becerebildinmi merakta bırakma bizi.

daha iyiyim tatlım çok teşekkür ederim guclubacismile

evet yıkmakla hata ettim sanırım :( şu anki durum sivilceler geçme aşamasında acı hissi yok oldu..iyileşme sürecinde yani..

şimdilik bakalım ne zaman çıkacak ne olucak bilmiyorum..

ağda ile alınacak kadar çıkınca bende dediğin ağda setinden alıp deniycem ya kendim yapmaya çalışıcam ya da ağda setimi ağdacıya götürürüm kaydirigubbakcemile3

canim genital bolgede kullandigin agda nasil bisey?nerden eczanedenmi aldin?
surerken aciomu?bide bezsiz nasil kolay cekiliomu>

canim genital bolgede kullandigin agda nasil bisey?nerden eczanedenmi aldin?
surerken aciomu?bide bezsiz nasil kolay cekiliomu>

Prenses canım depilissimanın ürünleri eczanelerde marketlerde satılmıyor kuaför malzemeleri satan bazı yerlerde var hepsinde yok bakimliolmak.com diye bir siteden alıyorum ben ürünleri depilissimanın bayisi bu ürün bezsiz kullanılıyo çokta rahat sürüyorsun hemen kuruyor zaten elle yavaş yavaş çekiyorsun fakat tencereyle yada başka yöntemlerle ısıtmak olmaz çok ısıtırsın vücudunu yakarsın yada hemen soğur iyi yapışmaz EZ wax konserve ısıtıcı aldım ben 60 dereceye ayarlıyorum sabit kalıyor spaula ile sürüyorum elle çekiyorum genital bölge iiçin özel üretilmiş titanyum kremsi pudralı ağda al kalıp ağda alma kırmaya uğraşıp durursun benim gibi sonra tablet al hazır kırılmış.:) sana bol şanslar umarım becerirsin korkma alışırsın ama ilk seferde bende biraz zorlanmıştım ama alışıyor insan

Back