Güneş veya solaryumla bronzlaşmış ciltler ağda sonrası lekelenmiş gibi görünebilirler. Bu ağdanın cildin ölü üst deri tabakasını almasındandır. Vücut peelingi sorunu çözecektir. Koltuk altında oluşan lekelerin en büyük nedeni ağda işlemi öncesi bölgedeki teri ve deodorantı temizlememekten meydana gelir. Ağda işlemi sonrasında kesinlikle deodorant kullanılmamalıdır. Kızarma hassas ciltlerde görülebilir, birkaç saat içerisinde yok olur. Morarma tamamen kullanım hatasıdır. İki kere aynı kağıdı yapıştırmak, kağıdı ters çekmek, çekerken deriyi germemek gibi nedenlerden meydana gelir. Sivilcelenme normaldir. Birkaç gün içinde geçer. Ellenmemelidir.
Bişey söyliim canım ayak bileklerimde böyle lekelenmeler oluştueyvahedigeldismile..ne alakaysa..fücüüüt pilinkini deniyim bariii..Deniz tuzu falan olur mu acep?:uhm:
gecmis olsun kuzumm neden leke oldu acaba tatlum
Bilmiyorum ki..Sanki güneşlenme sonrası oluştu gibi geliyor..ay böyle kir gibi duruyor..
Bak bi de ne diyim..Ağda sonrası limon sürmek işe yarıyor..2 seans yaptım, çok bariz seyrelme gördüm(bacaklarda denedim)..Fazla tüylü biri değilim ama,yine de var hani..sıfır değilim..denenmesini TAVSİYE EDERİM..
arkadaşlar bende bikini bölgesini ağdayla alanlara hayranım
üst kısmı tamam zorda olsa alıdm acıyarak ama diğer tarafları eyvahedigeldismile
guzelcimm senelerdir bende jilet kullaniodum bikiniye bi gun bi cesaret geldi ogunden sonra hep agda yapiorum bes ay oldu ama azalma olmadi henuz
arkadaslar bende 2 yıldır ağdayla alıyorum cok memnunum ama bititkten sonraki temizliğe deger acıda gün gectıkce azalıyorr kesınlıkle tavsıye edıyorummm...
olumunekankayizsmile:lepi::lepi:
kızlar ben ilk defa sir ağdaya gitmiştim kuaför malum bölgemi yaktı acısına mı yanayım yeni evlenmiştim onamı yanayım allahtan yanık çok derin deildi 10 gün sonra kabuk bağladı ve döküldü. tek iyi tarafı yanan yerlerde artık kıl çıkmıyor vede yanık izi falan yokk .o gü
nden sonra çamsakızı alıp tüm yerimi kendim kollar dahil tüm bacak koltuk altık genital bölge 1.5 saatte alıyorum
ben bu emla kremin çok zararlı olduğunu düşünüyorum ya:sacıdan şikayetçi olan arkadaş varsa emla kullansın bende gerçekten işe yaradı resmen uyuşturuyo hiç hissetmyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?