Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya artık konserve ağda kullanmak istemiyorum aynı kutuyu tekrar tekrar ısıt kullan artık pek içime sinmiyor. Şimdi tek kullanımlık ağda aldım da makineyle nasıl halletcez onu. Makineye göre ayrıyeten birde metal kutu cezve gibi birşey mi almak lazım acaba bilmiyorumkismile.
50 lira çok geldi gözüme irde kullanması ile ilgili bir buraya bakayım dedim. Bilen kullanan varsa bir yardım bacılar :)
Ağda sonrası sivilceler, kabartılar varsa arkadaşlar ağdadan 3 saat sonra doğal sabunla yıkayın cildinizi. Ben önceden beyaz kalıp sabunlar yıkıyordum sonra sebamedle yıkıyordum hep fısır fısır oluyordu. Sonra bir gün aktardan aldığım zeytnyağlı defne sabunuyla yıkadım cildimi kabarmalar yok denecek kadar az oldu.
Yanlız sir ağda cidden müthiş birşey önceden kıllarım 2 haftada çıkardı şimdi 1.5 ayda çıkıyor üstelik inceldi de..
benimkiler dışarı doğruydu kızarıklık ve minik minik sivilceler vardı.. dr krem verdi onu kullandım..kıl köklerindeki mikropların açığa çıkmasıyla oluşabilir dedi..
içeri doğru olanları bilemiyorum tatlım..sende bir danış istersen..
ben 2-3 saat sonra duş jeliyle yıkadım kafamçokkarıştı aslında sudan bile mikrop kapabilirmiş kıl kökleri..
doğal sabunda iyi fikirmiş..
birde limon-tuz karışımı sürenler var arkadaşlar..sizin bir bilginiz var mı bu konuda ?
ya bu sorun tek bendemi var bilmiorum genital olsun bacak olsun ağdadannn sonra kıl dönmesi gibi bişiler oluo siyah nokta nokta sanki cıkmakta zorlnıo gibi bi cok yerinde oluo vekötü bi görüntüye sebep oluo ne yapacağım bilmiorummm((
kıslar mrb ben şu bakımlı olmak sitesinden sir ağda makinası sir ağda almak istiyorum ama güvenemiyorum ağda ısıtıcı erwax alcam ağdada depilissima alcam malum bölge için alan var mı acaba memnun mu ben yıllardır vivetin teneke sir ini kullanıyorum cezvede ısıtyorum güzel alıyorum almasına ama çoğalıyo sanki ben ağda yapmaktan korkmuyorum sadece biraz olsun azalsın istiyorum biraz uzun oldu ama dertliyim arkadaşlar
hemen azalmaz ki...ağda yaptıktan sonra tüy azaltıcı bi ürün mutlaka ama mutlaka kullan...ben bi yıldır bioder kullanıyorum da anca inceldi azaldı..artık pek belli olmuyo..ağda tek başına uzun zaman alır...bi de her bünye de farklı etki yapıyo..kimisinde sadece ağdayla hemencik azaltıyo kimisinde uzun zaman alıyo...bioderin serumu pahalı gelicekse kremini al düzenli kullan..kampanyada şuan 20 lira serumu..içinde krem de var..ben ondan kullanıyorum..
hemen azalmaz ki...ağda yaptıktan sonra tüy azaltıcı bi ürün mutlaka ama mutlaka kullan...ben bi yıldır bioder kullanıyorum da anca inceldi azaldı..artık pek belli olmuyo..ağda tek başına uzun zaman alır...bi de her bünye de farklı etki yapıyo..kimisinde sadece ağdayla hemencik azaltıyo kimisinde uzun zaman alıyo...bioderin serumu pahalı gelicekse kremini al düzenli kullan..kampanyada şuan 20 lira serumu..içinde krem de var..ben ondan kullanıyorum..
Celnur cum bakimliolmak.com sitesi çok iyi bir site için her istediğin ürün var birde sir ağda ürünlerinde indirim var çok ucuz ben 2 ay önce aldım sağolsun fulya hanımda çok yardımcı oldu 2 aydır kullanıyorum çok memnunum ürünler ertesi gün elimde oldu kredi kartıyla internetten alışveriş yapmaya taraftar değildim ama gerçekten güvenilir bir site benden sonrada 3-4 arkadaşım daha ürün aldı o siteden :)
tşk ederim bilgi verdiğin için eğer bi yılda azalırsa bioderden alırım
inş azalıcak şu herkesin dediği sitesen sir ağda seti sipariş ettim yarın gelcek ağdamı yapcam bakalım nasıl yapcam bilmiyorum bi bilgin varmı acaba :uhm:
he bi de bi defa sürdün aldın ya ağdayla ikinci kez aynı yere sakın sürme..bi defada ne kadar aldıysa öyle kalsın..geri kalanını eldivenle alırsın..gerçi bi tane bile bırakmıyo ya...küçükleri eldivenle alırsın artıkın...[/QU
tşk ederim canım bakalım yarın yapcam bismilllah diyip çekcem artık:sm_confused:
he bi de bi defa sürdün aldın ya ağdayla ikinci kez aynı yere sakın sürme..bi defada ne kadar aldıysa öyle kalsın..geri kalanını eldivenle alırsın..gerçi bi tane bile bırakmıyo ya...küçükleri eldivenle alırsın artıkın...[/QU
tşk ederim canım bakalım yarın yapcam bismilllah diyip çekcem artık:sm_confused:
rica ederim...bi tanıdığım vardı ağda yapmadan önce odun külü sürüyosu sonra yapıyodu..acıyı azaltıyomuş...ben de denedim faydasını görmedim...pudra da yapıyolar bi de...
rica ederim...bi tanıdığım vardı ağda yapmadan önce odun külü sürüyosu sonra yapıyodu..acıyı azaltıyomuş...ben de denedim faydasını görmedim...pudra da yapıyolar bi de...
ben hiç hissetmedim valla cart cart çektim valla:roflol:
ben hiç hissetmedim valla cart cart çektim valla:roflol:
hadiiii:) e iyiymiş...hadi geçmiş olsuuuunnnnn:)) hazır almışken bioder neyin kullan da etkisi olsun celnur....