Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

söylediğin ağda bu mu tatlım :) titanyum kremsi pudralı deyince bu çıkıyo ..

ama birde tablet diyosun ?

ağda ısıtıcıda bunu aldın heralde..

evet canım aynen bu ürünler bide tablet leri var bu titanyumun kiçik tabletler halinde konserve 800 gr senin resimde gösterdiğin tablen 400 gr 12 tl fiyatı ama tableti ısıtmak için boş bir konseve kutusu buılman lazım direk makinenin içine atarsan maf edersin bende ssen konserveyi al.

bide sir ağda yağı ile talk pudrası al bence 1 litrelik sir ağda yağları var çok ekonomik kullan kullan bitmez bittikten sora işlem ağda yağı ile temizliyon ama bu sefer 6 saat yıkama

ben şu hazır satılam kartuş sir ağda setlerinden almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varmı memnun mu evde kendi yapabiliyormu birde vivol mü alayım depilissima mı?

ben şu hazır satılam kartuş sir ağda setlerinden almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varmı memnun mu evde kendi yapabiliyormu birde vivol mü alayım depilissima mı?

canım almanı tavsiye ederim evde yaparsın ben genital hariç yapabiliyorum gayet memnunum ben kartuş agd olarak depilssima yı kullanıyorum

canim ben agda bandi ile genitl bolgeyi aliorum senin konseve agda nasil oluo

valla ben ağda yapıyorum çokda temiz oluyo hemde uzun süre gidiyo ben önceden jilet kullnan biri olarak ağdayı öneririm ilk başlarda çok acıdı ama sürekli yapınca alışıyo ve inceliyo kökleride önceki kadar sağlam olmuyo her tarafımı ağda ile alıyrum.

:lepi: sositososito :kedi:

canim benimm cokkkk tsk ederimm saolasinnn
surerken sicaklik yakmio dimi genital bolge daha hassas ya?

cok saolasinn hayatimm eksikk olmaa bitanemm
surdukten sonra elimle cekcemm insallahh beceririm bezsizz fistigim

ya bu sorun tek bendemi var bilmiorum genital olsun bacak olsun ağdadannn sonra kıl dönmesi gibi bişiler oluo siyah nokta nokta sanki cıkmakta zorlnıo gibi bi cok yerinde oluo vekötü bi görüntüye sebep oluo ne yapacağım bilmiorummm((

arkadaslar bende kısa bır suredır sesu ılık ağda kullanmya basladım fakat benım becerıksızlıqımden mı bılmıyorum ama yapış yapış oluyor. ağda bezıyle cekınce yapışıyor alamıyorum .. öneriniz?

kalınmı sürüyosun acaba?
ince sürmek lazım ağdayı
ılık bende denemiştim,fazla memnun kalmadım
sıcak güzelce ısıtlınca akışkan kıvamda çok iyi olmuştu
ama bantları kullanıyorum şuanda,anneme filanda tavsiye ettim

Kızlar evde ağda makinesi kullanan var mı.

Vi-vet evler için küçük ağda makinesi çıkarmış markette gördüm 50lira. Yanında iki tane konserve ağda, temizleme mendilleri ile beraber.

Ben şimdi onu alıcam da tek kullanımlık tablet ağdalarım var benim şimdi onun gözüne koyup erittiğimde nasıl temizleyecem diye düşünüyorum. Bi bilgisi olan var mı acep...

O makineyi direk konserve ağdayı koyarak mı kullanıyorsunuz.

ben o makineden kullanmadım ama ağdayı direkt makineye koyarsan seninde dediğin gibi temizliği zor olur..

konserve ısıtıcın varsa konserve ağdanı , kartuş ısıtıcın varsa kartuşunu ısıtacaksın sadece..

ama yinede kullananlar yardımcı olsun :)

bu arada ben ne zaman ağda yaptırdım yaw..kaç hafta oldu ama hala pek çıkmadılar :) sadece ağda yaptırdığımda kısa olup alınamayan tüyler uzadı..şimdi onlarda diğerleriyle beraber alınınca hep beraber uzarlar heralde..

gerçekten ağda rahatlıkmış..gerçi ben bikaç gün sıkıntı çektim sivilcelenmeden dolayı ama ..kaç haftadır hiçbişey yapmıyorum.. jiletle alırken öyle miydi ya sık sık uğraşıodum..

yaaaa bende de sivilce cıkıyo içine buyuyyo sonra ben oturup sıkıyorum onları yara oluyo bu seferde

Ya artık konserve ağda kullanmak istemiyorum aynı kutuyu tekrar tekrar ısıt kullan artık pek içime sinmiyor. Şimdi tek kullanımlık ağda aldım da makineyle nasıl halletcez onu. Makineye göre ayrıyeten birde metal kutu cezve gibi birşey mi almak lazım acaba bilmiyorumkismile.

50 lira çok geldi gözüme irde kullanması ile ilgili bir buraya bakayım dedim. Bilen kullanan varsa bir yardım bacılar :)

Ağda sonrası sivilceler, kabartılar varsa arkadaşlar ağdadan 3 saat sonra doğal sabunla yıkayın cildinizi. Ben önceden beyaz kalıp sabunlar yıkıyordum sonra sebamedle yıkıyordum hep fısır fısır oluyordu. Sonra bir gün aktardan aldığım zeytnyağlı defne sabunuyla yıkadım cildimi kabarmalar yok denecek kadar az oldu.

Yanlız sir ağda cidden müthiş birşey önceden kıllarım 2 haftada çıkardı şimdi 1.5 ayda çıkıyor üstelik inceldi de..

Son düzenleme:
yaaaa bende de sivilce cıkıyo içine buyuyyo sonra ben oturup sıkıyorum onları yara oluyo bu seferde

benimkiler dışarı doğruydu kızarıklık ve minik minik sivilceler vardı.. dr krem verdi onu kullandım..kıl köklerindeki mikropların açığa çıkmasıyla oluşabilir dedi..

içeri doğru olanları bilemiyorum tatlım..sende bir danış istersen..

ben 2-3 saat sonra duş jeliyle yıkadım kafamçokkarıştı aslında sudan bile mikrop kapabilirmiş kıl kökleri..

doğal sabunda iyi fikirmiş..

birde limon-tuz karışımı sürenler var arkadaşlar..sizin bir bilginiz var mı bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…