komsumda vardı ama eldıven gıbı deıl,böle mouseped gıbı tuylu bölgeye daıresel hareketlerle uyguluyordu ama fazla etkılı olmamıstı cnm ya,kızartmıstı ovusturmaktan... Belkı bu daha etkılı bırseydır...
Bu hamam otunu yani zırnık,duymuştum ama o da jilet gibi bir yöntem kökü ile almıyor zannedersem..
Ağdanın yerini hiçbir şey tutmuyor..Cesaret kızlar edin kızlar..hem emlayla da süper rahatlık..
Jinekolog kuzenim var,emlayı ona sorduk kullanabilirsiniz dedi.Yine nette bir jinekolog sitesinde sorulmuş emla..
O da kullanabilirsiniz demiş..Jinekologlardan da onay var..Savulun heeeyt..Parlak kızlar geliyor..yerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
18 yaşından beri ağda kullanıyorum(18 yıldan beri ayrıca),sarkma falan da olmadı,yaşlanınca da artık insanın sarkmayan yerimi kalıyor...sırnaşık şey
valla bazen bende beceremiyorum canım birkaç kez yapıştırıyorum pişik olmasın diye ardından bepanten sürüyorum...okadarıda normal canım bzen ağdacılar bile birkerede alamaıyor kıl kökü ggüçlü bazı yerlerde...canım sanırım sorun bundan kaynaklıda olabilir dediğin gibi birkaç kez yapıştırıp çektim ama tek seferde tamamen almayı nasıl becerebiliyosunuz? Ben ilk defa yaptımda :kedi: tek seferde çekmeyle tamamen temizlenmiyor..Offffffffff
Bu hamam otunu yani zırnık,duymuştum ama o da jilet gibi bir yöntem kökü ile almıyor zannedersem..
Ağdanın yerini hiçbir şey tutmuyor..Cesaret kızlar edin kızlar..hem emlayla da süper rahatlık..
Jinekolog kuzenim var,emlayı ona sorduk kullanabilirsiniz dedi.Yine nette bir jinekolog sitesinde sorulmuş emla..
O da kullanabilirsiniz demiş..Jinekologlardan da onay var..Savulun heeeyt..Parlak kızlar geliyor..yerimseniben
18 yaşından beri ağda kullanıyorum(18 yıldan beri ayrıca),sarkma falan da olmadı,yaşlanınca da artık insanın sarkmayan yerimi kalıyor...sırnaşık şey
arkadaslar deneyen varmi acaba
dogru diosun canim ben hep genital bolgeye jilet yaptim kil koklerim kimbilir nasil guclenip kalinlasmisdir ilk seferim felaket olcak benim yalniz emla ic kisimlara surulunce yanma yapiomus ic kisimlari alirken aci duymamak icin ne surebiliriz acaba
Ahh.Prensesim ahh...Yumurtalıklarına kadar sürmiycen canım benim..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallah topiği erkerler okumuyordur...
İtinalı bir biçimde dudak kısımları tabir edilir ya..Oralara süreceksin..Taaaa derinlere girme yaniiiii....kaydirigubbakcemile3 Öyle aşırı bir yanma da olmuyor..Dikkatli sür be şekerim..
Arap yağı bol buldu diye herbi yanına sürermiş..Öyle yapma yanimmmm...
Emlayı zaten acı duymamak için sürüyoruz...Acı duymamanın acı duymaması mı olur?
O zaman narkoz al.....laelaelaelaelaedelikafadulden:bbo::1shok:
Cesaret,cesaret..Kızım sen normal doğum yapsan naapıcaksın...
O anda dünyada ilk ve tek doğuran kişis kendinmiş gibi hissediyorsun yaaaaa....Şeniz
,Offf bir de yani dıştan içe doğru yapıyorum filan ama çekince gelmez, yapışır kalır bi yöntemi yok mu bu işin her sene ağlıyorum sinirden
,
canım benim senede bir kez alıyosan ondan olmuştur o :ecrin_bebek: o kdr uzunlar öle gelmez tabi, ben olsam ben de gelmem. CADIARZU-tatlicadiarzu-
kızlar acil yardımmm
sir ağda bandı yapıştırdım genital bölgeme çekemedim korkudan şimdi temizleyemiorm yapıştırdığım yeri..ne yapmam gerekiyor çok acillllklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?