• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

ufak bi parçaydı canım zaten..
sağolun cevaplarınız için kızlar konunun başlarında bi arkadaş yazmış vazelin temizliyor diye vazelin sürdüm temzledi..kalıp giibi kaldı ağda o yüzden içinden çıkan mendiller işe yaramadı aksi gibi onarda yapıştı üstüne bir de:))

ufak bi parçaydı canım zaten..
sağolun cevaplarınız için kızlar konunun başlarında bi arkadaş yazmış vazelin temizliyor diye vazelin sürdüm temzledi..kalıp giibi kaldı ağda o yüzden içinden çıkan mendiller işe yaramadı aksi gibi onarda yapıştı üstüne bir de:))

ayy canim benim gecmis olsunn durum nasil morardimi temizleyebildinmi tum bolgeyii ben daha agdaya baslayamadim genitalde

yok morarmadı çünkü yapıştırdım ve yerinden oynatamadım:))
yavaş yavaş buz koya koya çektim kağıdı çıktı ağdası kaldı..ben de yapamıyorum yaa hep jilet hep jilet ama hiç içime sinmio jiletle ağda yapmak istiorm artık..kuaförede gitmeye utanıyorum açıkçası ama olmıcak böle artık gidicem sanırım..

yok morarmadı çünkü yapıştırdım ve yerinden oynatamadım:))
yavaş yavaş buz koya koya çektim kağıdı çıktı ağdası kaldı..ben de yapamıyorum yaa hep jilet hep jilet ama hiç içime sinmio jiletle ağda yapmak istiorm artık..kuaförede gitmeye utanıyorum açıkçası ama olmıcak böle artık gidicem sanırım..

sorma canim ayni dertten muzdaribiz koskoca 35 oldum hala jiletten kurtulamadim koltukaltimi sir agda bacaklarimi epilator genital bolgeyide jiletle aliorum bende kaymak gibi olsun istiorum ama bi turlu cesaret edip yapmadim aci esigimmi dusukne katlanamiorum kuafordendende cekiniorum duyuyorum genital sigil genital ucuk kapmislar falan bide acma olayi var tabi ama gunun birinde doktora gitsek tuylu nasil acicaz diyorum jilet malum kaymak gibi yapmio kesicem diye ic kisimlara cok dokunamiomm zor isler valla gulum

sorma canim ayni dertten muzdaribiz koskoca 35 oldum hala jiletten kurtulamadim koltukaltimi sir agda bacaklarimi epilator genital bolgeyide jiletle aliorum bende kaymak gibi olsun istiorum ama bi turlu cesaret edip yapmadim aci esigimmi dusukne katlanamiorum kuafordendende cekiniorum duyuyorum genital sigil genital ucuk kapmislar falan bide acma olayi var tabi ama gunun birinde doktora gitsek tuylu nasil acicaz diyorum jilet malum kaymak gibi yapmio kesicem diye ic kisimlara cok dokunamiomm zor isler valla gulum

doktora gitmek için jiletin yaptığı yeterli de:))
evet yaa genital siğil falan allah korusun en korktuğum şey.nedir bu kadınların çektiği yaa valla..bayılıyorum kendine ağda yapan kadınlara..ben başka yere jilet vurmuyorum geri kalan her yeri makine ile alıorm ama genital bölgeyi alamıorm:(

doktora gitmek için jiletin yaptığı yeterli de:))
evet yaa genital siğil falan allah korusun en korktuğum şey.nedir bu kadınların çektiği yaa valla..bayılıyorum kendine ağda yapan kadınlara..ben başka yere jilet vurmuyorum geri kalan her yeri makine ile alıorm ama genital bölgeyi alamıorm:(

ne bilim canim bana sanki yetmez gibi gelioo kaymak gibi olanlar varken ya kinarlarsa ya bisey derlerse falan ne bilimm takiorum kafama
hijyen cok onemli o yuzden insan korkuo sigildi ucuktu falan bende cok taktir ediorum ve hosuma gidio genitalede agda yapabilen hanimlar helal olsun valla diyomm darisi basimiza diyorum insallahhh

ya doktora gitmeden önce jilet yaparsan kaymak kıvamında olur:)
kınamıyorlar emin ol daha beterleri gidiyor onlara...tabiki temiz olmak önemli ama ha jilet ha ağda bi farkı yok doktor için.
bakalım elbet biz de görcez ağdalı günlerimizi:))

ya doktora gitmeden önce jilet yaparsan kaymak kıvamında olur:)
kınamıyorlar emin ol daha beterleri gidiyor onlara...tabiki temiz olmak önemli ama ha jilet ha ağda bi farkı yok doktor için.
bakalım elbet biz de görcez ağdalı günlerimizi:))

valla canim bilemiorum gorebilcekmiyiz agdali gunlerimizi acep

iyide ben doktora cok sık gider oldum agda olmuyormus böyle durumlarda tam cıkmamıs oluyor mecburen jilet -tatlicadiarzu-

Merhaba arkadaşlar,
Konserve sir ağdaları evde ısıtmanın bir yolu var mı, ısıtıcı makinesi olmadan. Vivet'in suda ısıtılanları gibi ısıtılabilir mi acaba?

Merhaba arkadaşlar,
Konserve sir ağdaları evde ısıtmanın bir yolu var mı, ısıtıcı makinesi olmadan. Vivet'in suda ısıtılanları gibi ısıtılabilir mi acaba?
ben denemiştim hemen soğuyodu becerememiştim. ocakta bi tencerenin içine su koyup içine de konserveyi koymuştum.

Olur canım ama ne kadar zamanda olur bılemıcem,cunku baya uzun sürebılırve de soguma ıhtımalı var...Yanı vaktının bol ve musaıt oldugun bı zamanda yapabılırsın... Aslında nette uygun fıyatlarda konserve ısıtıcıları var alabılırsın cnm,ben kartuslu almıstım cokta memnunum...

Merhaba arkadaşlar,

canım cezveden bahsediyosun sanırım ,normal kısık ateşli ocağa koyuyosun...
ben öle yapıyorum..tabi konserve dediğin başka bişise bilemicem...

kizlar hangi agda koltuk altina leke yapiyor ya
ben koltukaltimi ya epilatörle yada kisin veet agdasi ile aliyordum hep pürüssüz oluyordu, gecenlerde kartüj agda sürdüm ve leke oldu :((((
nasil gecer bu niye öyle oldu acep

kizlar hangi agda koltuk altina leke yapiyor ya
ben koltukaltimi ya epilatörle yada kisin veet agdasi ile aliyordum hep pürüssüz oluyordu, gecenlerde kartüj agda sürdüm ve leke oldu :((((
nasil gecer bu niye öyle oldu acep

Ayy canım bılmem ki bende kartuş kullanıyorum ama hıc leke olmadı... Bılındık bır markayımı kullandın cnm?

depilina canim bilmiyorumki ne kadar iyi bir marka ama bacak olsun onunla yaptim gecenlerde özel bölgemide yaptim bununla hic birsey olmadi :(((

Olur canım ama ne kadar zamanda olur bılemıcem,cunku baya uzun sürebılırve de soguma ıhtımalı var...Yanı vaktının bol ve musaıt oldugun bı zamanda yapabılırsın... Aslında nette uygun fıyatlarda konserve ısıtıcıları var alabılırsın cnm,ben kartuslu almıstım cokta memnunum...

Evet biliyorum, ama elimde ağda var makine yok kıl çok :) Belki komple konserveyi ısıtmak yerine az ve yeterli bir kısmını ısıtarak da sonuca varabilir

Back