Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Ya kızlar sız cıddı mısınız,cıdden bu EMLA işe yarıyormu yahu...Bende kendıme yapamıyorum dısarda aldırıyorum... Suan mahrum bir yerdeyımde mecbur kendım yapcam,emla alsam yapabılır mıyım kı yaa...Bugun komsum da söyledıde o kremı...

yazılarınızdan cesaret alarak ilk denememi bir bölümüne uyguladım ilk yaptıgımda hiç birşey yoktu çok memnun kaldım ama ertesi gün pul pul kurumaya vede yanık görünümü almaya başladı tenim pul pul olan yerler yarık yarık kırmızı oldu acilen önerinizi bekliyorum

İlginç,cildin alışık değil herhalde ve de hassas..
Bepanten sürersen sonuç alırsın sanırım..

Son düzenleme:

Saoll HULı cim ya... ben hep dısarda aldırıyorumda kendımde yapmam lazım artık ondan sordum canım,alıcam en kısa zamanda denıcem ve burada yazacagımm

Saoll HULİ cim ya... ben hep dısarda aldırıyorumda kendımde yapmam lazım artık ondan sordum canım,alıcam en kısa zamanda denıcem ve burada yazacagımm

tmm cnm bekleriz yorumunu ama disarida zaten emlasiz aldiriyorsan emlayi kendin haliyle alirsin kolay gelsin simdidenyerimseniben

canım sanırım sorun bundan kaynaklıda olabilir dediğin gibi birkaç kez yapıştırıp çektim ama tek seferde tamamen almayı nasıl becerebiliyosunuz? Ben ilk defa yaptımda :kedi: tek seferde çekmeyle tamamen temizlenmiyor..Offffffffff

ben de aynı.. ilk çekişimde olmuyo snra biraz daha uğraşıorm kimisi çıkıo kimisi kalıo sıkılıp bırakıorm:bbo: peki hamam(zırnık)otunu bilen var mı?

deminden onun hakkında bir kaç siteye girip çıktım cesaret istiyor ama kulananlarda baya varmış o otu canım

ben de aynı.. ilk çekişimde olmuyo snra biraz daha uğraşıorm kimisi çıkıo kimisi kalıo sıkılıp bırakıorm:bbo: peki hamam(zırnık)otunu bilen var mı?

aynen canım ya ben hep anneme aldırıyordum geçen sefer kendım almak zorunda kaldım alamam sanıyorudum ama özel bölgemı we bacaklarımı gayet güzel aldım ve hiç acımadı:S bişeyde sürmedim ama sanırım kendım aldıgım ıcın nasıl daha az acıcagını çekiş yönunu daha rahat kestırdım we de hiç adı hıssetmedım çok şaşırdımm ılk yapıstırıdıgımda hepsı gelmedı bi bölgeyi 2 3seferde aldm ama 15 dk da bitti yinede kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 sesunun ılık agdasıyla almıstım

Delikada Peeling Etkili Epilasyon Eldiveni bunu deneyen var mı?

Delikada, keyifli bir şekilde epilasyon yapmak isteyen kadınlar için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Ağda ve traş makinası gibi bilinen metodlar acı hissetmenize ve yaralanmalara yol açabilmektedir.
Delikada’nın kullanımı çok kolay olup bacaklarınızın 5-6 gün boyunca gerçekten pürüzsüz ve tüysüz olarak kalmasını sağlayacaktır..

tanıtımında böle yazmışlar..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

BıLDıĞıNıZ TÜM YÖNTEMLERı UNUTUN !!!

• Yumuşak
• Kolay
• Acısız

SUNDEPıL® ıLE 3 DAKıKADA TÜM TÜYLERı YOKEDıN !!!

SÜREKLı KULANIMLA TÜYLERıN ÇIKMASINI AZALTIR..

ÖZEL ANLARINIZIN EN YAKIN ÇÖZÜMÜDÜR...

DÜNYA KADINLARI SADECE SUNDEPıLE GÜVENıR...

SUNDEPıL® ACISIZ EPıLASYON
• Ağdaya, jilete, tüy dökücü kimyasallara, pahalı epilasyonlara son!!!

• Sundepil® ile yumuşak, basit, acısız epilasyon yöntemi ile buluşmaya hoş geldiniz.

Kullanım: Sundepil® acısız epilasyon setinin pedleri cilde hafifçe bastırarak, dairesel hareketlerle sağa ve sola doğru kullanılmalıdır.

arkadaslar deneyen varmi acaba

komsumda vardı ama eldıven gıbı deıl,böle mouseped gıbı tuylu bölgeye daıresel hareketlerle uyguluyordu ama fazla etkılı olmamıstı cnm ya,kızartmıstı ovusturmaktan... Belkı bu daha etkılı bırseydır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…