Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

nerden ismarlayacaksin isim ne?
ben sir agdanin burdaki karsitini bilmyiorum
veetin sicak agdasini kullaniyorum genelde bende
oda aslinda sir agda ama bilemem
canım ben veet almıştım çok acıtıyor ...deriyide çektii için acıtıyor..sesu ılık ağdayı dene sadece tüylere yapışıyor....

ev t katılıyorum az az bölgelere uygulaya uygulaya çek..birkerde kocaman bezi pat diye yapıştırma..heleki jiletten yeni yeni dönmeyi düşünüyorsan kıl kökleri güçlü olğundan minik minik yapıştır.....
bide ben bezin üzerine ağdayı sürüyorum .iki üç defa bezi kendinde kapat aç yapıyorum ağda yumuşuyor sonra tüylere yapıştırıyorum..
bide adetin hemen bittiği gün veya ertesi günü yapınca daha az acıyor..adetten önceki hafta yaparsanız vücut çok hassas olduğundan e hormonlar tavan yaptığından herhalde çok acıyor..özellikle denedim bunuda kızlar...ben hep adetim bittiği gün alırım..zaten adet öncesi alıncada hormonlar yükseldiğinden herhalde hastayken çıkmaya başlıyorlar.....

Son düzenleme:

bu vivet dediğiniz sir agda bandı di mi arkadaslar?yoksa el agdası mı?kafam karıstı sabahtan beri biseyler okuorum:)

mrb kızlar bende genetal bölgemi 2 ay boyunca ağdayla aldım .sonra bıraktım şimdi jilet vura vura iice coğaldı ve karardılar prenses sende benim gibisin ya benımde aynı sorun war ama ben korkmuyorum yaparımda anlamadığım bişi war o kalıp ağda illaki makinanın içinde mi ısıması gerikio.ne biliim cezve vs.. şeylerde ısatamıozmu bide srkma vs. olur diosun o kalıp ağdada olmazmı ondada cekiorus sonucta..!!

bide kızlar kuoforde fln ağda yaptırmayın ya nette bi haberde okudum kadının düğünene 2 gün warmış gitmiş kuofre kzın genatel bölgesini yırtmışlar ve 7 dikiş atılmış.bide o ağdaları süzüp süzüp tekrrar kullanıolarmuş hastalık fln kaparsınız amann diim.evinizde yapın en iyisi..

Her kuaför ya da güzellık salonu bir deıl bence,gtmeyın dıyerek yanlıs yönlendırmeyelım bıtanem... Ben cook uzun suredır guzellık salonunda aldırıyorum ve hıcbır sıkıntım olmadı...Daha öncede yazmıstım eger dısarıda aldıracaksanız bazı seylere dıkkat edın,su konuda haklı arkadas aynı agdayı kullanmaya meyilli yerler var cekınmeyın bakın agdanın ıcıne mutlaka kıl tuy oluyor kullanılmıs agdaysa,kullandıgı spatulayı sızın yanınızda acmasına dıkkat edın yanı ılk sızın yanınızda kullanması lazım ve sedyedekı havlu ya da örtununde temız olmasına dıkkat edın kızlar bunlar hemen gözlemlenebılecek seyler,zorla agda yapacak hallerı yok,nıye ıncelıyorsun dıyecek hallerıde yok...Dısarıda gıdeceksenız hıcbırseyden cekınmeyın herseyıde sorun,canınızın cok acıdıgınıda söylersenız küçük küçük uyguluyor yanı koca bır alana yapıstırıp cekmıolar,gereken özenı gösterıyolar..Kendınızı korkutmayın kıslar...Olumsuz duydugunuz yönlerı varsa olumlu yanlarıda var

cnm ztn ben kuoförleri diorum kuoforlerin izini yokmuş ağdaya yapmaya güzellik salonlarının varmış ama oda tecrubeli ve eğitimini alan biri olması lazım..ne bilim öle haber okuyunca korktum birden yazdım:S

evet canım kuaförlere artık ızın verılmıyorsaglık bakanlıgından onaylı belgelerın olması gerekıyor... Okudugun haber dogrudur canım neler neler görüyoruz,ne egıtımsız ınsanlar calısabılıyor ama bazı seylerde bızım elımızde...

Ya kızlar sız cıddı mısınız,cıdden bu EMLA işe yarıyormu yahu...Bende kendıme yapamıyorum dısarda aldırıyorum... Suan mahrum bir yerdeyımde mecbur kendım yapcam,emla alsam yapabılır mıyım kı yaa...Bugun komsum da söyledıde o kremı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…