canim nasil leke oldu tatlimm
almanyada vardır illa, geçen burdan biri demişti. nivea lacivert kutuda olanlardan var ya, onlar çok ii geliomuş ona. yağlı krem yani.agdayi sürdügüm yerin lekesi kaldi yani sanki agda sürülümüs gibi duruyor daha ama hafif kahverengi oldu iste, yakimiis olamam fazla sicak degildi((
almanyada vardır illa, geçen burdan biri demişti. nivea lacivert kutuda olanlardan var ya, onlar çok ii geliomuş ona. yağlı krem yani.
hani karbonatla terlemeye son die bi konu vardı, dün onu okumuştum. ordan birisi şiddetle tavsiye etmişti. ben de denicem yerimseniben benim de kolatlarım koyu renk, hep sir ağdayla alırım belki de ondandır..allah allah gercektenmi nivea yanikafamçokkarıştı
bepanthen aklima gelirdide nivea gelmezdi deneyim evde var zaten
hani karbonatla terlemeye son die bi konu vardı, dün onu okumuştum. ordan birisi şiddetle tavsiye etmişti. ben de denicem yerimseniben benim de kolatlarım koyu renk, hep sir ağdayla alırım belki de ondandır..
Valla gaza getirdiniz beni de :jeyyar: Ben neredeysen 10 senedir jiletten başka birşey kullanmadım.Öyle köklülerki şuan.Ağdayla nasıl alınır bilmem ama bu akşam denicem.Emla krem almıştım ama cesaret edememiştim.Bu akşam sürüp az az küçük bezlerle denicem bakalım.15-20 tane bikerede alsam kardır.İşim uzun sürecek ama şu kökleri inceltene kadar uuraşıcam napiim.
Valla bı yakın olsan guzellık slonuna hıc durmayacagım ama maalesef cok mahrum yerdeyım
Bugun komsumla konustum nasıl halledıyorsun dıye,demesın mı "ben sürdüm agdayı ama bezı eşime cektırdım!!! Sende öle yap" :1shok:
agdayi sürdügüm yerin lekesi kaldi yani sanki agda sürülümüs gibi duruyor daha ama hafif kahverengi oldu iste, yakimiis olamam fazla sicak degildi((
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden
korkaaaak korkaaaak...kaydirigubbakcemile3
Eşimle hiç düşünemiyorum.Canım yanınca yavaş diye bagırırım,hızlı çekince bagırırım yazık olur eşime en iyisi kendi işimi kendim yapayım yada güzellik merkezine gideyim yapacak birşey yok.Eşime söylesem yaparmı acaba hiç zannetmiyorum yapmaz
sora o kıllarını çektirdiği adamla aşna fişne etcek o da güzel :bbo:Valla bı yakın olsan guzellık slonuna hıc durmayacagım ama maalesef cok mahrum yerdeyım
Bugun komsumla konustum nasıl halledıyorsun dıye,demesın mı "ben sürdüm agdayı ama bezı eşime cektırdım!!! Sende öle yap" :1shok:
sora o kıllarını çektirdiği adamla aşna fişne etcek o da güzel :bbo:
hhaha böle bı cvp valla bende beklemıordumkaydirigubbakcemile3
anlamadim bisey kizlar kim hasna fisne edio kim ne cekioo :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?