Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

agdayi sürdügüm yerin lekesi kaldi yani sanki agda sürülümüs gibi duruyor daha ama hafif kahverengi oldu iste, yakimiis olamam fazla sicak degildi ((
almanyada vardır illa, geçen burdan biri demişti. nivea lacivert kutuda olanlardan var ya, onlar çok ii geliomuş ona. yağlı krem yani.

allah allah gercektenmi nivea yanikafamçokkarıştı
bepanthen aklima gelirdide nivea gelmezdi deneyim evde var zaten
hani karbonatla terlemeye son die bi konu vardı, dün onu okumuştum. ordan birisi şiddetle tavsiye etmişti. ben de denicem yerimseniben benim de kolatlarım koyu renk, hep sir ağdayla alırım belki de ondandır..

hani karbonatla terlemeye son die bi konu vardı, dün onu okumuştum. ordan birisi şiddetle tavsiye etmişti. ben de denicem yerimseniben benim de kolatlarım koyu renk, hep sir ağdayla alırım belki de ondandır..

hmmmm denicem bende
benimde ilk defa oldu ya neden anlamadim
pürüssüzdü koltukaltlarim hep :çok üzgünüm:
aksam yatarken deneyim bende
tsk ederim paylastigin icinvereliniortak

bendensin canım.. :çok üzgünüm: bende kara kara düşünüyorum napıcam diye..canım çok tatlı. koltuk altı ve bikini bölgesini alıştırmam gerek.mafoldumben .emla krem alıp denicem hemen

kızlar emla şu anda piyasada yok,bulmanız biraz zor.
ben sir ağda ile yeni tanıştım,şu ana kadar denemediğim şey kalmamıştı; cam sakızı,ılık ağdalar,eldiven,buzlu epilatör.. ama hepsi de canımı yakıyordu. sonra bi de sir ağda deneyeyim dedim,kavanoz almıştım pek çeşitlerini bilmediğimden,bacaklarımı çok rahat aldım ve çok şaşırdım bu kadar acısız olmasına, keşke daha önce tanışsaymışım şu sir ağdayla.bu sefer bacaklarımı alacakken kartuş sir ağda aldım ve çok daha kolay oldu,5 dakikada bitti kaydirigubbakcemile2 sonra hızımı alamayıp ilk defa kollarımı bile aldım,kollarım da çok güzel oldu.şimdi sıra geldi pakete hihoyyyt kalıp ağda alıp emla yardımıyla paketi de kaymaklayayım diyorum,bakalım olacak mı

Evlenmeden önce ve evlendikten sonra sürekli agda kullandım baya azalmıştı hamile kalınca alamadım ve malesef jilete başvurdum benneyaptımki dogumdan sonrada hep korktum geçen karar verdim agda yapacam hani agda yaparken hep dikkatli olalım diyoruz ya ben nasıl yaptıysam bikini bölgemi tahriş ettim 2 gün evde penguen gibi dolaştım :roflol: şimdi tekrar nasıl deneyecem onu düşünüyorum kafamçokkarıştı

Valla bı yakın olsan guzellık slonuna hıc durmayacagım ama maalesef cok mahrum yerdeyım

Bugun komsumla konustum nasıl halledıyorsun dıye,demesın mı "ben sürdüm agdayı ama bezı eşime cektırdım!!! Sende öle yap" :1shok:

delikafaduldendelikafadulden
korkaaaak korkaaaak...kaydirigubbakcemile3

Eşimle hiç düşünemiyorum.Canım yanınca yavaş diye bagırırım,hızlı çekince bagırırım yazık olur eşime en iyisi kendi işimi kendim yapayım yada güzellik merkezine gideyim yapacak birşey yok.Eşime söylesem yaparmı acaba hiç zannetmiyorum yapmaz

agdayi sürdügüm yerin lekesi kaldi yani sanki agda sürülümüs gibi duruyor daha ama hafif kahverengi oldu iste, yakimiis olamam fazla sicak degildi ((

Sir ağda olduğu için mi acaba?benim de dudak üstünde, bıyık kısmında koyulaşma oldu..
sir ağdaya suç atıyorum..expigmentte kullanıyorum ama hala gölge gibi duruyor..:sinifsinif:
Bikini bölgesinde ve kol altında turuncu sesu kullanıyorum hiç öyle koyulaşma falan da yok..Allam nedir bu kadınların derdi böyle offf offf...
:a015:

delikafaduldendelikafadulden
korkaaaak korkaaaak...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen canım ya...

sora o kıllarını çektirdiği adamla aşna fişne etcek o da güzel :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…