Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazılarınızdan cesaret alarak ilk denememi bir bölümüne uyguladım ilk yaptıgımda hiç birşey yoktu çok memnun kaldım ama ertesi gün pul pul kurumaya vede yanık görünümü almaya başladı tenim pul pul olan yerler yarık yarık kırmızı oldu acilen önerinizi bekliyorum
yok canim hic acimadi yandi biraz haliyle normal ama onu hissetmyirosun sir fkizardigini görüyorsun vede elledigin zaman farkediyorsun
popo arasinida aldim canim emlayi ta oraya kadar sürdüm, gerci uyusunca cok tuhaf bir hsi olyor birsey hissetmyirosun ama orayada gördügüm kadariyla aldim
bu arada emlayida cömelerek sürdüm :kedi:
dene derim tatlim gercekten cok rahat
agdadan sonra birde karinca yumurtasi kremi sürdüm oooohhh insallah iyi gelir oda ilk defa kullandim
Hayırlı olsun Huli..Kaymak tabaka kervanına katıldın...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evt dimi demiştim canım çömelerek daha rahat alınıyor çünkü gerçekten güzel geriliyor çömelince.....arka taraflarıda az çok daha rahat görüyorsun aynayla falan..evt biraz eğilmekten hem başın hem ayakların ağrıyor ama okdarda olsun.ağda yapmak zor bi iş zaten....yani bana göre çok zor gözümde büyütürümn hep ama ayda 1 kez yetiyor işte....yok canim hic acimadi yandi biraz haliyle normal ama onu hissetmyirosun sir fkizardigini görüyorsun vede elledigin zaman farkediyorsun
popo arasinida aldim canim emlayi ta oraya kadar sürdüm, gerci uyusunca cok tuhaf bir hsi olyor birsey hissetmyirosun ama orayada gördügüm kadariyla aldim
bu arada emlayida cömelerek sürdüm :kedi:
dene derim tatlim gercekten cok rahat
agdadan sonra birde karinca yumurtasi kremi sürdüm oooohhh insallah iyi gelir oda ilk defa kullandim
karınca yumurtası kremini ben yeni kullanmaya başladım 2 -3 aydır kullanıyorum geç çıkmasını sğlıyor canım..şimdi onunla 3-4 gün boyunca o kıl köklerine masaj yaparak uygula..unutmazsan 1 hafta uygula hatta....
kuş gibi hafiflemişsindir negüzel...bende geçöen hafta almıştım daha hala kaymak gibi))negüzel çıkmıyor rahat işte...,artık jilet vurma sakın....bide yeni ağdaya geçtiğin için şimdi kılların biraz güçlü belki daha çabuk çıkar ama zamanla zayıflayacak ve daha uzun gidecek ağda..jilet bile alma eve canım...
yazılarınızdan cesaret alarak ilk denememi bir bölümüne uyguladım ilk yaptıgımda hiç birşey yoktu çok memnun kaldım ama ertesi gün pul pul kurumaya vede yanık görünümü almaya başladı tenim pul pul olan yerler yarık yarık kırmızı oldu acilen önerinizi bekliyorum
aynı yere birkaç kez yapıştırıp çektiğin zaman öyle pullanma ve hatta kabuklanma bile yapıyor canım...bende koltukaltımı öyle tahriş etmiştim biraz..yol yol kırmızı olmuştu pişik gibi..bepanten sür onun içinde hemen alır......alkisalkisalkis
tebrik ederim tatlımmmm ne kadar rahatladgını tahmin edebiliorum başarılarının devamı bekliors darısı diğerlernin başınaa.s.:dance:
:içelim:hihoyyythihoyyythihoyyyt
Ya kızlar sız cıddı mısınız,cıdden bu EMLA işe yarıyormu yahu...Bende kendıme yapamıyorum dısarda aldırıyorum... Suan mahrum bir yerdeyımde mecbur kendım yapcam,emla alsam yapabılır mıyım kı yaa...Bugun komsum da söyledıde o kremı...
evet tatlim ise yariyor yani en yzindan bence, ama ben bazi kisilerin isi yaramadigini da okudum burda..... ben sürüp 1,5 saat bekletiyorum dene derim gercekten cok rahat oluyorkaydirigubbakcemile2
Hayırlı olsun Huli..Kaymak tabaka kervanına katıldın...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
evt dimi demiştim canım çömelerek daha rahat alınıyor çünkü gerçekten güzel geriliyor çömelince.....arka taraflarıda az çok daha rahat görüyorsun aynayla falan..evt biraz eğilmekten hem başın hem ayakların ağrıyor ama okdarda olsun.ağda yapmak zor bi iş zaten....yani bana göre çok zor gözümde büyütürümn hep ama ayda 1 kez yetiyor işte....
karınca yumurtası kremini ben yeni kullanmaya başladım 2 -3 aydır kullanıyorum geç çıkmasını sğlıyor canım..şimdi onunla 3-4 gün boyunca o kıl köklerine masaj yaparak uygula..unutmazsan 1 hafta uygula hatta....
kuş gibi hafiflemişsindir negüzel...bende geçöen hafta almıştım daha hala kaymak gibi))negüzel çıkmıyor rahat işte...,artık jilet vurma sakın....bide yeni ağdaya geçtiğin için şimdi kılların biraz güçlü belki daha çabuk çıkar ama zamanla zayıflayacak ve daha uzun gidecek ağda..jilet bile alma eve canım...
aynı yere birkaç kez yapıştırıp çektiğin zaman öyle pullanma ve hatta kabuklanma bile yapıyor canım...bende koltukaltımı öyle tahriş etmiştim biraz..yol yol kırmızı olmuştu pişik gibi..bepanten sür onun içinde hemen alır......alkisalkisalkis
sagol tatlim senin bu yöntemin olmasaydi belki hic alamya cesaret edemiyecektim alt taraflari
artik jilet vurmak yok, emla sür yapistir cek mis gibi oooooo:lepi:
Saoll HULİ cim ya... ben hep dısarda aldırıyorumda kendımde yapmam lazım artık ondan sordum canım,alıcam en kısa zamanda denıcem ve burada yazacagımm
evet cnm dısarda emlasız aldırıyordum,burda duydum emlayı ben ve dunde bı komsum bahsettı anaaa dedım almalıyım :))
:roflol::sm_cool::teytey::1hug:
ben de aynı.. ilk çekişimde olmuyo snra biraz daha uğraşıorm kimisi çıkıo kimisi kalıo sıkılıp bırakıorm:bbo: peki hamam(zırnık)otunu bilen var mı?canım sanırım sorun bundan kaynaklıda olabilir dediğin gibi birkaç kez yapıştırıp çektim ama tek seferde tamamen almayı nasıl becerebiliyosunuz? Ben ilk defa yaptımda :kedi: tek seferde çekmeyle tamamen temizlenmiyor..Offffffffff
ben de aynı.. ilk çekişimde olmuyo snra biraz daha uğraşıorm kimisi çıkıo kimisi kalıo sıkılıp bırakıorm:bbo: peki hamam(zırnık)otunu bilen var mı?
Delikada Peeling Etkili Epilasyon Eldiveni bunu deneyen var mı?
Delikada, keyifli bir şekilde epilasyon yapmak isteyen kadınlar için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Ağda ve traş makinası gibi bilinen metodlar acı hissetmenize ve yaralanmalara yol açabilmektedir.
Delikada’nın kullanımı çok kolay olup bacaklarınızın 5-6 gün boyunca gerçekten pürüzsüz ve tüysüz olarak kalmasını sağlayacaktır..
tanıtımında böle yazmışlar..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
BİLDİĞİNİZ TÜM YÖNTEMLERİ UNUTUN !!!
• Yumuşak
• Kolay
• Acısız
SUNDEPİL® İLE 3 DAKİKADA TÜM TÜYLERİ YOKEDİN !!!
SÜREKLİ KULANIMLA TÜYLERİN ÇIKMASINI AZALTIR..
ÖZEL ANLARINIZIN EN YAKIN ÇÖZÜMÜDÜR...
DÜNYA KADINLARI SADECE SUNDEPİLE GÜVENİR...
SUNDEPİL® ACISIZ EPİLASYON
• Ağdaya, jilete, tüy dökücü kimyasallara, pahalı epilasyonlara son!!!
• Sundepil® ile yumuşak, basit, acısız epilasyon yöntemi ile buluşmaya hoş geldiniz.
Kullanım: Sundepil® acısız epilasyon setinin pedleri cilde hafifçe bastırarak, dairesel hareketlerle sağa ve sola doğru kullanılmalıdır.