ben 17 yaşındayım beş yıldır ağda yapıyorum ve o kadar alıştım ki 5 dakikda bitiriyorum heryerini hele o iç kısımlar en acımayan yerler bence hiç uğraştırmıyo artık beni valla kaymak gibi oluyo kaç hafta rahat :) ama bnm de bi sorunum önceleri makineyle aldığım için bi iki tane yaram var ağda bayağı azalttı ama onlar da zamanla geçecek inşallah bu arada ben çamsakızı kullanıyorum sesuyu hiç beceremiyorum :)
Bu defa da prenses fb arkadaşım :)
canım o kadar ayrıntılı msj yazdım yanlışlıkla bir tuşa bastım hepsi uçtu
cnm bikini bölgesi için iç ya da üst farketmez en önemli şey küçük parçalar halinde uygulamak.yani öyle sol kısma komple sür bezi yapıştır çek pırıl pırıl olsun mümkün değil.en azından kendim bunu yapamam.ben hep küçük küçük bölgeler olacak şekilde uyguluyorum.
diğer önemli nokta da bezi çekeceğin bölgeyi gerdirmek.diyelim ki bikini bölgemin sol kısmını alıcam (sol dudak diyelim) sağ elimle aşağıdan tutup gerdiriyorum.yani iç kısımlara uygulama yaparken mutlaka gerdirmelisin.
birde bezi çekerken acımasız olun, öbür türlü çıkamazsınız işin içinden :)
ne mutlu sana valla canim ya
camsakizinida ben beceremiyorum kivamini yapamiyorum
elime aliyorum ve heryerime yapisiyor cözemiyorum yapistirdigim zamanda cok yumusak oluyor cekilmiyor almiyor vs vs-tatlicadiarzu-
hanımlarr vivet sir el ağdasını deneyin bence.ben de hiç yapamıodum genital bölgeye ilk kez geçen hafta yaptım nasıl rahat anlatamam acıtma diğer ağdalara oranla hissedilr derecede az ve sürdkten snra direk donduğu için hemencecik cekebiliosnz yapş yapş hissi olmadan :sm_cool:
hazir agdali bantlari kesip yapsak olurmu canim
hanımlarr vivet sir el ağdasını deneyin bence.ben de hiç yapamıodum genital bölgeye ilk kez geçen hafta yaptım nasıl rahat anlatamam acıtma diğer ağdalara oranla hissedilr derecede az ve sürdkten snra direk donduğu için hemencecik cekebiliosnz yapş yapş hissi olmadan :sm_cool:
prenses fb arkadaşım rica ederim:) hiç korkacak bşy yok.birde uygulamadan önce pudra sürersen normal bebek pudrası tüylerin alımını daha kolaylaştırıyor.özellikle yaz günlerinde çok çok iyi oluyor.ben daha bugün komple ağda yaptım ordan biliyorum :)
prensescim eet o tatlım bundan snra vazgeçilmezm olcak bacaklarım için kartuş kullanıorum ben depillisimanın ama genitale gelince işe yaramıodu zaten bezi çekemiodum koltukaltımı kararttım bu sebeple.ama genitalde acaip memnun kaldım bu vivetten tavsiye ediorum ben yapabiliosam siz de cok memnun kalacaksnz eminim
hulicim bu ağdayı ocakta ısıtıors ilk olarak zaten 2 dakkada hemen su kıvamına gelio kapağı açık ısıtın ama aldgnzda hemen eridgni görüp alırsnz.snra hafif soğumaya bırakıors cnkü baya sıcak oluo ocaktan indiğinde.yakmayacak sıcaklıkta oldgnda spatulayla hafif kalın bi şeklde sürüors hemencecik donuo yara kabuğu gbi oluo ağda sonra çekiors elle sonç tertemiz pamuk pamukkk bi cilt ve kesinlkle çok az acı
prensescim eet o tatlım bundan snra vazgeçilmezm olcak bacaklarım için kartuş kullanıorum ben depillisimanın ama genitale gelince işe yaramıodu zaten bezi çekemiodum koltukaltımı kararttım bu sebeple.ama genitalde acaip memnun kaldım bu vivetten tavsiye ediorum ben yapabiliosam siz de cok memnun kalacaksnz eminim
valla bilmemki oda olur aslinda
sanki daha pratik olur gibime geldi canim hazir bant yaaa
canimm isittiktan sonra hafif soguyunca surmesi zor olmuomu genitala surerkende spatulayla acimiomu tuyler cekilo ya
valla bilmemki oda olur aslinda
sanki daha pratik olur gibime geldi canim hazir bant yaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey:
deneyelim
galiba bir kac tane daha evde vardir yarin denerim :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?