Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Bu defa da prenses fb arkadaşım :)
canım o kadar ayrıntılı msj yazdım yanlışlıkla bir tuşa bastım hepsi uçtu
cnm bikini bölgesi için iç ya da üst farketmez en önemli şey küçük parçalar halinde uygulamak.yani öyle sol kısma komple sür bezi yapıştır çek pırıl pırıl olsun mümkün değil.en azından kendim bunu yapamam.ben hep küçük küçük bölgeler olacak şekilde uyguluyorum.
diğer önemli nokta da bezi çekeceğin bölgeyi gerdirmek.diyelim ki bikini bölgemin sol kısmını alıcam (sol dudak diyelim) sağ elimle aşağıdan tutup gerdiriyorum.yani iç kısımlara uygulama yaparken mutlaka gerdirmelisin.
birde bezi çekerken acımasız olun, öbür türlü çıkamazsınız işin içinden :)

ne mutlu sana valla canim ya
camsakizinida ben beceremiyorum kivamini yapamiyorum
elime aliyorum ve heryerime yapisiyor cözemiyorum yapistirdigim zamanda cok yumusak oluyor cekilmiyor almiyor vs vs-tatlicadiarzu-

canim benim saollasin aciklamalarin icin ne guzel alismissinn valla darisi bizlerin basina guzelcim

ne mutlu sana valla canim ya
camsakizinida ben beceremiyorum kivamini yapamiyorum
elime aliyorum ve heryerime yapisiyor cözemiyorum yapistirdigim zamanda cok yumusak oluyor cekilmiyor almiyor vs vs-tatlicadiarzu-

hazir agdali bantlari kesip yapsak olurmu canim

hanımlarr vivet sir el ağdasını deneyin bence.ben de hiç yapamıodum genital bölgeye ilk kez geçen hafta yaptım nasıl rahat anlatamam acıtma diğer ağdalara oranla hissedilr derecede az ve sürdkten snra direk donduğu için hemencecik cekebiliosnz yapş yapş hissi olmadan :sm_cool:

canimmm bu muuu

prenses fb arkadaşım rica ederim:) hiç korkacak bşy yok.birde uygulamadan önce pudra sürersen normal bebek pudrası tüylerin alımını daha kolaylaştırıyor.özellikle yaz günlerinde çok çok iyi oluyor.ben daha bugün komple ağda yaptım ordan biliyorum :)

hazir agdali bantlari kesip yapsak olurmu canim

valla bilmemki oda olur aslinda

ne güzel el agdasi nasil oluyor tatlim

prensescim eet o tatlım bundan snra vazgeçilmezm olcak bacaklarım için kartuş kullanıorum ben depillisimanın ama genitale gelince işe yaramıodu zaten bezi çekemiodum koltukaltımı kararttım bu sebeple.ama genitalde acaip memnun kaldım bu vivetten tavsiye ediorum ben yapabiliosam siz de cok memnun kalacaksnz eminim

hulicim bu ağdayı ocakta ısıtıors ilk olarak zaten 2 dakkada hemen su kıvamına gelio kapağı açık ısıtın ama aldgnzda hemen eridgni görüp alırsnz.snra hafif soğumaya bırakıors cnkü baya sıcak oluo ocaktan indiğinde.yakmayacak sıcaklıkta oldgnda spatulayla hafif kalın bi şeklde sürüors hemencecik donuo yara kabuğu gbi oluo ağda sonra çekiors elle sonç tertemiz pamuk pamukkk bi cilt ve kesinlkle çok az acı

tamam canim benim pudralarim koltuk altimi yapmistim sicakta zor oldu udra sureyim artik saolasin bitanem

tatlim bunu sürüyorsun sertlesiyor ve elinle cekiyorsun degilmi?
bendede var böyle bir agda markasini bilmiyorum su an bacaklarima denedim sürerken dikkat etmek gerekiyor cok ince olunca alinmiyor kalin oluncada sanirim
birde spatula ile sürerken dökülüyor heryer bulasiyor sen nasil yapiyorsun

anlatmissin zaten tsk ederim bebegima.s.

canimm isittiktan sonra hafif soguyunca surmesi zor olmuomu genitala surerkende spatulayla acimiomu tuyler cekilo ya

yok tatlımm hiç bişi olmuooo ben cok memnun kaldım cok soğutmuyorus zaten bal kıvamına gelince sürdüm ben ne yanma oldu ne bişi.ve gercekten acısı diğer yöntemlere göre cok cok az ben bacaklarımı alırken bile hadi sochic yapablrsn die gaz veriorum kendime canım kıymetlidr ama bunu cok şükür bi yerime zarar vermeden yapabildm :lepi:

hazır bant da güsel de ben çekemiorum zor yerlerde anca bacak için falan ii oluo.başka taraflarda ya morartıorum ya da yarım yamalak ve acılar içinde kalarak yapıorm.lanet olsun kıllarda bitmek bilmio bi alıommm hopppp yne cıkmış malum jilet mahvedio kendine gelmesi baya zaman alıo köklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…