kolay gelsin sekerim simdiden benimde agrim var ilac aldimm regl agrisi canim
hazır bant da güsel de ben çekemiorum zor yerlerde anca bacak için falan ii oluo.başka taraflarda ya morartıorum ya da yarım yamalak ve acılar içinde kalarak yapıorm.lanet olsun kıllarda bitmek bilmio bi alıommm hopppp yne cıkmış malum jilet mahvedio kendine gelmesi baya zaman alıo köklerin
hazır bant da güsel de ben çekemiorum zor yerlerde anca bacak için falan ii oluo.başka taraflarda ya morartıorum ya da yarım yamalak ve acılar içinde kalarak yapıorm.lanet olsun kıllarda bitmek bilmio bi alıommm hopppp yne cıkmış malum jilet mahvedio kendine gelmesi baya zaman alıo köklerin
ay gecmis olsun canim benim
gel bi öpemmŞeniz
ben şu kuafördeki makinlerden aldım hemde 80tlye kuaföre komple ağdaya gittiğimde 80 lira veriyordum zaten çok iyi oldu
adamin yarisi koptumudelikafaduldendelikafaduldensaoll canim benim op valla gecmioo valla buarada gozume takildida adamin yarisi koptu filmde delikafadulden
ben şu kuafördeki makinlerden aldım hemde 80tlye kuaföre komple ağdaya gittiğimde 80 lira veriyordum zaten çok iyi oldu
sağol presesim
sochic canım kartuşlu aldım ama konserve dediğindende almak istiyorum aslında genital bölgeye kartuşlu denemedim tırsıyorum konserve ısıtıcılı daha uygun gibi geliyo bana onun için
sağol presesim
sochic canım kartuşlu aldım ama konserve dediğindende almak istiyorum aslında genital bölgeye kartuşlu denemedim tırsıyorum konserve ısıtıcılı daha uygun gibi geliyo bana onun için
söylemis bilen:teytey:
adamin yarisi koptumudelikafaduldendelikafadulden
güle güle kullan bebegim hangi markadan aldin sorabilirmiyim
:)))
baktım geldim markası epilla hulim
evet canim balta isimli filmede bakiorumda adamin yarisi resmen koptu cekerken
tatlım kartuşları genital bölge için onaylamıolar die duydum gerçi ben becerebilsem yapardım kartuşla ama çekemedim hiç.pudralı ve küçük başlıklısını almştım kartşların depillisimanın ama banamısın demedi almadı hiç bişyi koltukaltımı da kararttım bi kaç kere üst üste yapştrıp çekemeyince:çok üzgünüm:kartuş düz bölgelerde cok kullanşlı oluo ama bacaklar kollar şipşak sürüp çekiorum delikafadulden
anam korku filmi izliyodelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben kaciyom bebisler yarin görüsmek üzere fistikli cikolatalarim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?