Ağda derdi

Ayda 20 dk nizi ayırın ve bı kuaföre gidin. En rahatı ve temizi. Ben hamile halimle usenmeyip yarım saatlik yol gidiyorum kuaför için.

Ağda kullanıyorum kendim yapıyorum çam sakızı olanlarından yıllar önce ilk başladığımda çok acıyordu bacaklarım tahriş olmuştu ilkinde ama artık pek acısı olmuyor hatta azaldı bile ama ben jilet falan kullanmadım sanırım ondan kaynaklı.Adet olmaya başladıktan sonra 12 yaşından sonra ağdaya başladım yıllardırda ağda kullanıyorum.

Kimisi evde tertemiz yapıyor eldiven kullananlar varmış onu da beceremedim eldiven tertemiz yapıyormuş
Eldiven özel bölgede uzaması gerekiyor birde çok vakit alıyor ama koltuk altına eldiven ideal 5 dk da bitiyor hemen ama bence 2 çocuk olacakmış sizin kuaför daha iyi 15 dk da tertemiz

Eskiden benim de ciddi 3 saatimi alıyordu ağda şimdi ise 30 dk artık.

Epilasyon makinası alsanız ya da durumun müsaitse lazer epilasyon a gitmeni tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.

Kesinlikle lazere gidin.
Yok diyorsaniz kuafore yaptirin.utanmayin zaten 5 dakikada hallediyorlar

Ben epilasyon makinesiyle bacak, koltuk altı ve kollarımı alıyorum en temizi. Alt bölge için de hazır ağda bantları kullanıyorum çok acıtmıyor. Tek sorun sadece üst kısmı alabiliyorum, dudaklara doğru yaklaştığımda dayanamayıp bırakıyorum

Bacak, koltuk altı gibi ulaşabildiğim yerleri evde ısıtılıp, bezle kullanılan kartuşlu sir ağdayla alıyorum. Ama daha sık almam gerekirse, mesela yaz döneminde, epilasyon aleti +jilet. Öyle kombinasyon bir şeyler yapıyorum işte. İşime hangisi gelirse.

Genital tarafı her ay ağdacıda aldırıyorum, Brezillian wax deniliyor. Bildiğin sir ağda ama. :)

Kimisi evde tertemiz yapıyor eldiven kullananlar varmış onu da beceremedim eldiven tertemiz yapıyormuş

Eldiven değil de bezleri küçük parçalara ayırırsan çok kolay oluyor, canın da yanmıyor, ben 20 yıldır yapıyorum, asla gidemem kuaföre falan :) on dk. sürüyor elin alışınca, bacak ve koltukaltlarıma epilatör kullanıyorum

Hamileyken sanırım ağda daha çok acıtıyor yada bana öyle geldi
Hep jilet kullandım ama resmen odun gibi çıkmaya başladı en sonunda dayanamadım bı kaç ağdacıya yaptırdım tüyler azalınca ve incelince evde kendim yapıyorum ılık ağdayla
Komple vücut yarım saat sürüyor acida olmuyor öyle hem jilete göre kat kat daha az ve ince çıkıyor hem de geç çıkıyor
Kendin yapamayabilirsiniz belki hamilelikten dolayı ama kuaför yada yakın arkadaş falan deneseniz

Lazer yaptiracaktim bende. Ama zararli olduğunu arastirinca gördüm. O yuzden vazgectim. Kolunuz bacaginiz degil ki yani. Sonucta daha hassas bir bölge.. tabiki zararlari dışında kilsiz tüysüz olmak cok guzel :) bunu önemsemezseniz lazeri oneririm tabiiki. Ama onun disinda iclerinde en guzeli. Ağda.. çam sakizi veya sir ağda. Sir agdayi kullanmadım. Azalttıklarıni söylüyorlar tüyleri. Pek inanmiyorm acikcasi. Ama su eczanelerde satilan bioxsin serumlar var ya, her agdadan sonra sürerseniz, zmaanda tüylerinizi yok ediyor .

Ağda,eldiven vs.bunlarla da hep temiz olamıyorsunki.Tekrar almak için bir miktar uzatman gerekiyor.Eli alışanlar ağdayı çatır çatır kendi hallediyor valla.Ama tabii kimbilir kaç yılın alışkanlığı.

Ev tipi ağda makinaları var , ben ondan kullanıyorum. En fazla yarım saatimi alıyor

Ağda da gerçekten pürüzsüz yapıyor ama ben kendim alıyorum 1 yıldır.ilk aldığımda sadece özel bölgem 40 dk sürmüştü şimdi 5 dkda sür bantla çek yapa yapa el alışıyor
Tekrar almak için evet beklemek lazım ama o uzayan tüyler de çok ince çıktığı için öyle kötü durmuyor ve terleme olunca agfayla almaya başladığımdan beri koltuk altı kokusu hiç olmadı
Sanırım lazer en temizi ama lazer epilasyon yapanlarda ikiye bölünmüş şekilde kimileri zararsız derken kimileri aslında çok zararlı diyor

Ben hep eldiven kullandım. Hiç jilet sürmedim ama. Şuan üst kısımda artık tek tük çıkıyor. Aşağısı da azaldı baya. Önceleri zor oluyor ama temizliği ve uzun süre çıkmamasına değer. Hamileyken de hep öyle yaptım. İlk başlarda yoğunken birazını aldım. Bir hafta sonra felan diğer kalanları temizledim. Öyle yapınca hepsi birden büyümedi. Temizlemek de daha kısa sürdü.

Bikini bölgesine rolon ağda sürüyorum, hemen ağda bezi ile çekiyorum. Yine alt bölgeye rolon ama bu sefer eldiven ile alıyorum tüyleri 10 dk da miss. Her adet do gusu de bu şekilde. Param da bana kalıyor.

Ben de eldivenle aldım gayet iyiydi alışmıştım ama ara verdim nasil desem jilet vs daha kolay geldi simdi cam sakizi denedim ama alamadim ben mi beceremedim bilmiyorum epilasyon dusunuyorum kesinlikle ama güvenilir bir yer arıyorum hastane gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…