• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon derdim cozum lazim

Emla kremi var uyuşturuyor ayrıca lazer yüzünden çocuk olmama ihtimali şehir efsanesi. Bu mantığa göre mankenlerin çocukları olmaması lazım hepsi lazerli en azından çoğu ;)

kendim alamıyorum arkadaşım
tenim hassas morarıp kalıyor
her ay başka ağdacıya gitmiyorum
hep aynısı herkes kendisi yapacak diye bişey yok ki
Arkadaş kuaföre nasıl gidiyorsunuz ya. Hadi bacağı macağı geçtim de orası da açılır mı millete.
Benim bir arkadaş anlatmıştı yok bacağını şöyle aç, yok loblarını (arkasını yani) tut, şöyle aç bilmem ne. Kimisi de buraya konu açıyor "ağdacı popo bölgemi almadı, bıraktı, verdiğim para boşa gitti" falan diye. Herkesin kendi seçimi tabi de nasıl oluyor da kendiniz alamıyorsunuz onu anlamıyorum.

kendim alamıyorum arkadaşım
tenim hassas morarıp kalıyor
her ay başka ağdacıya gitmiyorum
hep aynısı herkes kendisi yapacak diye bişey yok ki
Herkesin kendi seçimi arkadaşım.

ayrica bikini bolgesine yaptirinca da cocuk olmaa riski varmis dogru mu sizce :KK17:
Ben yaptırdım, bir sıkıntı olmadı, çocuğum oldu. Yalnız hamilelik döneminde değişen hormonlar yüzünden biten bölgelerde tekrar büyüme gösterdi :KK12:

bende lazer yaptim gayet memnunum agda kadar da acitmaz cnm cocuk olmama olayida komik geldi acikcasi korkma birsey olmaz

Kizlar merhaba 20 yasinda bir genc kizim fakat biraz cekingen bir yapim var kuafore gitmek istiyorum ama inanin bacagimi acmaya dahi utaniyorum agda yaptiracam demeye de evde kendim denedim yapistirip cekemedim oturup agladim tuy dokucu krem kullaniyorum koltuk alti ve bikini bolgesi icin bacaklarimi epilasyon aletiyle aliyorum ama cok cabuk cikiyor tahmin edersiniz ki ya herseyi gectim bikini bolgesine bir cozum bulmam gerek jiletle almayi disunuyorum artik agda yapamam oraya kesinlikle fazla acimayan ve benim gibi olup cozum bulan var mi acaba lutfen yardimci olun lazer dusunuyorum ileride ama o da cok aciuor diyorlad ayrica bikini bolgesine yaptirinca da cocuk olmaa riski varmis dogru mu sizce :KK17:

1 ılık agdayı spatulala mınık mınık surerek kucuk bezlerle cekıp temızleyebılırsınız
2 doktor eldıvenı veya sakız
3 lazer yaptırmıs bırı olarak hamıleyım cocuk olmamasıyla alakası yok

gecmıs olsun :)

Eldivenle alan arkadaşlarım vardı, bir keresinde ben de denedim, ağdadan az acıttı.
Lazeri bekarken yaptırmıştım, sonradan 2 çocuğum oldu.

Arkadaşım yıllardır kuafrde agda yaptrym. Utanmani gerektirecek bi durum yok jilet tüy Dökücü falan kullanma ya agda ya lazer ben azalmsken lazere baslicam tavsiye ederim

Arkadaş kuaföre nasıl gidiyorsunuz ya. Hadi bacağı macağı geçtim de orası da açılır mı millete.
Benim bir arkadaş anlatmıştı yok bacağını şöyle aç, yok loblarını (arkasını yani) tut, şöyle aç bilmem ne. Kimisi de buraya konu açıyor "ağdacı popo bölgemi almadı, bıraktı, verdiğim para boşa gitti" falan diye. Herkesin kendi seçimi tabi de nasıl oluyor da kendiniz alamıyorsunuz onu anlamıyorum.

Bende kendi kendine alabilenlere çok hayret ediyorum. Arkadaş popo bölgesini filan nasıl alabiliyorsunuz cidden, akrobatik yeteneklere sahip olması lazım insanın kendi kendine düzgün bikini bölgesi ağdası yapabilmesi için.

Dogumdan sonra cikti mi peki tekrar? Ciktiysa da eskisi gibi mi cikti ?

Eskisi gibi çıkma olmadı bende
Ama doğumdan önce tamamen bitmemişti
İnce tüyler ve özellikle dudakların iç kısmına yakın olanlar duruyordu.
Eskiden kalın ve koyu renkli idi, ağda ile alında kökleri kanıyordu.
Şimdi o cinsler tamamen yok oldu, bir daha çıkmadı

Kol altım tamamen bitti, 10 sene oldu yatıralı, hala çıkmadı

Eldiven daha mantıklı aslında ama çok uğraştırıcı lazere giden arkadaşlar ücret olarak ne kadar ödediniz

Canim uyusturucu kremler kullanabilirsin. Ama bu kadar aciya dayanamiyorsan lazeri yaptir derim. Ben de yaptiriyorum lazer bikini bolgesine ve oyle soylendigi gibi bir zarari yok yalniz yaptiracaksan bir hastaneye yaptirmalisin mutlaka .. Sakin kuaforlerde falan yaptiriyim deme

Bende kendi kendine alabilenlere çok hayret ediyorum. Arkadaş popo bölgesini filan nasıl alabiliyorsunuz cidden, akrobatik yeteneklere sahip olması lazım insanın kendi kendine düzgün bikini bölgesi ağdası yapabilmesi için.
Eh, onlar da akrobatik yeteneklere sahip demekki.

Lazer epilasyona gitmis ve cok memnun olmus biri olarak soyluyorum,en iyi cozum lazer, gittigim klinikteki uzman agda,tuy dokucu krem ve jiletin tuyleri arttirdigini soyledi, lazerden sonra kalan az tuyler icin ya kisaltici ya da doktor eldiveni kullan dedi,lazerden cekiniyosan doktor eldiveni en iyi cozum

Kesinlikle katılıyorum. Hemcinsimiz de olsa orayı acmamaliyiz, ayıp olan ayıp kalsın . Bu geleneklerimizi yitirmeyelim. ilerde orayı burayı açmak normal gelmeye başlayacak. yapmayalim

Ya bende hem ağdadan korkuyorum hem de kuaföre gitmeye utananlardanım kollarımı tüy dökücü kremle koltuk altı ve bikini bölgesini jiletle bacaklarımı da epilasyonla alıyorum hiç birinden memnun değilim kesin çözüm lazer gibi :(

Back