Bende rolon agdayla alıyorum ama anlamadım sürüp elvinle cekmeyi daha kolaysa oyle yapayım alt kısimlar bezle zor oluyorBikini bölgesine rolon ağda sürüyorum, hemen ağda bezi ile çekiyorum. Yine alt bölgeye rolon ama bu sefer eldiven ile alıyorum tüyleri 10 dk da miss. Her adet do gusu de bu şekilde. Param da bana kalıyor.
Rolon ağda yi sürüyorum ya sora pudra lateks eldiven ile tüyleri çekiyorum. İki elde eldiven bir taraftan ağda bezi ile tutuyorum bölgeyi öteki elle çekiyorumBende rolon agdayla alıyorum ama anlamadım sürüp elvinle cekmeyi daha kolaysa oyle yapayım alt kısimlar bezle zor oluyor
Lazere gidiyorum cok memnunum. Kesinlikle oneririm.Bu da dert etmeyin bekarken permatikle hallediyordum çok uğraştıyordı her hafta çocuk ev evlenince sir ağda başladım o da kendim beceremeyip kuaföre gittim her ay utanıyordum tüy dökücü krem aldım bi işe yaramadı böylr hep temiz kalmak istiyorum ağdayı kendim evde nasıl hallederim gözümde çok büyüyor doğum için kuaföre gideceğim mecburen şimdi kendim yapamıyorum
Ben de doğum için agdaya gitmek istiyorum ama genital bolgede agda son haftalarda soruna yol açar mi bilmiyorum.Bu da dert etmeyin bekarken permatikle hallediyordum çok uğraştıyordı her hafta çocuk ev evlenince sir ağda başladım o da kendim beceremeyip kuaföre gittim her ay utanıyordum tüy dökücü krem aldım bi işe yaramadı böylr hep temiz kalmak istiyorum ağdayı kendim evde nasıl hallederim gözümde çok büyüyor doğum için kuaföre gideceğim mecburen şimdi kendim yapamıyorum
cnm bende lazere gidiyodum 6 seans nerdeyse tamamen bitmişti hamile kaldım hormonlardan mi neyse eskisi gibi geri geldi okadar çektiğim eziyete yanıma kar kaldı yoksa çok memnundum yani hamileyken de yapılmıyo napcm şimdi bende bilmiyorum..Onu doktora sormak lazım bence.
Benim 5.seansım ve inanılmaz memnunum.
Hamilelik doğum vs de büyük kolaylık.
Nerde ne kadara yaptırıyorsunuz , bir de hangi cihaz kullanılıyor ?Onu doktora sormak lazım bence.
Benim 5.seansım ve inanılmaz memnunum.
Hamilelik doğum vs de büyük kolaylık.
Ben 4 yıldır falan sir ağda yapıyorum. Kuaförlerin kullandıgı ağda ısıtıcıları var ya ondan aldım evime .donanımım 10 numara eksik yok .birde bebek pudrası aldım ağda yapcagım yere onu döküyorum pğrüzsüz oluyor ve bacaklarımdaki tüyler iki ayda ancak cıkıyor bende lisede jilet yapardım o yüzden azalması zor oldu ama seyreldi ve geç cıkıyor .ulaşamadıgınız yerler için ayna alın aferdersiniz sıç.r pozisyonda aynayı altınıza koyun öyle görünüyor her yer.ve ağdadan sonra o yağları kullanmayın hemen duş almayın 9 saat sonra duş alın ağdadan sonra da limo ve tuzu karıstırıp sür ağda yaptıgın yere vajina hariç..yapış yapış 9 saat gezcen o yüzden aksam yapıyorum sabah dusumu alıyorum ve sonuc harikaBu da dert etmeyin bekarken permatikle hallediyordum çok uğraştıyordı her hafta çocuk ev evlenince sir ağda başladım o da kendim beceremeyip kuaföre gittim her ay utanıyordum tüy dökücü krem aldım bi işe yaramadı böylr hep temiz kalmak istiyorum ağdayı kendim evde nasıl hallederim gözümde çok büyüyor doğum için kuaföre gideceğim mecburen şimdi kendim yapamıyorum
Canım ben kendimi bildim bileli agda ve eldiven kullanıyorum eldivenle çok zaman kaybediliyo ama yinede kullanıyorum hızla çekince kıllar gelir eline agda daha kolay oluyor tabi küçük agda kazanım var agdayı alıyorum kırıp kazana atıyorum eriyince alıcagım bölgeye sürüyorum kuruyo bez kullanmadan çekiyorum çok iyi çokda rahat oluyo ben hamileligm boyunca kendim aldım sadce doguma gitmedn 1 defalıgına kuaföre gittim agdayla almaktan tüylerim azaldı ve geç çıkıyor 2 ayda bir alıyorm ve seyrekler agdayı öneririm yani acıma falanda çok yok illaki agrı olucak ama dayanılmycak kadar degil yaniÇok afedersin eldiven için tüylerin ele gelmesi lazım değil mi ben bğ ara eldiven denedim tüyleri çekmüyordu
Böyle rahatça kendim evde sürekli nasıl hallederim nette gördüm böyle sir ağda gibğ kola yayıp bez kullanmadan çekiyorsun çok acıtıyor mu acaba çok afedersiniz bi de özel bölge ağda ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?