Kuaförde insan bi tuhaf oluyor:)Ya ben kendi kendime jileti bile tam yapamıyorum, Mutlaka arkada filan erişemediğim atladığım yerler kalıyor. Üstelik çok zamanımı alıyor öyle. En güzeli kuaför cart cart hallediyor 15-20 dakikada.
+1 ben de lazer öneririmLazere gitseniz,kökten çözüm rahatlarsınız en azından.
Lazerde kararma oluyor mu özel bölgedeLazere gitseniz,kökten çözüm rahatlarsınız en azından.
ben özel bölgeye eldiven kullanırım. oraya ağda nasıl yapılır, nasıl çekilir hiçbir fikrim yok ama inanın eldiven çok rahat. yalnız ben aşırı vakit harcıyorum, ciddi ciddi 2-3 saatimi harcıyorum. ama ayda 1 yaptığım için o kadar gözümü batmıyor bu süre. açıyorum televizyonu, oturuyorum karşısınaBöyle rahatça kendim evde sürekli nasıl hallederim nette gördüm böyle sir ağda gibğ kola yayıp bez kullanmadan çekiyorsun çok acıtıyor mu acaba çok afedersiniz bi de özel bölge ağda ne kullanıyorsunuz
Ya zaten permatikle aldığınız için yeterince kararmıştır keza ağda da karartiyor.Lazerde kararma oluyor mu özel bölgede
2 yaşında kızım var bebeğim de doğunca önümüz kış düzenli kuaföre gidemem evde pratik bi yöntem lazımYa ben kendi kendime jileti bile tam yapamıyorum, Mutlaka arkada filan erişemediğim atladığım yerler kalıyor. Üstelik çok zamanımı alıyor öyle. En güzeli kuaför cart cart hallediyor 15-20 dakikada.
Çok afedersin eldiven için tüylerin ele gelmesi lazım değil mi ben bğ ara eldiven denedim tüyleri çekmüyorduben özel bölgeye eldiven kullanırım. oraya ağda nasıl yapılır, nasıl çekilir hiçbir fikrim yok ama inanın eldiven çok rahat. yalnız ben aşırı vakit harcıyorum, ciddi ciddi 2-3 saatimi harcıyorum. ama ayda 1 yaptığım için o kadar gözümü batmıyor bu süre. açıyorum televizyonu, oturuyorum karşısına
Koltuk altım karardıYa zaten permatikle aldığınız için yeterince kararmıştır keza ağda da karartiyor.
Ekstra bir kararma yok mesela benim kol altimin rengi açıldı,bikini de içlere doğru kararma duruyor bütün seanslar bitince göreceğim sonucu.
evet tabi ki biraz uzaması lazım yoksa çekemezsiniz. dediğim gibi ben ayda 1 yapıyorum ama bi 15 gün sonunda tutup alınabilecek seviyeye geliyorlar bende.Çok afedersin eldiven için tüylerin ele gelmesi lazım değil mi ben bğ ara eldiven denedim tüyleri çekmüyordu
Evet ama bebeğim doğunca vaktim olmayacak bi de kızım varEn iyisi kuaför.
Emzirirken lazer yapabilir miyimLazer çözüm olur. Geç bile kalmışsınız.
2 yaşında kızım var bebeğim de doğunca önümüz kış düzenli kuaföre gidemem evde pratik bi yöntem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?