Ağda derdi

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
Bu da dert etmeyin bekarken permatikle hallediyordum çok uğraştıyordı her hafta çocuk ev evlenince sir ağda başladım o da kendim beceremeyip kuaföre gittim her ay utanıyordum tüy dökücü krem aldım bi işe yaramadı böylr hep temiz kalmak istiyorum ağdayı kendim evde nasıl hallederim gözümde çok büyüyor doğum için kuaföre gideceğim mecburen şimdi kendim yapamıyorum

Böyle rahatça kendim evde sürekli nasıl hallederim nette gördüm böyle sir ağda gibğ kola yayıp bez kullanmadan çekiyorsun çok acıtıyor mu acaba çok afedersiniz bi de özel bölge ağda ne kullanıyorsunuz

Gerçekten ağda bu kadar zor mu ben mi beceriksizim

Ya ben kendi kendime jileti bile tam yapamıyorum, Mutlaka arkada filan erişemediğim atladığım yerler kalıyor. Üstelik çok zamanımı alıyor öyle. En güzeli kuaför cart cart hallediyor 15-20 dakikada.

Ya ben kendi kendime jileti bile tam yapamıyorum, Mutlaka arkada filan erişemediğim atladığım yerler kalıyor. Üstelik çok zamanımı alıyor öyle. En güzeli kuaför cart cart hallediyor 15-20 dakikada.
Kuaförde insan bi tuhaf oluyor:)

Kimisi evde tertemiz yapıyor eldiven kullananlar varmış onu da beceremedim eldiven tertemiz yapıyormuş

ben özel bölgeye eldiven kullanırım. oraya ağda nasıl yapılır, nasıl çekilir hiçbir fikrim yok ama inanın eldiven çok rahat. yalnız ben aşırı vakit harcıyorum, ciddi ciddi 2-3 saatimi harcıyorum. ama ayda 1 yaptığım için o kadar gözümü batmıyor bu süre. açıyorum televizyonu, oturuyorum karşısına

Lazerde kararma oluyor mu özel bölgede
Ya zaten permatikle aldığınız için yeterince kararmıştır keza ağda da karartiyor.
Ekstra bir kararma yok mesela benim kol altimin rengi açıldı,bikini de içlere doğru kararma duruyor bütün seanslar bitince göreceğim sonucu.

2 yaşında kızım var bebeğim de doğunca önümüz kış düzenli kuaföre gidemem evde pratik bi yöntem lazım

Çok afedersin eldiven için tüylerin ele gelmesi lazım değil mi ben bğ ara eldiven denedim tüyleri çekmüyordu

Koltuk altım karardı

Çok afedersin eldiven için tüylerin ele gelmesi lazım değil mi ben bğ ara eldiven denedim tüyleri çekmüyordu
evet tabi ki biraz uzaması lazım yoksa çekemezsiniz. dediğim gibi ben ayda 1 yapıyorum ama bi 15 gün sonunda tutup alınabilecek seviyeye geliyorlar bende.

2 yaşında kızım var bebeğim de doğunca önümüz kış düzenli kuaföre gidemem evde pratik bi yöntem lazım

Ben kuaförlerin kullandığı roll-on kartuşlu ağdalardan almıştım ısıtma makinesiyle beraber. Daha kolay oluyor kullanması, bir de daha ucuza geliyor ama 1-2 kere kullanıp üşendim sonra. Sizin işinizi görebilir belki öyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…