- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Ona vakit yoksa evde ağdaya hiç olmaz.Evet ama bebeğim doğunca vaktim olmayacak bi de kızım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona vakit yoksa evde ağdaya hiç olmaz.Evet ama bebeğim doğunca vaktim olmayacak bi de kızım var
Emzirirken lazer yapabilir miyim
Ağda kullanıyorum kendim yapıyorum çam sakızı olanlarından yıllar önce ilk başladığımda çok acıyordu bacaklarım tahriş olmuştu ilkinde ama artık pek acısı olmuyor hatta azaldı bile ama ben jilet falan kullanmadım sanırım ondan kaynaklı.Adet olmaya başladıktan sonra 12 yaşından sonra ağdaya başladım yıllardırda ağda kullanıyorum.Böyle rahatça kendim evde sürekli nasıl hallederim nette gördüm böyle sir ağda gibğ kola yayıp bez kullanmadan çekiyorsun çok acıtıyor mu acaba çok afedersiniz bi de özel bölge ağda ne kullanıyorsunuz
Eldiven özel bölgede uzaması gerekiyor birde çok vakit alıyor ama koltuk altına eldiven ideal 5 dk da bitiyor hemen ama bence 2 çocuk olacakmış sizin kuaför daha iyi 15 dk da tertemizKimisi evde tertemiz yapıyor eldiven kullananlar varmış onu da beceremedim eldiven tertemiz yapıyormuş
Eskiden benim de ciddi 3 saatimi alıyordu ağda şimdi ise 30 dk artık.ben özel bölgeye eldiven kullanırım. oraya ağda nasıl yapılır, nasıl çekilir hiçbir fikrim yok ama inanın eldiven çok rahat. yalnız ben aşırı vakit harcıyorum, ciddi ciddi 2-3 saatimi harcıyorum. ama ayda 1 yaptığım için o kadar gözümü batmıyor bu süre. açıyorum televizyonu, oturuyorum karşısına
Epilasyon makinası alsanız ya da durumun müsaitse lazer epilasyon a gitmeni tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.Böyle rahatça kendim evde sürekli nasıl hallederim nette gördüm böyle sir ağda gibğ kola yayıp bez kullanmadan çekiyorsun çok acıtıyor mu acaba çok afedersiniz bi de özel bölge ağda ne kullanıyorsunuz
Kimisi evde tertemiz yapıyor eldiven kullananlar varmış onu da beceremedim eldiven tertemiz yapıyormuş
Ağda da gerçekten pürüzsüz yapıyor ama ben kendim alıyorum 1 yıldır.ilk aldığımda sadece özel bölgem 40 dk sürmüştü şimdi 5 dkda sür bantla çek yapa yapa el alışıyorAğda,eldiven vs.bunlarla da hep temiz olamıyorsunki.Tekrar almak için bir miktar uzatman gerekiyor.Eli alışanlar ağdayı çatır çatır kendi hallediyor valla.Ama tabii kimbilir kaç yılın alışkanlığı.
Ben hep eldiven kullandım. Hiç jilet sürmedim ama. Şuan üst kısımda artık tek tük çıkıyor. Aşağısı da azaldı baya. Önceleri zor oluyor ama temizliği ve uzun süre çıkmamasına değer. Hamileyken de hep öyle yaptım. İlk başlarda yoğunken birazını aldım. Bir hafta sonra felan diğer kalanları temizledim. Öyle yapınca hepsi birden büyümedi. Temizlemek de daha kısa sürdü.Kimisi evde tertemiz yapıyor eldiven kullananlar varmış onu da beceremedim eldiven tertemiz yapıyormuş