• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda derdi

Kendimi bildim bileli ağda kullanıyorum ılık agdayla başlamıştım el agdasinı beceremedim :( kartuş sir ağda kullanıyorum uzun zamandır azalttığı falan yok benim hala aynı

Hamileliklerimde ilk zamanlar agdaya devam ettim sonra tuy dokucu kullandım jiletten farkı yok kazık gibi cikiyor kıllar

Kolay bir yöntem malesf yok arkadaşlarında dedigi gibi lazer yaptirip kurtulabilirsiniz yada benim gibi bebek her uyudukca az az alirsınız ;)

Bikini bölgesine rolon ağda sürüyorum, hemen ağda bezi ile çekiyorum. Yine alt bölgeye rolon ama bu sefer eldiven ile alıyorum tüyleri 10 dk da miss. Her adet do gusu de bu şekilde. Param da bana kalıyor.
Bende rolon agdayla alıyorum ama anlamadım sürüp elvinle cekmeyi daha kolaysa oyle yapayım alt kısimlar bezle zor oluyor

ben ağda olayını asla başaramıyorum. çok acı verici. güzel buz lazer yapan yer buldum ona gideceğim bakalım

Ben normal epilasyonla alıyorum çok pratik oluyor 10 dk sürmüyor tavsiye ederim

Bende rolon agdayla alıyorum ama anlamadım sürüp elvinle cekmeyi daha kolaysa oyle yapayım alt kısimlar bezle zor oluyor
Rolon ağda yi sürüyorum ya sora pudra lateks eldiven ile tüyleri çekiyorum. İki elde eldiven bir taraftan ağda bezi ile tutuyorum bölgeyi öteki elle çekiyorum
İnan 10 dk geçmez. Deneme yanılma yolu ile en son durum bu. 2 senedir çok rahatlik. Kuaföre dünya para veriyorum gibi geliyordu. Böyle Ohh diyorum para da bende kalıyor ya ayrı mutlu oluyorum

Bu da dert etmeyin bekarken permatikle hallediyordum çok uğraştıyordı her hafta çocuk ev evlenince sir ağda başladım o da kendim beceremeyip kuaföre gittim her ay utanıyordum tüy dökücü krem aldım bi işe yaramadı böylr hep temiz kalmak istiyorum ağdayı kendim evde nasıl hallederim gözümde çok büyüyor doğum için kuaföre gideceğim mecburen şimdi kendim yapamıyorum
Lazere gidiyorum cok memnunum. Kesinlikle oneririm.

Nen 2-3 ayda bir kuafore tum vucut agdaya giriyorum. Ondan sonrada her ay duzenli weet agda bantlariyla kendim aliyorum
Piril piril oluyo. Özel bolgede dahil.

En iyisi kuaför hem bir süre sonra da azalıp zayıflıyor

Bu da dert etmeyin bekarken permatikle hallediyordum çok uğraştıyordı her hafta çocuk ev evlenince sir ağda başladım o da kendim beceremeyip kuaföre gittim her ay utanıyordum tüy dökücü krem aldım bi işe yaramadı böylr hep temiz kalmak istiyorum ağdayı kendim evde nasıl hallederim gözümde çok büyüyor doğum için kuaföre gideceğim mecburen şimdi kendim yapamıyorum
Ben de doğum için agdaya gitmek istiyorum ama genital bolgede agda son haftalarda soruna yol açar mi bilmiyorum.

Ağda demeyin yaramı deşmeyinnn... yaa 2 yıldır kuafore gdyrm ağda için bnde bıktım her ay aynı terane. Kuaföre giderken ayaklarım geri geri gider hep... Ağda makinası aldm ama yok mecbur gidiyorum yetişemiyorum her yerime. Bebek düşündüğüm için lazere de gidemiyorum Allah yardım etsn doğum içinde bi avazda kurtulun inşallah

Onu doktora sormak lazım bence.
Benim 5.seansım ve inanılmaz memnunum.
Hamilelik doğum vs de büyük kolaylık.
cnm bende lazere gidiyodum 6 seans nerdeyse tamamen bitmişti hamile kaldım hormonlardan mi neyse eskisi gibi geri geldi okadar çektiğim eziyete yanıma kar kaldı yoksa çok memnundum yani hamileyken de yapılmıyo napcm şimdi bende bilmiyorum..

Noktalama işaretlerini kullanmanızıda öneririm
Gözüm kanadı .

doğumdan sonra ev tipi lazer epilasyon cihazı al. ben aldım. neredeyse tüy kalmamıştı çıkan 3 5 taneye 4 5 ayda 1 atış yapıyordum. 4 5 ayda bir filan tek tük çıkıyordu yine. tabi hamilelikle birlikte azdılar yine. lazerde yasak. doğumu bekliyorum tekrrar başlamak için :)

Bende bu konuda muzdaribim :( Kuaföre gitmem , mahrem sonuçta açamam. Kendim de göremiyorum artık. Nasıl olacaksa :( acımasa ağdayı kolayca yaparım ama çok acıyor :( :(

Ben 4 yıldır falan sir ağda yapıyorum. Kuaförlerin kullandıgı ağda ısıtıcıları var ya ondan aldım evime .donanımım 10 numara eksik yok .birde bebek pudrası aldım ağda yapcagım yere onu döküyorum pğrüzsüz oluyor ve bacaklarımdaki tüyler iki ayda ancak cıkıyor bende lisede jilet yapardım o yüzden azalması zor oldu ama seyreldi ve geç cıkıyor .ulaşamadıgınız yerler için ayna alın aferdersiniz sıç.r pozisyonda aynayı altınıza koyun öyle görünüyor her yer.ve ağdadan sonra o yağları kullanmayın hemen duş almayın 9 saat sonra duş alın ağdadan sonra da limo ve tuzu karıstırıp sür ağda yaptıgın yere vajina hariç..yapış yapış 9 saat gezcen o yüzden aksam yapıyorum sabah dusumu alıyorum ve sonuc harika

Çok afedersin eldiven için tüylerin ele gelmesi lazım değil mi ben bğ ara eldiven denedim tüyleri çekmüyordu
Canım ben kendimi bildim bileli agda ve eldiven kullanıyorum eldivenle çok zaman kaybediliyo ama yinede kullanıyorum hızla çekince kıllar gelir eline agda daha kolay oluyor tabi küçük agda kazanım var agdayı alıyorum kırıp kazana atıyorum eriyince alıcagım bölgeye sürüyorum kuruyo bez kullanmadan çekiyorum çok iyi çokda rahat oluyo ben hamileligm boyunca kendim aldım sadce doguma gitmedn 1 defalıgına kuaföre gittim agdayla almaktan tüylerim azaldı ve geç çıkıyor 2 ayda bir alıyorm ve seyrekler agdayı öneririm yani acıma falanda çok yok illaki agrı olucak ama dayanılmycak kadar degil yani

Ben 3 yıldır evliyim, 3 yıldır düzenli olarak ağdaya gidiyorum. Eli çok hızlı ve hafif geliyor bana. Alışınca tüylerimde azaldı. Bazen 2 ayda bir gidiyorum. Göbeğimde çok vardı, neredeyse hiç kalmadı.. Lazere de gidebilirsiniz tabi. Ama ben ağdayı tercih ettim.

Ben sezeryanlıyım bende normalde göbegimi alıyorum ama ameliyat yerim çok agryo:KK43:

Böyle rahatça kendim evde sürekli nasıl hallederim nette gördüm böyle sir ağda gibğ kola yayıp bez kullanmadan çekiyorsun çok acıtıyor mu acaba çok afedersiniz bi de özel bölge ağda ne kullanıyorsunuz

Sen çok geç kalmışsın. Biz küçük yaşta kendimiz yapmaya başlıyoruz. Bence doğumdan sonra daha doğrusu emzirdikten sonra lazere git. Şimdilik kuaför yapsın madem

Back